Pagina wordt geladen ...

Op zoek naar een hekwerk in Hoogeveen

Ben je op zoek naar een hekwerk voor rond de woning, bedrijf of het erf? Moman Hekwerk uit Geesbrug levert en plaatst alle soorten hekwerken in Hoogeveen en omgeving. Ga voor kwaliteit hekwerken van Moman Hekwerk en je hoeft je geen zorgen meer te maken over kostbaar onderhoud of ongenode gasten.

Elk soort hekwerk

Moman Hekwerk levert allerlei soorten hekwerken, van sierhekwerk rondom de fraaie tuin tot industrieel hekwerk bij bedrijventerreinen in Hoogeveen en omgeving. Zo beschermt een spijlenhekwerk bij een bedrijfsterrein deze tegen ongewenste gasten als je er een ‘puntenkam’ op laat plaatsen.

Natuurlijk hebben we ook de noodzakelijke poorten voor deze hekwerken. Een looppoort voor voetgangers en een draaipoort of schuifpoort voor het overige verkeer en, indien gewenst, geheel geautomatiseerd. Een mooie voortuin vraagt om een modern of juist klassiek hekwerk. Maar misschien wil je dit niet aan de achterkant omdat dit toch uit het zicht is. Dan laat je daar een stevig dubbelstaafmat hekwerk plaatsen of een gaashekwerk.

sier-hekwerk Hoogeveen

Voor elk doel een hekwerk

Er is een hekwerk voor elk doel:

  • Verfraaiing
  • Bescherming
  • Afschermen
  • Afrasteren
  • Veiligheid

Het maakt niet uit voor welk doel je een hekwerk wil, samen komen we tot de juiste keuze.

Ga voor kwaliteit en jarenlang plezier

Een hekwerk laat je plaatsen om er jarenlang plezier van te hebben en niet om deze binnen 5 jaar te vervangen. Je wil een hekwerk met minimaal noodzakelijk onderhoud, dus ga je voor kwaliteit. Kies daarom oor een ervaren en betrouwbaar hekwerkbedrijf: Moman Hekwerk.

Wij zijn een ervaren en gespecialiseerd hekwerk bedrijf met ruim twintig jaar praktijkervaring. Niet voor niets staan wij bekend als de grootste hekwerk verkoper van Nederland, met nationaal het grootste aanbod aan hekwerken en sierhekwerken. Kies je voor ons, dan ga je voor bewezen kwaliteit tegen aantrekkelijke prijzen.

hekwerk dakterras Hoogeveen

Het assortiment hekwerken van Moman Hekwerk

Bij Moman Hekwerk kun je terecht voor elk soort hek. Zo leveren wij in Hoogeveen en omstreken enkelstaaf en dubbelstaafmat hekken in de door jou gewenste maten, maar ook sierhekwerken, industriehekken, gaashekwerken en spijlenhekken. Niet alleen maken we jouw perfecte hek helemaal op maat, ook monteren we jouw hekken op locatie.

Bezoeken of eerst even contact?

Je bent altijd welkom op ons showterrein in Geesbrug maar je mag ook altijd eerst contact opnemen met de vragen die je hebt. Wij zijn altijd bereid je te woord te staan. Heb je door alle informatie op deze site al een besluit genomen, dan kun je ook direct een offerte aanvragen. Bekijk ook onze gerealiseerde projecten.

Contact

Moman Hekwerk
Nijverheidsstraat 13
7917 PZ Geesbrug (Drenthe)

T: 0524 - 29 09 65
F: 0524 - 29 05 76
E: info@momanhekwerk.nl

Openingstijden

Wij zijn geopend op:

Maandag t/m vrijdag 09:00 tot 12:00 en 13:00 tot 17:00 uur

Zaterdag: 10:00-12:00 uur