Pagina wordt geladen ...

Poort met intercom/video

Wat is de functie van een poort in een hekwerk?

Een metalen hekwerk plaatsen is natuurlijk een prachtige manier om je tuin of bedrijfsterrein te beschermen tegen weglopende kinderen of bijvoorbeeld inbrekers. Daarnaast moet een hek vooral ook functioneel zijn. Dit houdt in dat je ook moet zorgen voor een handige toegang. Je kunt bij Moman Hekwerk dan ook kiezen uit verschillende soorten poorten, waarmee je een praktische en toch ook veilige toegang tot je buitenruimte hebt. Zo is je tuin goed afgesloten, maar kun je toch ook op ieder gewenst moment naar binnen of buiten.

poort-met-intercom-1

Steeds meer mensen kiezen tegenwoordig voor geautomatiseerde hekwerken en poorten. Hiermee maken ze hun terrein klaar voor de toekomst en kunnen ze een beter overzicht houden over wie hun tuin binnenkomt. Op deze manier wordt de veiligheid van hun terrein nog groter dan voorheen.

Waarom kiezen voor een aparte inrijpoort en poort voor voetgangers?

Met name met het oog op de veiligheid is het erg verstandig om te kiezen voor een separate inrijpoort voor je auto en een aparte poort voor voetgangers. Op deze manier kun je je tuin en dus je huis goed beschermen tegen indringers. De inrijpoort gaat alleen open als je er zelf met de auto in wilt, waardoor inbrekers minder kans hebben om hun wagen vol te laden met jouw waardevolle spullen.

Daarnaast is ook de persoonlijke veiligheid van je gezinsleden een stuk groter dankzij de twee aparte poorten. Kleine kinderen kunnen niet ongezien de tuin verlaten via de grote poort, omdat je die zo veel mogelijk gesloten houdt. Door met name de voetgangerspoort open te stellen, heb je goed zicht op wie er in- en uitlopen.

Automatisering van je poort: welke mogelijkheden zijn er?

Bij ons kun je je poort ook laten automatiseren. Dit kan op verschillende manieren. Zo kun je kiezen voor een poort die automatisch opent en sluit. Mooie voorbeelden hiervan zijn de automatische schuifpoort en de automatische draaipoort. Je kunt kiezen voor een handmatige bediening met behulp van een afstandsbediening of voor een volautomatische poort.

Om ervoor te zorgen dat de automatische deur niet tegen personen of voertuigen botst, kun je kiezen voor diverse vormen van beveiliging. Zo kunnen we onder meer optische waarschuwingen of sensoren aanbrengen. Om je hekwerk en poort nog verder te automatiseren, kun je ook een toegangscontrole toevoegen (video met intercom).

Voordeel Intercominstallatie met video

Tegenwoordig kunnen we steeds meer zaken koppelen aan onze mobiele toestellen. Zo is het onder andere mogelijk om de intercominstallatie met videofunctie bij je poort te verbinden met je tablet of smartphone. Op deze manier kun je precies zien wie er voor de deur staat, waar je ook bent. Hierdoor ben je thuis of op het werk voortaan een stuk beter beveiligd tegen bijvoorbeeld overvallen en inbraken.

Bovendien zorgt een dergelijke installatie voor veel meer gemak. Je hoeft niet direct op te staan als de deurbel gaat, maar kunt gewoon vanuit je luie stoel opendoen als één van je vrienden voor de deur staat.

poort-met-intercom-2

Helemaal naar wens

Moman Hekwerk is de gespecialiseerde leverancier van hekwerken en poorten in diverse stijlen, zoals modern en klassiek. We leveren zowel aan particulieren en bedrijven en kunnen de hekwerken en poorten volledig afstemmen op je wensen. Zo kun je onder andere kiezen voor volledig geautomatiseerde poorten met een bovengrondse of ondergrondse aandrijving. Ook kun je een handige intercominstallatie met videofunctie laten toevoegen. Om alles te weten te komen over de verschillende manieren van automatisering kun je direct contact met ons opnemen.

Lees ook:

Contact

Moman Hekwerk
Nijverheidsstraat 13
7917 PZ Geesbrug (Drenthe)

T: 0524 - 29 09 65
F: 0524 - 29 05 76
E: info@momanhekwerk.nl

Openingstijden

Wij zijn geopend op:

Maandag t/m vrijdag 09:00 tot 12:00 en 13:00 tot 17:00 uur

Zaterdag: 10:00-12:00 uur