Pagina wordt geladen ...

Hekwerk ter beveiliging

Een hekwerk ter beveiliging van de tuin, bedrijf of dakterras. Het is allemaal mogelijk met een hekwerk geplaatst door Moman Hekwerk, de hekwerkspecialist.

Beveiliging is belangrijk

Iedereen weet dat je bepaalde zaken moet beveiligen net als de woning die je afsluit wanneer je weggaat of de auto die niet onafgesloten op de parkeerplaats zet. Er zijn altijd mensen die een kans zien wanneer ze dit merken. Het zijn dan ook meestal gelegenheids-criminelen die het open raam zien en even snel naar binnen wippen om de nieuwe laptop of tablet mee te grissen.

Maar niet alleen het voorkomen van inbraak is belangrijk maar de veiligheid van de kinderen is net zo belangrijk. Wanneer je niet wilt dat ze zo de straat oprennen, zorg je ervoor dat ze niet de tuin uit kunnen door een hek te plaatsen. Een hond hou je ook liever op de oprit niet rondstruinend over de straat of in de tuin van de buren. Zo zie je dat beveiliging twee kanten op werkt.

Beveiliging bedrijventerrein

Hekwerk ter beveiliging - bedrijfsterrein

Bedrijventerreinen moeten ook goed beveiligd zijn en daarom is daar ook meestal een hekwerk omheen geplaatst. Je kunt voor een bedrijfsterrein kiezen voor een eenvoudig maar stevig gaashekwerk maar ook voor een spijlenhekwerk met gepunte spijlen. Hier zal men niet zo snel overheen klimmen maar natuurlijk is het wel zo dat waar een wil is, ook een weg wordt gevonden. Toch is een hekwerk een obstakel die ervoor kan zorgen dat een crimineel jouw bedrijf voorbijgaat.

Beveiliging tuin

Hekwerk ter beveiliging - tuin

Wat voor een bedrijfsterrein geldt, kan net zo goed gelden voor een tuin. Ook hier wil je het niet te gemakkelijk maken voor ongenode gasten. Een moor fraai klassiek sierhekwerk wat hoog genoeg is, zorgt ervoor dat de tuin en dus de woning, moeilijk bereikbaar zijn. Maar in plaats van een klassiek hekwerk kun je ook kiezen voor een modern design sierhekwerk. Of een stevig en robuust enkel- of dubbelstaafmatten hekwerk. Iets minder duur maar net zo effectief.

Poorten

Hekwerk ter beveiliging - poort met intercom

Een goed hekwerk ter beveiliging heeft een toegangspoort nodig die afgesloten kan worden. Er is voor elk soort hekwerk een draaipoort, schuifpoort, looppoort of tuinpoort te krijgen. Desnoods met intercom/video en op afstand te bedienen. Er zijn ook volledig automatische systemen beschikbaar die automatisch op het juiste signaal open en dicht gaan. Deze elektrisch/automatische poorten kun je niet handmatig openen.

Beveiliging dakterras, balkon, ondergrondse garage en meer.

Hekwerk ter beveiliging - inrit ondergrondse garage

Niet ter beveiliging tegen criminelen maar om de veiligheid van de kinderen en anderen te garanderen. Je zorgt ervoor dat je zorgeloos kunt genieten op het dakterras of het balkon. Om te voorkomen dat de kinderen al voetballend op de inrit van de ondergrondse garage vallen, plaats je daar natuurlijk ook een mooi hekwerk. Maar wat dacht je van:

Keuze genoeg bij Moman Hekwerk

Moman Hekwerk in Geesbrug, direct aan de A37, is al jarenlang de specialist in sierhekwerken en poorten in zowel klassieke als moderne vormen en in allerlei formaten en uitvoeringen. Onze producten vormen de ideale afrastering ter beveiliging voor zowel bedrijfsterreinen als tuinen. We heten je van harte welkom in onze showtuin, waarin vele van onze modellen staan opgesteld. Liever bestellen vanuit de luie stoel? Bekijk dan snel ons uitgebreide assortiment op de website!

Heb je deze artikelen al gelezen?

Contact

Moman Hekwerk
Nijverheidsstraat 13
7917 PZ Geesbrug (Drenthe)

T: 0524 - 29 09 65
F: 0524 - 29 05 76
E: info@momanhekwerk.nl

Openingstijden

Wij zijn geopend op:

Maandag t/m vrijdag 09:00 tot 12:00 en 13:00 tot 17:00 uur

Zaterdag: 10:00-12:00 uur