Pagina wordt geladen ...

Inrijpoorten erf Hollandscheveld

Twee inrijpoorten op een erf, dat is wat deze bewoners wilden. Zo kan men de ene poort inrijden en via de andere poort veilig de weg weer oprijden: heel praktisch. Ze vroegen Moman Hekwerk of dat mogelijk was en dat is natuurlijk geen probleem. Men hoefde alleen maar een keuze maken uit het grote aanbod. Men heeft gekozen voor een modern en strak sierhekwerk, type Saturnus, met vierkante spijlen en een vlakke afwerking.

Stevig en robuust

Alle staanders van de beide poorten staan in een stevige betonnen fundering waarbij de staanders van de poorten extra stevig zijn door de afmetingen (100 mm x 100 mm). Het hele hekwerk is 15 meter lang, 1 meter hoog en heeft een zwarte coating. Hierdoor is het hekwerk goed beschermd en kan het tegen alle weeromstandigheden.

Automatische inrijpoorten

Beide poorten hebben een automatische bediening waardoor het in- en uitrijden nog makkelijker is. Men hoeft de auto namelijk niet meer uit omdat de poorten op afstand worden bediend. De poorten zijn gebogen en zijn in het midden een tiental centimeters hoger dan de rest.

  • Inrijpoorten Hollandscheveld
  • Inrijpoorten Hollandscheveld - 2
  • Inrijpoorten Hollandscheveld - 3

terug naar album overzicht

Contact

Moman Hekwerk
Nijverheidsstraat 13
7917 PZ Geesbrug (Drenthe)

T: 0524 - 29 09 65
F: 0524 - 29 05 76
E: info@momanhekwerk.nl

Openingstijden

Wij zijn geopend op:

Maandag t/m vrijdag 09:00 tot 12:00 en 13:00 tot 17:00 uur

Zaterdag: 10:00-12:00 uur