Pagina wordt geladen ...

Hekwerk in Drenthe

Hekwerk in Drenthe

Woon je in de provincie Drenthe en ben je op zoek naar een sierhekwerk, spijlenhekwerk of industrieel hekwerk? Moman Hekwerken plaatst hekwerken in heel Nederland.

Waar je ook woont in Drenthe

Of je nu in Assen, Hoogeveen, Meppel, Coevorden of Hoogeveen woont, het maakt niet uit. Wij plaatsen overal in Noord-Nederland hekwerken. We voeren alle werkzaamheden voor je uit en zorgen ervoor dat alles netjes wordt afgewerkt.

Een hekwerk van Moman Hekwerken is vakwerk

Wanneer je een hekwerk wilt, dan wil je natuurlijk vakwerk geleverd zien. Moman Hekwerken levert al jaren vakwerk in heel Nederland. Is het bestaande hekwerk om het bedrijfspand toe aan vervanging of heb je een nieuwe tuin aan laten leggen. Dan kun je kiezen uit de vele mogelijkheden die wij bieden. Of het nu om stevig spijlenhekwer gaat voor om een bedrijventerrein of een sierlijk hekwerk om de tuin. Wij kunnen alle soorten hekwerken op maat produceren en plaatsen. Wat je ook bedenkt, er is heel veel mogelijk; kijk op de pagina’s die onderaan dit artikel staan.

Elk doel zijn hekwerk

Het maakt niet uit wat het doel is van het hekwerk, er is altijd een passend hekwerk. Fraaie sierhekwerken voor om de tuin of spijlenhekwerk voor op het balkon. Een hondenren van gaas, een minder dure tuinafscherming van enkel of dubbelstaafmatten en ga zo maar door. Voor extra beveiliging kun je de bovenkant van een spijlenhekwerk laten afwerken met bijvoorbeeld stalen punten of de spijlen laten doorsteken. Wanneer je een poort in het hekwerk wil heb je ook weer de keuze uit vele mogelijkheden, al of niet elektronisch;

  • Kleine looppoort
  • Enkele draaipoort
  • Dubbele draaipoort
  • Schuifpoort

Bescherming

Niets zo lekker voor kinderen of huisdieren dan dat ze buiten kunnen spelen. Zijn ze nog wat klein, dan wil je niet dat ze zo de straat op kunnen rennen. Daarom laat je de tuin afschermen met een hekwerk met daarin een afgesloten poort. Dit voorkomt trouwens ook dat ongewenst bezoek zo het terrein op kan. Dat geldt dus ook voor loslopende honden of andere dieren. Naast bescherming van jouw gezinsleden is natuurlijk de bescherming van jouw eigendommen ook belangrijk. Heb je een bedrijf met een eigen terrein eromheen, dan wil ongenode gasten het zo moeilijk mogelijk maken om binnen te komen. Je kunt dit allemaal doen met het juiste hekwerk van Moman Hekwerken.

Laat maar weten wat je wilt en wij regelen de rest

Wanneer je weet wat je wilt, dan neem je contact op met ons en wij regelen verder alles. Natuurlijk wel na eerst een gedegen offerte op papier te zetten. We willen vakwerk leveren dus gaan we eerst samen om tafel om alle wensen en mogelijkheden door te nemen. Daarna pas gaan wij produceren en zo snel mogelijk leveren én plaatsen.

Bezoeken of eerst even contact?

Je bent altijd welkom op ons showterrein in Geesbrug maar je mag ook altijd eerst contact opnemen met de vragen die je hebt. Wij zijn altijd bereid je te woord te staan. Heb je door alle informatie op deze site al een besluit genomen, dan kun je ook direct een offerte aanvragen.

Diensten Moman Hekwerk

Moman Hekwerk verzorgt de levering en plaatsing van:

Contact

Moman Hekwerk
Nijverheidsstraat 13
7917 PZ Geesbrug (Drenthe)

T: 0524 - 29 09 65
F: 0524 - 29 05 76
E: info@momanhekwerk.nl

Openingstijden

Wij zijn geopend op:

Maandag t/m vrijdag 09:00 tot 12:00 en 13:00 tot 17:00 uur

Zaterdag: 08:30-12:00 uur