Pagina wordt geladen ...

Hekwerk of schutting: welke kies je?

Je wilt een tuinafscheiding plaatsen, maar je twijfelt over een hekwerk of schutting. Logisch, want je koopt een hekwerk of schutting met de bedoeling dat deze lange tijd zal blijven staan. Een hekwerk van metaal koop je bij Moman Hekwerk in Geesbrug, direct aan de A37 bij Hoogeveen, de leverancier van hekwerken in het Noorden. We leveren echter niet alleen in het Noorden, maar plaatsen onze hekwerken door heel Nederland.

schutting of hekwerk schaduw hek

Wanneer een hekwerk of schutting?

In de tuin wil je kunnen genieten en waarschijnlijk ook een beetje privacy hebben. Daarom zetten veel mensen een schutting rond de tuin, of deze nu van hout, metaal of een composietmateriaal is gemaakt. Er zijn namelijk vele mogelijkheden met betrekking tot schuttingen.

Het voordeel van een dichte schutting is de redelijke garantie dat je geen inkijk hebt van buren of langskomend verkeer. Het nadeel is dat je misschien het fraaie uitzicht erachter niet meer ziet. Het is en blijft een kwestie van smaak en persoonlijke voorkeuren. Veel mensen vinden een schutting wel mooi, zolang ze maar niet het gevoel krijgen dat ze opgesloten zitten. Een klein tuintje van 20 vierkante meter met een schutting van twee meter hoog kan dat gevoel snel oproepen. Dan kun je beter kiezen voor een metalen sierhekwerk of bubbelstaafmatten hekwerk.

Combineren van hekwerk en schutting

Waarom zou je een schutting niet kunnen combineren met een fraai sierhekwerk? Dat kan heel goed wanneer je de schutting en het hekwerk op elkaar afstemt. Zo kun je een fraaie hout-betonschutting, geheel betonnen schutting of gewoon houten schutting zo plaatsen dat je op een bepaalde plek in de tuin genoeg privacy hebt. Op andere plekken zet je een modern sierhekwerk neer of een ander soort hekwerk.

Wil je meer weten over een hekwerk of schutting?

We begrijpen heel goed dat de keuze voor een bepaald hekwerk moeilijk kan zijn wanneer het aankomt op het doel en gestelde eisen van het hekwerk. Een hekwerk om een tuin moet passend zijn, maar mag ook functioneel zijn. Hetzelfde geldt voor een omheining van een erf of stuk grasland, waar de functionaliteit een grotere rol speelt. Maak gewoon direct een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek waarin je al jouw wensen kunt bespreken. Zeker weten dat we samen voor elk doel een geschikt hekwerk vinden!

Je hebt keuze genoeg

Kom eens kijken bij ons in de showtuin om te zien wat een sierhekwerk is of wat de mogelijkheden zijn van een dubbelstaafmat hekwerk. Moman Hekwerk in Geesbrug, direct aan de A37, is al jarenlang de specialist in sierhekwerken en poorten in zowel klassieke als moderne vormen en in allerlei formaten en uitvoeringen. Onze producten vormen de ideale afrastering voor balkon, dakterras, bedrijfsterreinen; en tuinen. We heten je van harte welkom in onze showtuin, waarin vele van onze modellen staan opgesteld

Heb je deze artikelen al gelezen?

Contact

Moman Hekwerk
Nijverheidsstraat 13
7917 PZ Geesbrug (Drenthe)

T: 0524 - 29 09 65
F: 0524 - 29 05 76
E: info@momanhekwerk.nl

Openingstijden

Wij zijn geopend op:

Maandag t/m vrijdag 09:00 tot 12:00 en 13:00 tot 17:00 uur

Zaterdag: 10:00-12:00 uur