Pagina wordt geladen ...

Hekwerk dakterras Hoogeveen

Een dakterras kan een mooie uitbreiding zijn van de woning, vooral als het om een woning gaat met een fraaie uitstraling zoals deze woning in Hoogeveen. Maar een dakterras moet wel goed beveiligd zijn, en daarom een goede omheining of balustrade hebben die voldoet aan de regels.

De eigenaar van dit mooie dakterras heeft gekozen voor een klassiek hekwerk wat perfect past bij de woning; het geeft de woning een mooie fraaie uitstraling. Ook de kleur zwart (RAL 9005) doet het goed bij de andere kleuren van het huis. Bij een moderner huis zou men ook kunnen kiezen voor een spijlenhekwerk met een kleine tussenruimte of dubbelstaafmat. Al wordt een enkelstaafmat of dubbelstaafmat soms afgeraden, omdat dit hekwerk verleidelijk kan zijn voor kinderen om erin te klimmen.

Bevestiging en veiligheid

Het hekwerk is stevig verankerd aan de muren en op de ondergrond waarbij alles zo is afgewerkt dat lekkage of iets dergelijks is uitgesloten. Aan de onderzijde zitten meer spijlen waardoor de tussenruimte klein genoeg is, waardoor huisdieren of kleine kinderen er niet tussendoor kunnen kruipen.

Afwerking hekwerk

Het type Torino heeft hier een Franse lelie als afwerking op de punten, maar Moman levert deze ook met andere afwerkingen als bijvoorbeeld een dennenappel, net als hier op de staanders. Het hekwerk is verzinkt en gecoat, en zodoende beschermd tegen alle weersinvloeden.

Diensten Moman Hekwerk

Moman Hekwerk verzorgt de levering en plaatsing van:

  • hekwerk dakterras Hoogeveen
  • hekwerk dakterras Hoogeveen Toronto
  • hekwerk dakterras Hoogeveen -3
  • hekwerk dakterras Hoogeveen Moman Hekwerk

terug naar album overzicht

Contact

Moman Hekwerk
Nijverheidsstraat 13
7917 PZ Geesbrug (Drenthe)

T: 0524 - 29 09 65
F: 0524 - 29 05 76
E: info@momanhekwerk.nl

Openingstijden

Wij zijn geopend op:

Maandag t/m vrijdag 09:00 tot 12:00 en 13:00 tot 17:00 uur

Zaterdag: 10:00-12:00 uur