Pagina wordt geladen ...

Sierhekwerk met houtlook

Wanneer jouw tuin of erf toe is aan een nieuwe afscheiding, dan heb je vele mogelijkheden. Van een eenvoudig houten schutting tot een volledig betonnen erfafscheiding. Daar tussenin zit het sierhekwerk met vele mogelijke variaties waar je een keuze uit moet maken.

Niet altijd even gemakkelijk en misschien denk je bij sierhekwerk alleen aan het traditionele klassieke hekwerk en houd je daar niet van. Maar er zijn ook moderne sierhekwerken met hele eigentijdse ontwerpen die heel goed passen bij de hedendaagse bouwstijl en tuinen. Een daarvan is het houtlook sierhekwerk.

Sierhekwerk met houtlook

Houtlook sierhekwerk

Een sierhekwerk met houtlook is een modern type spijlen- of lamellenhekwerk met een landelijke uitstraling en lijkt van hout te zijn gemaakt. Dat is het mooie van deze hekwerken: een metalen hekwerk met veel minder onderhoudseisen dan een houten hekwerk. Je ziet deze hekwerken steeds meer bij woningen, boerderijen, parken en landelijke omgevingen. Een houtlook hekwerk past eigenlijk overal door zijn tijdloze uitstraling.

Materiaal houtlook sierhekwerk

Wij maken de meeste sierhekwerken zelf in onze eigen werkplaats, zodat we zeker zijn van een kwalitatief hoogwaardig product. Een houtlook sierhekwerk is meestal van staal, maar kan ook van bijvoorbeeld aluminium zijn gemaakt. Een stalen hekwerk krijgt van ons een speciale behandeling en een poedercoating, wat het metaal jarenlang beschermt tegen alle weersinvloeden.

Onderhoud sierhekwerk met houtlook

Wat betreft het onderhoud van deze sierhekwerken kunnen we kort zijn, want het zijn in principe onderhoudsarme hekwerken. Dat wil zeggen dat het hekwerk door zijn beschermende laag niet veel onderhoud nodig heeft. Het enige wat je elk jaar moet doen is het controleren op beschadigingen, want daardoor kan het metaal bloot komen te liggen met mogelijk roestvorming als gevolg. Om het hekwerk goed te kunnen controleren is het verstandig dat je het hekwerk goed schoonmaakt, waardoor het er direct weer als nieuw uitziet.

Kleuren houtlook sierhekwerk

Omdat wij de meeste sierhekwerken zelf maken kunnen we deze in bijna elke gewenste kleur leveren. Zo kun je de juiste kleur kiezen die past bij jouw woning, tuin of erf, zodat het een mooi geheel vormt.

Sierhekwerk met houtlook - poort

Bijpassende poort op maat

Bij een mooi hekwerk hoort niet alleen een bijpassende poort voor de inrit, maar ook een tuinpoortje of looppoort. Deze poorten maken wij precies op maat voor jou, zodat je je daar niet druk over hoeft te maken. Wij komen bij je langs om de mogelijkheden te bespreken en alles precies op te meten. Elke poort heeft robuust en weersbestendig hang- en sluitwerk en een elektrische bediening op afstand behoort tot de mogelijkheden. Zo creëer je een veilige omgeving voor jou en jouw gezin.

Moman Hekwerk maakt het voor jou!

Moman Hekwerk in Geesbrug, direct aan de A37, is al jarenlang de specialist in sierhekwerken en poorten in zowel klassieke als moderne vormen en in allerlei formaten en uitvoeringen. Onze producten vormen de ideale afrastering voor zowel bedrijfsterreinen als tuinen. We heten je van harte welkom in onze showtuin, waarin vele van onze modellen staan opgesteld. 

Heb je deze artikelen al gelezen?

Contact

Moman Hekwerk
Nijverheidsstraat 13
7917 PZ Geesbrug (Drenthe)

T: 0524 - 29 09 65
F: 0524 - 29 05 76
E: info@momanhekwerk.nl

Openingstijden

Wij zijn geopend op:

Maandag t/m vrijdag 09:00 tot 12:00 en 13:00 tot 17:00 uur

Zaterdag: 08:30-12:00 uur