Pagina wordt geladen ...

Hekwerk in Assen

Hekwerken kom je overal tegen en bepalen soms voor een groot deel het aanzicht van een gebouw of omgeving. Dat geldt voor een sierhekwerk om een tuin, maar net zo goed voor een bedrijventerrein in Assen en omgeving. Moman Hekwerk levert en plaatst vele soorten hekwerken door heel Drenthe vanuit Geesbrug, vlak bij Hoogeveen.

Een hekwerk voor elk doel

Of je nu een tuin wil verfraaien met een modern of klassiek sierhekwerk, of een omheining wil voor de honden. Voor deze laatste is een enkelstaaf- of dubbelstaafmat heel geschikt, maar je dit soort hekwerk overal plaatsen. Het is stevig en robuust, maar oogt toch heel netjes en strak. Wil je het opslagterrein achter het bedrijf beveiligen? Dan plaats je daar een stevig spijlenhekwerk, afgewerkt met punten aan de bovenkant. En wil je dat de poort vanzelf opengaat wanneer je komt aanrijden? Dan laat je Moman Hekwerk een automatische poort plaatsen. Er zijn veel mogelijkheden voor elk soort terrein en wij kunnen die leveren en plaatsen.

hekwerk Assen draaipoort

Hekwerk in Assen heeft nut

Een bedrijf met een strak en net hekwerk heeft een streepje voor op andere bedrijven in Assen en omgeving. Maar woningen met grote tuinen knappen aanzienlijk op als er een fraai sierhekwerk of een poort geplaatst wordt. Een kwalitatief goed hekwerk heeft de volgende voordelen:

  • Met een goed hekwerk houd je ongewenste gasten op een afstand rondom jouw woning, bedrijf of boerderij.
  • Heb je last van dieren die door jouw tuin baggeren? Een mooi sierhekwerk of een eenvoudig maar strak hekwerk is voldoende.
  • Een mooi sierhekwerk oogt mooi en geeft jouw woning uitstraling, maar een net hekwerk rondom jouw bedrijf doet hetzelfde.
  • Een hek rond een grote tuin of een kinderspeelplek is cruciaal voor de veiligheid. De (klein) kinderen kunnen dan niet zomaar de straat oprennen.

hekwerk Assen honden

Hekwerken op maat

Wanneer je speciale wensen hebt met betrekking de afmetingen, afwerking of plaatsing van onze hekwerken, is dat geen probleem. We kunnen heel veel en zullen jouw wensen dan ook proberen te verwezenlijken. Maar mocht het werkelijk zijn, dat wij dat niet kunnen, dan zeggen we dat ook direct.

Moman Hekwerken staat garant voor betaalbare kwaliteit

Moman Hekwerk onderscheidt zich niet alleen van andere hekwerkbedrijven door het ruime aanbod aan heksoorten en stijlen. Ook de kwaliteit, service en nazorg die wij leveren, staat in de markt hoog aangeschreven. Daarnaast leveren wij onze hekken - doordat we groot kunnen inkopen - tegen de scherpst mogelijke prijzen. Prima hekwerken van betaalbare kwaliteit, dat is waar Moman Hekwerk voor staat. Wil je meer weten over ons assortiment en de mogelijkheden voor het plaatsen van een hek in Assen, Rolde, Smilde of Hooghalen? Bekijk de voorbeelden van uitgevoerde projecten en vraag een vrijblijvende offerte aan voor jouw hekwerk op maat.

Contact

Moman Hekwerk
Nijverheidsstraat 13
7917 PZ Geesbrug (Drenthe)

T: 0524 - 29 09 65
F: 0524 - 29 05 76
E: info@momanhekwerk.nl

Openingstijden

Wij zijn geopend op:

Maandag t/m vrijdag 09:00 tot 12:00 en 13:00 tot 17:00 uur

Zaterdag: 10:00-12:00 uur