Pagina wordt geladen ...

IJzeren poort voor oprit, tuin en bedrijfsterreinen

Wanneer je een tuin of bedrijfsterrein wilt afsluiten tegen ongewenst bezoek of wilt voorkomen dat jouw kinderen of huisdieren weglopen, heb je een (ijzeren) poort nodig. Hiervoor heb je bij Moman Hekwerk keuze uit vele soorten en maten poorten.

Passende ijzeren poort

Natuurlijk wil je een poort die past bij de woning en de rest van een eventueel aanwezig hekwerk. Het mooie is dat er altijd wel een poort is te vinden die precies past bij de woning, het hekwerk of bedrijfsterrein. Al is het bij de laatste misschien niet zo aan de orde, maar ook daar oogt een fraaie en praktische poort beter dan een gammel draaihek. Heb je al een hekwerk staan, dan kunnen wij daar een passende poort bij leveren of misschien is het hekwerk ook aan vervanging toe. Dan kunnen wij die ook leveren en plaatsen.

Soorten ijzeren poorten

Wij leveren meerdere soorten poorten in elke gewenste maat, mits verantwoord met betrekking tot de constructie:

Draaipoort

IJzeren poort draaipoort

Een van de meeste gebruikte poorten is de normale draaipoort op een oprit of als toegangspoort tot een terrein. Voor bredere toegangen adviseren wij meestal om een dubbele draaipoort te plaatsen. Dit heeft als voordeel dat de constructie niet te zwaar wordt en je hoeft minder rekening te houden met de uitzwaai van de poort. Om een draaipoort van 5 m te kunnen openen heb je meer ruimte nodig dan voor een dubbele draaipoort van 2 x 2,5 m. Een draaipoort kunnen we uitvoeren als soort hekwerk, zodat het altijd past bij een sierhekwerk, spijlenhekwerk, dubbelstaafmat of gaashekwerk.

Sierpoort

Heb je een fraai modern of klassiek sierhekwerk staan, dan kunnen wij de bijpassende sierpoort leveren in elke gewenste maat.

Looppoort

IJzeren poort looppoort

Een looppoort zie je vaak bij bedrijven naast een grotere poort voor het rijdende verkeer. De looppoort is dan ook vaak alleen voor voetgangers, vandaar die naam. Deze poorten kun je beveiligen met een elektronisch slot of bijvoorbeeld voorzien van een intercom om de poort op afstand te kunnen openen.

Schuifpoort

IJzeren schuifpoort

Deze poorten zie je niet alleen bij bedrijventerreinen, maar ook bij woningen met een brede oprit. Een schuifpoort werkt vooral ruimtebesparend, omdat je geen rekening hoeft te houden met de draaicirkel van een draaipoort. Heb je niet veel ruimte op de oprit en wil je hier toch een auto kunnen parkeren, dan is een schuifpoort de oplossing. Een schuifpoort is in veel soorten en maten te leveren en meestal op maat gemaakt.

Tuinpoort

IJzeren tuinpoort

Een tuinpoort is een looppoort in de omheining of het hekwerk rondom een tuin. Wij maken de tuinpoorten meestal helemaal op maat, in elke soort en in elke gewenste kleur.

Automatische ijzeren poort

Wat is er nu handiger dan een poort die al open staat wanneer je met de auto komt aanrijden. Bijna elke poort is te geheel automatiseren en/of op afstand te bedienen. Hiervoor plaatsen we dan een passende elektrische poortopener.

Elektrische poort

Wanneer je een poort alleen op afstand met bijvoorbeeld een handzender of een bediening ter plaatse kunt openen, hebben we het over een elektrische poort. Deze poorten hebben altijd een beveiliging tegen openen en dichtgaan wanneer en zolang er zich een obstakel in de baan van de poort bevindt.

Volautomatische poort

Een volautomatische poort kan al opengaan voordat je bij de poort bent. Dit kan doordat er bijvoorbeeld verbinding is tussen het voertuig en de besturing van de poort of wanneer je gebruik maakt van een bepaalde app op de telefoon. Ook hierin is veel keuze tegenwoordig.

Wil je meer weten over ijzeren poorten?

Kom eens kijken bij ons in de showtuin om te zien wat een sierhekwerk is of wat de mogelijkheden zijn van metalen poorten. Moman Hekwerk in Geesbrug, direct aan de A37, is al jarenlang de specialist in sierhekwerken en poorten in zowel klassieke als moderne vormen en in allerlei formaten en uitvoeringen. Onze producten vormen de ideale afrastering voor balkon, dakterras, bedrijfsterreinen; en tuinen. We heten je van harte welkom in onze showtuin, waarin vele van onze modellen staan opgesteld

Heb je deze artikelen al gelezen?

 

Contact

Moman Hekwerk
Nijverheidsstraat 13
7917 PZ Geesbrug (Drenthe)

T: 0524 - 29 09 65
F: 0524 - 29 05 76
E: info@momanhekwerk.nl

Openingstijden

Wij zijn geopend op:

Maandag t/m vrijdag 09:00 tot 12:00 en 13:00 tot 17:00 uur

Zaterdag: 08:30-12:00 uur