Pagina wordt geladen ...

Automatische poort

Wil je een automatische poortopener? Moman Hekwerk heeft voor elke poort een automatische poortopener zodat je gewoon in de auto kunt blijven zitten terwijl het regent.

Wat is een automatische poort?

Een automatische poort is niets anders dan een poort die met behulp van een elektromechanische poortopener wordt geopend. Wanneer je twee draaipoorten op de oprit hebt staan is dit natuurlijk heel handig. Helemaal wanneer de poort ook nog automatisch opengaat wanneer je niet eens op een knop hoeft te drukken omdat sensoren in de weg of een elektronisch oog jouw wagen detecteert. Je spreekt dan van een volautomatische poort.

Veiligheid automatische poort

Het automatiseren van mechanische processen dwingt je wel te kijken naar de veiligheid van mens en dier. Je wil niet dat één van de kinderen omver wordt geduwd door een openslaande poort of klem komt te zitten in een sluitende schuifpoort. Niet voor niets zijn er vaak strenge veiligheidsmaatregelen genomen in een bedrijf waar bijvoorbeeld veel met robots wordt gewerkt of automatische transportsystemen. Voor de hierna besproken poortopeners zijn meerdere veiligheidsopties te verkrijgen als sensoren en optische waarschuwingen. Daarnaast zijn het voorbeelden van de vele poortopeners die Moman Hekwerk kan leveren.

Soorten poortopeners

Of je nu een looppoort hebt of een schuifpoort, elke poort kan worden geopende met een poortopener. Elke poortopener is beveiligd tegen het met de hand openen van de poort want je hebt een poort niet voor niets. Alleen wanneer de opener hiervoor wordt ontgrendeld met een speciale sleutel, kan de poort met hand worden opengeduwd. Dit moet altijd kunnen in geval van nood.

De hierna getoonde openers zijn enkele van de poortopeners die Moman Hekwerk levert én installeert.

Standaard poortopener

Standaard poortopener

Poorten tot 4m kunnen worden geopend met deze ‘standaard’ telescopische poortopener. Afhankelijk van de montage, kan de poort naar binnen of buiten worden geopend tot maximaal 110°.

Knikarm poortopener

poortopener knikarm

Dit is een sterke elektromechanische opener die vooral wordt gebruikt bij draaipoorten (maximaal 2 m) tussen twee muren of gemetselde kolommen. De poorten kunnen met deze opener zowel naar binnen als naar buiten worden geopend tot maximaal 130°.

Verzonken poortopener

poortopener verzonken

Wil je niet dat de poortopener in het zicht wordt geplaatst, dan heb je deze opener nodig. De opener wordt verzonken in de grond en aan de onderkant aan de poort bevestigd. Hierdoor wordt de mooie sierpoort niet ontsierd door een grote poortopener. De poortopener kan de poort (maximaal 3 m) tot maximaal 110° openen en met een optionele aanpassing tot 180°.

Schuifpoortopener

poortopener schuifpoort

Heb je een schuifpoort dan is deze opener heel handig want deze kan natuurlijk ook op afstand worden bediend. Een zware poort van 1500 kg (maximaal) is geen enkel probleem voor deze krachtpatser.

Volledige automatisering

Je kunt de toegang tot jouw terrein volledig automatiseren als je wilt. Zo kun je bepalen wie wel en wie niet zo het terrein op kan en op welke tijden. Daarnaast kun je ook camera’s en een intercominstallatie plaatsen. Wel handig als je zeker wilt weten wie je binnenlaat.

Elektronisch slot

De poort met de besproken poortopeners kunnen niet met de hand worden geopend, dus een extra slot is niet nodig. Een poort zonder poortopener kan worden voorzien van een normaal slot maar ook met een elektronisch slot. Dit slot kan met een sleutel, handzender, cijfercode of iets dergelijks worden ontgrendeld. Deze sloten zie je vaak in looppoorten op bedrijventerreinen.

Moman Hekwerk levert elektronische poortopeners!

Mijn naam is Berry, eigenaar van Moman Hekwerk. Al meer dan 10 jaar leveren wij schuifpoorten sierpoorten, draaipoorten en hekwerken in heel Nederland. In de afgelopen jaren hebben we al meer dan 2400 hekwerken geplaatst. Wij zijn zo goed omdat:

  • Lagere productiekosten door ontbreken van overheadkosten
  • Je hebt altijd direct contact met de eigenaar
  • We leveren altijd snelle service
  • Wij geven 5 jaar garantie op coating en fabricagefouten

Laat je goed voorlichten

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden neem dan contact op met ons of kom gewoon langs zodat je ook alle voorbeelden kunt zien op ons showterrein. 

 

Direct een offerte aanvragen passend bij jouw situatie

Offerte aanvragen

 

Verschillende soorten sierpoorten

Naast automatische poorten verzorgen we de levering en plaatsing van:

Diensten Moman Hekwerk

Naast poorten verzorgt Moman de levering en plaatsing van:

Contact

Moman Hekwerk
Nijverheidsstraat 13
7917 PZ Geesbrug (Drenthe)

T: 0524 - 29 09 65
F: 0524 - 29 05 76
E: info@momanhekwerk.nl

Openingstijden

Wij zijn geopend op:

Maandag t/m vrijdag 09:00 tot 12:00 en 13:00 tot 17:00 uur

Zaterdag: 10:00-12:00 uur