Pagina wordt geladen ...

Hekwerk rond de vijver plaatsen

Een hekwerk rondom je vijver laten plaatsen? Bij Moman Hekwerk ben je aan het juiste adres.

Je hebt een vijver in de tuin, een prachtig stukje water met daarin je favoriete vissen. De vijver geeft je tuin iets persoonlijks en maakt de tuin extra mooi. De vijver geeft sfeer en draagt bij aan optimaal genieten van de tuin. Naast vissen biedt de vijver ook de mogelijkheid tot het houden van prachtige waterplanten. Kortom de vijver is een echte aanwinst. Eigenlijk is er maar één nadeel aan het hebben van een vijver, de veiligheid van de kinderen in je tuin. Dat kunnen je eigen kinderen zijn maar ook je kleinkinderen of de vriendjes en vriendinnetjes die op visite zijn. Ofwel, de veiligheid vraagt aandacht en je zoekt een passende oplossing

Gevaren van de vijver

Een vijver is mooi maar voor kinderen is het vaak een gevaarlijke plek. Hoe kleiner de kinderen hoe groter het gevaar.  Even niet opletten en een spelend kind kan zo maar in het water vallen. Nu zal dat bij grote kinderen die kunnen zwemmen niet meteen heel erg gevaarlijk zijn, bij kleine kinderen die niet kunnen zwemmen is de situatie een stuk riskanter. Gelukkig zijn er oplossingen die de veiligheid van de vijver bevorderen.

Zie ook: kindvriendelijke omheining door hekwerk

Hekwerk vijver tuin

Vijver veilig maken

De vijver kan op verschillende manieren beveiligd worden. De meest simpele is het plaatsen van een hek. Een hek voorkomt dat kleine kinderen in de buurt van de vijver komen.  De hekken kunnen om de vijver geplaatst worden. Het kunnen zowel klassieke hekwerken als moderne hekwerken zijn. Een goed hekwerk misstaat de vijver niet. Je creëert veiligheid en behoud tegelijkertijd de schoonheid van tuin en vijver. Met een goed hek is er geen reden om bezorgd te zijn als de kinderen in de tuin spelen. Je kunt zelf rustig genieten wetende dat het hek voorkomt dat er iemand in het water valt. Het geeft rust en maakt de vijver veilig.

Zie ook: afrastering of omheining voor hond

Voorbeeld klassiek hekwerk

Voorbeeld klassiek sierhekwerk 1

Voorbeeld modern hekwerk

Voorbeeld modern sierhekwerk

100% hoogwaardig maatwerk

Moman Hekwerk staat voor maatwerk van betaalbare klasse. Je kunt bij ons terecht voor sierhekwerkenspijlenhekwerkenenkelstaafmattendubbelstaafmattenindustriële hekwerkengaashekwerkpoorten en accessoires. Elk hekwerk wordt speciaal voor jou ontworpen, vervaardigd en gemonteerd. Je bent welkom in onze showtuin in Geesbrug - Drenthe voor inspiratie in hekwerken en poorten. Indien gewenst bezoeken wij je ook graag op locatie.

 

Wil je direct een offerte aanvragen?

Offerte aanvragen

Contact

Moman Hekwerk
Nijverheidsstraat 13
7917 PZ Geesbrug (Drenthe)

T: 0524 - 29 09 65
F: 0524 - 29 05 76
E: info@momanhekwerk.nl

Openingstijden

Wij zijn geopend op:

Maandag t/m vrijdag 09:00 tot 12:00 en 13:00 tot 17:00 uur

Zaterdag: 10:00-12:00 uur