Pagina wordt geladen ...

Metalen hekwerk

Het plaatsen van een stevig hekwerk is de ultieme methode om de buitenruimte van je bedrijf of je privéwoning af te bakenen en te beveiligen tegen indringers. Het is verkrijgbaar in diverse uitvoeringen, zoals bijvoorbeeld het houten hek en het metalen hekwerk. De metalen variant kenmerkt zich door zijn veelzijdigheid. Of je nu gaat voor sierlijk, praktisch of juist robuust, met metaal kan het allemaal. Ben je ook op zoek naar een goede manier om de grenzen van je tuin netjes af te zetten? Laat je dan inspireren door de prachtige metalen kwaliteitshekken van Moman Hekwerk!

metalen hekwerk 1

Waarom kiezen voor een metalen hekwerk?

Nu kun je je natuurlijk afvragen waarom het beter is om te kiezen voor een metalen hekwerk in plaats van bijvoorbeeld een schutting van hout. Op die vraag kunnen we meerdere antwoorden geven. In de eerste plaats is een metalen hekwerk een heel stuk onderhoudsvriendelijker dan een houten hek. Bij de aflevering en plaatsing van je metalen hek is hij al helemaal klaar voor gebruik. Er is een weersbestendige coating op aangebracht, zodat je er eigenlijk niets meer aan hoeft te doen. Ook na jarenlang gebruik is een metalen hek nog steeds in topconditie. Dit in tegenstelling tot een houten schutting, die na een aantal jaren vaak erg vies wordt en begint te schimmelen of rotten. Daarnaast is een metalen hekwerk veel robuuster en beschermt het je terrein een stuk beter tegen indringers.

Ontwerp metalen hekwerk

De variatie in ontwerpen is een van de grootste pluspunten van metalen hekwerken. Of je nu voorkeur geeft aan de klassieke krullen en sierlijke patronen van smeedijzer of de cleane, rechte lijnen van modern staal, er is altijd een ontwerp dat past bij de architectuur van je huis of de stijl van je bedrijfsterrein. Metalen hekken kunnen op maat worden gemaakt, wat betekent dat je een uniek stuk kunt laten ontwerpen dat niemand anders heeft.

Veiligheid en privacy van metalen hekwerken

Een metalen hekwerk is meer dan alleen een decoratief element; het is een belangrijk veiligheidskenmerk. Het houdt indringers zoals inbrekers tegen en verhoogt dus de beveiliging van je huis of bedrijf. Bovendien kan de hoogte en het ontwerp van het hekwerk worden aangepast om de gewenste mate van privacy te bieden.

Onderhoudsgemak

Een ander belangrijk voordeel van metalen hekwerken is het gemak van onderhoud. Eenmaal geïnstalleerd en behandeld met een weerbestendige coating, behoeven ze weinig meer dan een incidentele schoonmaak om vuil en resten te verwijderen. 

Op vele manieren toepasbaar

In de uitgebreide collectie van Moman Hekwerk vind je allerlei prachtige sierhekwerken en poorten voor in de tuin. Ze zijn verkrijgbaar in zowel klassieke als moderne stijlen. Daarnaast bieden we diverse varianten van industriehekken en andere soorten metalen hekwerken voor bedrijfsmatige doeleinden, zoals bijvoorbeeld spijlenhekwerken en gaashekwerken.

metalen hekwerk 2

Doordat onze metalen hekwerken leverbaar zijn in diverse hoogtes en kleuren, zal je bij ons altijd slagen voor het perfecte metalen hekwerk voor om jouw buitenterrein. Onze metalen hekwerken bestaan uit vaste onderdelen die vakkundig worden gemonteerd door onze ervaren medewerkers. Om daarnaast te zorgen voor een veilige en eenvoudige toegang, kun je de poorten ook voorzien van één of meerdere metalen poorten. Kies op dit punt bijvoorbeeld voor een automatische poort, een sierpoort of een looppoort.

Het belang van een goede poort

Een goede poort is heel belangrijk voor de beveiliging van je woning of bedrijfspand. Daarom is het erg slim om te kiezen voor een metalen variant. Bij Moman Hekwerk kun je poorten bestellen die precies passen bij je metalen hekwerk. Zo kun je rondom je pand overal dezelfde sfeer toepassen. Dankzij de toevoeging van een metalen poort aan je metalen hekwerk kun je in- en uitlopen wanneer je maar wilt, terwijl je tegelijkertijd ook kunt zorgen voor een bescherming tegen ongewenste personen. Onze metalen poorten zijn verkrijgbaar in diverse varianten en formaten, zodat je altijd de meest geschikte soort vindt voor bij jouw hekwerk.

metalen hekwerk 3

Meer weten?

Ben je benieuwd naar de verschillende mogelijkheden voor het plaatsen van een metalen hekwerk met poort? Kom dan gerust eens langs in onze showtuin in Geesbrug (Drenthe) direct aan de A37. Voor een impressie van de verschillende opties kun je ook altijd even in ons fotoalbum kijken. In ons uitgebreide online fotoalbum vind je allerlei voorbeelden van metalen hekwerken die we al geplaatst hebben. Heb je eenmaal het metalen hekwerk gevonden dat helemaal bij je stijl en je tuin past? Dan kun je direct een offerte op maat aanvragen, zodat je precies weet wat het hekwerk met de door jou gewenste specificaties gaat kosten.

Je mag ook altijd eerst contact opnemen zodat we de vragen kunnen beantwoorden die je nog hebt.

Gerelateerde informatie:

Contact

Moman Hekwerk
Nijverheidsstraat 13
7917 PZ Geesbrug (Drenthe)

T: 0524 - 29 09 65
F: 0524 - 29 05 76
E: info@momanhekwerk.nl

Openingstijden

Wij zijn geopend op:

Maandag t/m vrijdag 09:00 tot 12:00 en 13:00 tot 17:00 uur

Zaterdag: 10:00-12:00 uur