Pagina wordt geladen ...

Tuinpoort op maat

In tegenstelling tot wat veel mensen nog altijd denken, zijn een tuinhek en een tuinpoort toch echt twee verschillende dingen.

Wat is een tuinpoort?

Een hekwerk is het vaste gedeelte van de omheining en de tuinpoort is het beweegbare onderdeel. Dankzij deze poort kun je eenvoudig je tuin in- en uitlopen of in- en uitrijden. Als je voldoende ruimte hebt, is het een goed idee om te kiezen voor twee aparte poorten in je hekwerk: één voor voetgangers en één om in te rijden met de auto.

Bij Moman Hekwerk beschikken we over een zeer compleet en uitgebreid assortiment aan hekwerken en poorten in allerlei mooie uitvoeringen. We maken ze graag helemaal voor jou op maat en kunnen diverse toevoegingen aanbrengen, waaronder een intercominstallatie of een automatische opening. Overigens zijn we er voor zowel de particuliere als de zakelijke klant. Hierdoor slaag je bij ons altijd voor het perfecte hekwerk en de ideale poorten voor jouw buitenruimte!

tuinpoort op maat 1

Waarom kiezen voor een op maat gemaakte poort?

Moman Hekwerk levert poorten en hekwerken die volledig worden afgestemd op de wensen van onze klanten. We leveren dan ook graag maatwerk, zodat jij als klant helemaal tevreden zult zijn. Een op maat gemaakte poort past niet alleen veel beter bij je tuin en je huis of bedrijf, maar zorgt er ook voor dat je buitenterrein op een degelijke manier wordt omheind.

Door uit te gaan van jouw persoonlijke wensen, kunnen we een hekwerk plaatsen dat precies past bij wat je nodig hebt. Dit zorgt ervoor dat je gezinsleden veiliger binnen het hekwerk blijven en dat ongenode gasten goed buiten de deur worden gehouden. Uiteraard zorgt een poort op maat van Moman Hekwerk er ook voor dat de afrastering van je tuin er een stuk mooier uitziet.

Mogelijkheid tot automatisering

Wanneer je kiest voor een poort van Moman Hekwerk, heb je altijd een enorme keuzevrijheid. Zo kun je onder andere kiezen voor een aantal verschillende mogelijkheden op het gebied van automatisering. Kies bijvoorbeeld voor een volautomatische tuinpoort met ondergrondse of bovengrondse aandrijving of voor een poort met intercom en video-installatie.

Hiermee kun je nauwlettend in de gaten houden wie je terrein op willen komen en kun je zelf je tuin veel gemakkelijker inrijden en verlaten. We gaan graag met je in gesprek om de diverse opties door te nemen, zodat we uiteindelijk uitkomen bij een hekwerk en tuinpoort die helemaal afgestemd zijn op jouw persoonlijke wensen en behoeftes.

tuinpoort op maat 2

Het belang van een goede toegangspoort

Een goede toegangspoort draagt bij een groter gevoel van veiligheid in je eigen woning of in je bedrijf. Dankzij opties als automatische poorten en tuinpoorten met videobewaking heb je meer controle over wie je tuin in kunnen komen, waardoor je indringers beter op afstand kunt houden.Je tuin en je huis blijven op deze manier echt van jou, waardoor je meer kunt ontspannen en genieten in en rond je eigen woning.

Een metalen toegangspoort van hoge kwaliteit is bovendien een ideale keuze, omdat je hierdoor minder hoeft te investeren in onderhoud of vervanging.

Waarom kiezen voor Moman Hekwerk?

Moman Hekwerk heeft voor iedereen wel iets als het om hekwerken en poorten voor tuinen en bedrijfsterreinen gaat. We leveren onder meer klassieke en moderne hekwerken in allerlei hoogtes en kleuren en van allerlei verschillende materialen. De plaatsing van de hekwerken, poorten en eventuele overige opties is bij ons altijd inclusief. Voor het aanvragen van een offerte of voor meer informatie kun je natuurlijk op ieder moment even contact met ons opnemen!

Lees ook:

Contact

Moman Hekwerk
Nijverheidsstraat 13
7917 PZ Geesbrug (Drenthe)

T: 0524 - 29 09 65
F: 0524 - 29 05 76
E: info@momanhekwerk.nl

Openingstijden

Wij zijn geopend op:

Maandag t/m vrijdag 09:00 tot 12:00 en 13:00 tot 17:00 uur

Zaterdag: 10:00-12:00 uur