Pagina wordt geladen ...

Hekwerk rond bedrijfsterrein

Betrouwbaar hekwerk rond het bedrijfsterrein

Elk bedrijf beseft hoe belangrijk het is dat het bedrijfsterrein optimaal wordt afgebakend en beschermd. Kiezen voor professioneel hekwerk rond het bedrijfsterrein is de beste manier om dat te verzekeren! Moman Hekwerk is dé specialist waar je op moet vertrouwen als je het beste uit de beveiliging van je bedrijfsterrein wil halen. De voordelen van mogelijkheden bij een speciaalzaak reiken erg ver - en dat is precies waar het volgende overzicht meer informatie over kan geven!

hekwerk rond bedrijfsterrein

Waarom je moet kiezen voor hekwerk rond je bedrijfsterrein!

Een van de eerste vragen die ongetwijfeld bij je opkomt, is: wat is nu eigenlijk de meerwaarde van hekwerk rond mijn bedrijf? Bestaat er geen eenvoudigere manier om mijn eigendom af te bakenen? Het antwoord: hekwerk kan toch wel een onmiskenbare meerwaarde bieden voor je bedrijfsterrein. De voordelen op een rijtje:

 1. Extra beveiliging van je bedrijfsterrein Het spreekt voor zich dat kwalitatief hekwerk je bedrijf alleen maar beter zal beveiligen tegen ongewenste bezoekers. Kies je voor hekwerk van Moman Hekwerk, dan ben je zeker van een uitgebreid aanbod aan mogelijkheden - voor elke situatie een oplossing!
 2. Een breed gamma aan hekwerk mogelijkheden Daarbij kan Moman Hekwerk je een hele reeks aan verschillende types hekwerk bieden. Van eenvoudig spijlenhekwerk tot enkelstaafmatten, gaashekwerk en extra beveiligende industriehekken, de opties zijn erg uitgebreid. Elk model heeft zijn eigen karakteristieken en voordelen!
 3. Maatwerk is troef Ten slotte wordt het hekwerk dat je kiest natuurlijk op jouw persoonlijke situatie afgestemd. Of je bedrijfsterrein nu klein of groot is qua oppervlakte, of je nu één enkel type hekwerk wilt plaatsen of een combinatie van meerdere, de mogelijkheden zijn onbegrensd bij Moman Hekwerk!

Moderne en klassieke hekwerken

Naast de verscheidene soorten hekwerken kan er ook een onderscheid gemaakt worden tussen modern en klassiek hekwerk. Een overzicht van beide:

 • Moderne hekwerken Modern hekwerk wordt gezien als hekwerk met strakke, sobere designs en een algemeen moderne en design uitstraling. Hoewel dergelijk hekwerk vooral interessant is voor particuliere woning, kan je er natuurlijk ook je bedrijfsterrein mee afbakenen.
 • Klassieke hekwerken Daarbij is ook klassiek hekwerk een goede optie. Dergelijke hekken vallen meteen op door de sierlijke, creatieve designs en lijnen waardoor meteen een unieke, gezellige atmosfeer wordt gecreëerd. Interessant voor zowel particuliere woningen als bedrijven!

Een overzicht van de verscheidene types hekwerk

Er werd al reeds een kort overzicht gegeven van enkele populaire soorten hekwerk, maar de modellen die bij Moman Hekwerk verkrijgbaar zijn, verdienen toch nog een extra woordje uitleg. Elk type is immers anders:

 • Sierhekwerken Sierhekwerken ogen stijlvol, sierlijk en elegant en dienen als functionele afscherming én als stijlelement bij je bedrijf of particuliere woning.
 • Spijlenhekwerk Spijlenhekwerk is dan weer iets eenvoudiger qua design, maar wel extra beveiligend door de grote hoogte en de gepunte staven.
 • Industriehekken Industriehekken zijn de toppers als het gaat om beveiliging. Niet alleen zijn dergelijke hekken erg duurzaam en sterk, ze kunnen ook met een geautomatiseerde poort uitgerust worden.
 • Enkelstaafmatten Enkelstaafmatten hekwerk bestaat uit verticale en horizontale staven, die samen een stevig en beveiligende mat vormen. Perfect voor rond je bedrijfsterrein of een tuin!
 • Dubbelstaafmatten Bij dubbelstaafmatten zijn er dan weer extra horizontale staven, waardoor het geheel nog een stuk steviger wordt. Daarbij kunnen de matten met een laag poedercoating. Dergelijk hekwerk is geschikt voor zowel tuinen als bedrijfsterreinen.
 • Gaashekwerken Ten slotte is gaashekwerk een goedkope, doch duurzame oplossing. Het harmonicagaas zorgt in combinatie met stevige, metalen staanders voor een goede beveiliging van je bedrijfsterrein!

Een poort als uitbreiding voor je hekwerk!

Moman Hekwerk geeft je de ook de mogelijkheid om je hekwerk uit te breiden met een poort. Je hebt de keuze tussen zowel mechanische als geautomatiseerde poorten, afhankelijk van je budget en persoonlijke voorkeur. Hoe dan ook voegt zo'n poort een extra waarde toe aan de beveiliging van en toegang tot je bedrijfsterrein! Wil je de bescherming én de uitstraling van je bedrijfsterrein een niveau hoger tillen? Dan is kiezen voor degelijk hekwerk zeker en vast een goed idee. Vertrouw je daarbij op een speciaalzaak als Moman Hekwerk, dan ben je zeker van een uitstekende service en een duurzaam resultaat!

Bekijk ook:

Wil je direct een offerte aanvragen?

Offerte aanvragen

 

Contact

Moman Hekwerk
Nijverheidsstraat 13
7917 PZ Geesbrug (Drenthe)

T: 0524 - 29 09 65
F: 0524 - 29 05 76
E: info@momanhekwerk.nl

Openingstijden

Wij zijn geopend op:

Maandag t/m vrijdag 09:00 tot 12:00 en 13:00 tot 17:00 uur

Zaterdag: 10:00-12:00 uur