Pagina wordt geladen ...

Lamellen hekwerk met elektrische bediening

Een lamellen hekwerk oogt niet alleen mooi, maar is ook praktisch wanneer de bijpassende poort een elektrische bediening heeft. Wij leveren en plaatsen lamellen hekwerken door heel Nederland vanuit onze vestiging in Geesbrug, direct aan de A37 bij Hoogeveen.

Wat is een lamellen hekwerk?

Lamellen hekwerken zijn er in verschillende uitvoeringen en men verwart deze hekwerken wel eens met strippen hekwerken. Een lamellen hekwerk heeft, in tegenstelling tot het strippen hekwerk, dikkere horizontale of verticale elementen. De strippen van een strippen hekwerk zijn enkele millimeters dik, terwijl de lamellen van een lamellen hekwerk veel dikker zijn en een breedte hebben tot 100 millimeter. Het zijn dan ook kokers en geen massieve elementen.

lamellen hekwerk

Door de breedte van de lamellen lijkt het hekwerk vaak van hout te zijn gemaakt, waardoor we deze hekwerken ook wel eens houtlook hekwerk noemen. De lamellen kunnen zowel horizontaal als verticaal geplaatst zijn. Vooral verticaal geplaatste lamellen geven hekwerk een strakke robuuste uitstraling. De hoogte van een lamellen hekwerk bepaal je zelf, want de een wil een hekwerk van twee meter hoog en de ander juist niet. Misschien wil jij wel een hoog hekwerk met een lagere poort erin. Aan jou de keus, want keus is er genoeg bij ons.

lamellen hekwerk met elektrische bediening horizontaal

Lamellen hekwerk met poort

Bij een mooi strak hekwerk van lamellen hoort een bijpassende poort. Je kunt kiezen voor een inrijpoort op de oprit met een looppoort ernaast, maar ook voor een poort alleen en een looppoort of tuinpoort verderop in het hekwerk. Dat maakt niet uit, want we kunnen een poort in principe overal plaatsen. Opties voor poorten:

  • Enkele draaipoort
  • Dubbele draaipoort
  • Schuifpoort

Een enkele draaipoort plaats je eigenlijk alleen bij een smalle doorgang, omdat je anders te veel rekening moet houden met de draaicirkel. Een schuifpoort neemt de minste ruimte in en plaatsen we vaak als inrijpoort op plaatsen waar geen ruimte is voor een opendraaiende poort. Rest alleen nog de vraag hoe jij de poort wil openen.

lamellen hekwerk met elektrische bediening verticaal

Elektrische bediening lamellen hekwerkpoort

Het kan als lastig ervaren worden wanneer je een poort steeds handmatig moet openen. Vooral als het slecht weer is kan dat tot veel ergernis leiden. Daarom kun je ervoor kiezen een lamellen hekwerk te plaatsen met elektrische bediening. Dat betekent dat je de poort met een druk op de knop van de afstandsbediening kunt openen en sluiten. Wil je dat bezoekers het terrein op kunnen komen, dan laat je ons een intercom plaatsen eventueel met een camera, zodat je ook kunt zien wie voor de poort staat. Deze kun je ook laten plaatsen bij een looppoort, die je dan op afstand van het slot kunt halen.

Er zijn vele mogelijkheden voor het openen van een elektrische poort en er zijn zelfs volautomatische systemen die de poort al openen wanneer jij je op een bepaalde afstand bevindt.

Ga naar automatische poort voor meer informatie.

Meer weten over lamellen hekwerk met elektrische bediening?

Ben je nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden van een elektrische bediening van een lamellen hekwerk? Maak gewoon direct een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek waarin je al jouw wensen kunt bespreken. Zeker weten dat we samen voor elk doel een geschikt hekwerk vinden!

Keuze genoeg bij Moman Hekwerk

Moman Hekwerk in Geesbrug, direct aan de A37, is al jarenlang de specialist in sierhekwerken en poorten in zowel klassieke als moderne vormen en in allerlei formaten en uitvoeringen. Onze producten vormen de ideale afrastering voor balkon, dakterras, bedrijfsterreinen; en tuinen. We heten je van harte welkom in onze showtuin, waarin vele van onze modellen staan opgesteld

Heb je deze artikelen al gelezen?

Contact

Moman Hekwerk
Nijverheidsstraat 13
7917 PZ Geesbrug (Drenthe)

T: 0524 - 29 09 65
F: 0524 - 29 05 76
E: info@momanhekwerk.nl

Openingstijden

Wij zijn geopend op:

Maandag t/m vrijdag 09:00 tot 12:00 en 13:00 tot 17:00 uur

Zaterdag: 10:00-12:00 uur