Pagina wordt geladen ...

Sierhekwerk met automatische poort in Hoogeveen

De bewoners van dit fraaie huis in Hoogeveen wilden een net zo fraaie erfafscheiding. En dat hebben ze gevonden bij Moman Hekwerk. Er zijn drie gemetselde kollommen waartussen een dubbele poort moest komen voor de oprit en een looppoort of tuinpoort tussen de kollommen ernaast.

Fraai sierhekwerk

Men heeft gekozen voor type Juno, een fraai klassiek sierhekwerk, afgewerkt met mooie ornamenten. Het hekwerk zelf is 1 meter hoog, terwijl de poort in het midden een hoogte heeft van 1,5 meter. Moman Hekwerk heeft in totaal 35 meter sierhekwerk geplaatst met staanders in een stevige fundering.

Automatische poort

De automatische dubbele poort voor de oprit heeft een ondergronds aandrijving en is op afstand bedienbaar. Hierdoor hoeft men de auto niet uit om de poort te openen wat praktisch is bij slecht weer. De automatische poort kan niet met de hand worden geopend waardoor het ongewenste bezoekers buitenhoudt.

Tuinpoort

Het tuinpoortje is van hetzelfde materiaal en net zo goed beveiligd door het gebruikte hang- en sluitwerk. Dit is van uitzonderlijke kwaliteit en bestand tegen alle weersomstandigheden.

  • Automatische poort sierhekwerk Hoogeveen
  • Automatische poort sierhekwerk Hoogeveen - 2
  • Automatische poort sierhekwerk Hoogeveen - 4

terug naar album overzicht

Contact

Moman Hekwerk
Nijverheidsstraat 13
7917 PZ Geesbrug (Drenthe)

T: 0524 - 29 09 65
F: 0524 - 29 05 76
E: info@momanhekwerk.nl

Openingstijden

Wij zijn geopend op:

Maandag t/m vrijdag 09:00 tot 12:00 en 13:00 tot 17:00 uur

Zaterdag: 10:00-12:00 uur