Pagina wordt geladen ...

(Sier)Hekwerk in Coevorden

Het oude vervallen hek vervangen om jouw tuin in Coevorden, of voorkomen dat jouw kinderen in de vijver kunnen vallen. Zomaar twee redenen om een hekwerk te laten plaatsen door Moman Hekwerk. Een mooi maar ook kwalitatief hekwerk vind je niet zomaar, maar bij Moman Hekwerk in Geesbrug slaag je altijd. Wat voor reden je ook hebt om een hekwerk te plaatsen of het doel is van het hekwerk. We leveren en plaatsen al 10 jaar lang hekwerken in heel Nederland, dus ook in Coevorden en omgeving.

Van modern of klassiek tot industrieel hekwerk

Houd je van eigentijds ontwerp, dan is een modern sierhekwerk de keuze voor jou. Maar een klassiek sierhekwerk past ook bijna overal, en zeker bij een fraai aangelegde tuin. Heb je een bedrijf op een bedrijventerrein in Coevorden, dan wil je die ook graag beschermen tegen ongewenst bezoek. Je kunt dan een gaashekwerk laten plaatsen, maar een strak spijlenhekwerk behoort ook tot de mogelijkheden. Vooral als het hekwerk voorzien is van gepunte spijlen of een kam van punten bovenop. Indringers zullen twee keer nadenken voordat ze over dat hek gaan klimmen.

hekwerk tuin Coevorden

Voordelen van een hekwerk van Moman Hekwerk

Het plaatsen van een hekwerk rondom de tuin, erf of bedrijf kent onder andere de volgende voordelen:

Typen hekwerken: voor elk wat wils!

Voor welke typen en varianten hekwerken kun je bij Moman Hekwerk terecht? Zowel particulieren, bedrijven als overheidsinstanties kunnen voor hekken op maat bij ons terecht. Tot onze populairste hekwerken behoren onze diverse modellen en uitvoeringen sierhekwerken. Deze kunnen we leveren in elke maat en in elke kleur. Wij leveren robuuste spijlenhekwerken, industriehekken, poorten, gaashekken, enkelstaafmat hekken en dubbelstaafmat hekwerken.

hekwerk poort Coevorden

Moman Hekwerk: jouw ideale partner voor hekwerken

Moman Hekwerk is in Nederland een van de grootste professionele bedrijven op het gebied van poorten, hekwerken, omheiningen en afrasteringen. Wij onderscheiden ons van andere aanbieders van hekken door de totaalservice waar je als klant op kunt rekenen. We geven je advies op maat en helpen je verder bij het ontwerp van jouw sierhek, tuinhek en poort. We produceren alles in onze eigen werkplaats en plaatsen deze binnen afzienbare tijd in Coevorden.

Vraag direct een passende offerte aan

Vraag nu een offerte op maat bij ons aan en binnenkort heb jij een sterk en stijlvol hekwerk voor jouw tuin, woning of bedrijf in Coevorden. Wanneer je vragen hebt, kun je natuurlijk altijd telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen. Je mag ook altijd lanskomen op ons showterrein in Geesbrug, vlak naast de A37.

Contact

Moman Hekwerk
Nijverheidsstraat 13
7917 PZ Geesbrug (Drenthe)

T: 0524 - 29 09 65
F: 0524 - 29 05 76
E: info@momanhekwerk.nl

Openingstijden

Wij zijn geopend op:

Maandag t/m vrijdag 09:00 tot 12:00 en 13:00 tot 17:00 uur

Zaterdag: 10:00-12:00 uur