Pagina wordt geladen ...

Lamellen-poort Dalen

Bij een moderne tuin en afscheiding hoort een moderne poort, ter afsluiting van de toegang tot de het terrein of tuin. In dit geval heeft deze klant in Dalen gekozen voor een zeer fraai ogend ontwerp,modern en toch tijdloos.

Robuust uiterlijk

De dubbele draaipoort heeft een hoogte van 100 cm en is ongeveer 3 m breed. De tussenruimte van de spijlen is maar enkele centimeters, waardoor een huisdier of een kind er niet doorheen kan kruipen.

Kleur en materiaal

De fraaie poort is van verzinkt materiaal en heeft een poedercoating (RAL 7016, antracietgrijs), waardoor het erg goed is beschermd tegen de invloeden van het weer. Het onderhoud kan dan ook tot een minimum worden beperkt en een jaarlijkse controle op beschadigingen is voldoend.

Hang- en sluitwerk

Bij een dergelijke robuuste poort, is het belangrijk dat deze goed is afgesteld, wat met deze bevestiging mogelijk is. De staanders zijn zeer goed verankerd in de grond, wat wel noodzakelijk is. Het slot bevat alleen aluminium en roestvaststalen onderdelen, waardoor deze ook tegen alle weersinvloeden is beschermd.

Diensten Moman Hekwerk

Moman Hekwerk verzorgt de levering en plaatsing van:

  • Lamellenpoort Dalen

terug naar album overzicht

Contact

Moman Hekwerk
Nijverheidsstraat 13
7917 PZ Geesbrug (Drenthe)

T: 0524 - 29 09 65
F: 0524 - 29 05 76
E: info@momanhekwerk.nl

Openingstijden

Wij zijn geopend op:

Maandag t/m vrijdag 09:00 tot 12:00 en 13:00 tot 17:00 uur

Zaterdag: 10:00-12:00 uur