Pagina wordt geladen ...

Tuinafscheiding met tuinpoortje in Hoogeveen

Een tuin moet bescherming bieden aan kinderen die er spelen. Daarvoor is een hekwerk van dubbelstaafmat uitstekend geschikt zoals om deze tuin in Hoogeveen. De bewoners hebben Moman Hekwerk om advies gevraagd om de tuin tegen ongewenst bezoek te beschermen maar ook om te voorkomen dat de kinderen of huisdieren de tuin kunnen verlaten. In overleg is gekozen voor een hekwerk met inlooppoortje van dubbelstaafmat.

Robuust en stevig hekwerk

Dubbelstaafmat-hekwerk is net even steviger dan de enkelstaafmat, vooral wanneer ravottende kinderen druk bezig zijn. Ze denken er niet altijd bij na wanneer ze rondcrossen op hun fietsje. Een houten hekje zou zomaar kunnen afbreken of beschadigd raken. Zo niet een dubbelstaafmatten hekwerk door de dubbele horizontale staven waardoor de verticale staven stevig zijn opgesloten. Dit hekwerk in Hoogeveen is in totaal 40 meter lang en heeft een hoogte van 0,6 tot 2 meter op die plaatsen waar dat nodig is. Het hele hekwerk is gecoat met een groene kleur (dennengroen, RAL 6009).

Inlooppoortje of tuinhek

Het tuinhekje is stevig aan de muur en in de grond verankerd en heeft hang- en sluitwerk wat tegen alle weersomstandigheden bestand is. Het hek heeft een normaal slot met een sleutel maar in plaats van een kruk, een zogeheten kidlock-systeem. Deze moet men met een bepaalde kracht indrukken voordat het kan worden verdraaien. Kleine kinderen hebben deze kracht niet.

  • Tuinafscheiding dubbelstaafmat Hoogeveen tuinpoortje kidlock
  • Tuinafscheiding dubbelstaafmat Hoogeveen tuinpoortje kidlock az
  • Tuinafscheiding dubbelstaafmat Hoogeveen-1
  • Tuinafscheiding dubbelstaafmat Hoogeveen 2
  • Tuinafscheiding dubbelstaafmat Hoogeveen 3
  • Tuinafscheiding dubbelstaafmat Hoogeveen 4
  • Tuinafscheiding dubbelstaafmat Hoogeveen 5

terug naar album overzicht

Contact

Moman Hekwerk
Nijverheidsstraat 13
7917 PZ Geesbrug (Drenthe)

T: 0524 - 29 09 65
F: 0524 - 29 05 76
E: info@momanhekwerk.nl

Openingstijden

Wij zijn geopend op:

Maandag t/m vrijdag 09:00 tot 12:00 en 13:00 tot 17:00 uur

Zaterdag: 10:00-12:00 uur