Pagina wordt geladen ...

Scherpgeprijsd en hoogstaand sierhekwerk en hekwerk in Meppel

Hekwerken zijn nuttig voor mensen met een grote tuin, voor bedrijven rond hun perceel, maar ook populair als afrastering voor kinderspeeltuinen en hondenuitlaatplekken. Hekken voorkomen dat jouw kinderen in Meppel, Zuidwolde, De Wijk of Havelte zomaar de straat op kunnen rennen, houden dieven en onverlaten tegen en houden ook honden en andere dieren op hun plek.

Het is dan ook niet zo vreemd dat steeds meer particulieren en ondernemingen kiezen voor goed hekwerk, eventueel sierhekwerk, langs de grenzen van hun perceel of grondgebied.

De voordelen van kwalitatief goede hekwerken en sierhekwerken

Degelijk hekwerk voor jouw huis of bedrijf in Meppel, Zuidwolde, De Wijk of Havelte is in alle soorten, maten en stijlen verkrijgbaar bij Moman Hekwerk. Moman is producent en leverancier van hekwerken voor huiseigenaren en ondernemers met een eigen bedrijf, zoals fabrieken of kantoorpanden.

Onze kwalitatief hoogstaande hekwerken - letterlijk hoogstaand, maar wij verkopen uiteraard ook lagere hekken - staan bekend om hun kwaliteit en strakke uitstraling. Als je goede hekken zoekt, ben je bij ons aan het juiste adres. De grootste voordelen van onze hekwerken zijn:

  • Moman Hekwerk levert alle soorten hekwerken. Of je nu een spijlenhek, gaashek of industrieel hekwerk zoekt, bij ons slaag je altijd!
  • Onze hekken zijn gemaakt van roestvaste, ijzersterke en duurzame materialen. Een hek van Moman Hekwerk is altijd een uiterst sterk en robuust hek dat lang meegaat en tegen een stootje kan.
  • Onze hekwerken zijn niet alleen veilig, maar zien er ook sierlijk en netjes uit.
  • Op alle onze hekwerken zit een lange fabrieksgarantie. Mocht er onverhoopt iet niet in orde zijn, dan kun je altijd op onze garantievoorwaarden terugvallen.

 

Sierhekwerk Meppel

 

Voor welke hekwerken, poorten en/of sierhekwerken kun je bij Moman Hekwerk terecht?

Je kunt het zo gek niet bedenken, of jouw droomhek kan door Moman Hekwerk worden gemaakt en geleverd. Uiteraard precies in de juiste maten, in de goede kleur en van het gewenste materiaal. Particulieren kunnen bij ons terecht voor fraaie enkelstaafmat en dubbelstaafmat hekken, gaashekken en tal van prachtige klassieke en eigentijdse sierhekwerken.

De afwerking bepaal je helemaal zelf. Wil je onverlaten en ongenode gasten op afstand houden? Dan is een spijlhekwerk met scherpe punten de ideale oplossing voor jou. Wie kinderen heeft en alleen een mooi hek voor rond de tuin zoekt, kan beter kiezen voor een lager hek met spijlen die een bolvormige of vierkante afwerking hebben.

Moman Hekwerken staat garant voor betaalbare kwaliteit

Moman Hekwerk onderscheidt zich niet alleen van andere hekwerkbedrijven door het ruime aanbod aan heksoorten en stijlen. Ook de kwaliteit, service en nazorg die wij leveren, staat in de markt hoog aangeschreven. Daarnaast leveren wij onze hekken - doordat we groot kunnen inkopen - tegen de scherpst mogelijke prijzen. Prima hekwerken van betaalbare kwaliteit, dat is waar Moman Hekwerk voor staat.

Wil je meer weten over ons assortiment en de mogelijkheden voor het plaatsen van een hek in Meppel, Havelte, De Wijk of Zuidwolde? Kijk dan eens rond op onze website. Of vraag een vrijblijvende offerte aan voor jouw hekwerk op maat, via ons online aanmeldformulier.

Diensten Moman Hekwerk

Moman Hekwerk verzorgt de levering en plaatsing van:

Contact

Moman Hekwerk
Nijverheidsstraat 13
7917 PZ Geesbrug (Drenthe)

T: 0524 - 29 09 65
F: 0524 - 29 05 76
E: info@momanhekwerk.nl

Openingstijden

Wij zijn geopend op:

Maandag t/m vrijdag 09:00 tot 12:00 en 13:00 tot 17:00 uur

Zaterdag: 10:00-12:00 uur