Pagina wordt geladen ...

Dubbelstaafmat poort laten plaatsen

Ben jij een van de mensen die de toegang tot het erf of de oprit willen afsluiten, maar wil je geen houten hek of sierhekwerk? Denk dan eens aan een dubbelstaafmat poort die wij voor je kunnen maken. Wij kunnen deze volgens jouw wensen in onze eigen werkplaats maken en precies op maat. Wij leveren en plaatsen de poort daarna vakkundig en snel op de juiste plaats, waarbij het niet uitmaakt waar je woont, want wij leveren in heel Nederland dubbelstaafmat poorten.

Dubbelstaafmat poort dubbel

Wat is een dubbelstaafmat poort?

Een dubbelstaafmat poort is een poort of hek wat is gemaakt van dubbelstaafmat. Staafmatten bestaan uit 5,5 mm dikke verzinkte stalen staven die horizontaal en verticaal aan elkaar zijn gelast. De openingen of mazen hebben een afmeting van 5 cm breed en 20 cm hoog. Deze staafmatten noemen we enkelstaafmatten. Dubbelstaafmatten hebben twee horizontale staven waar de verticale staven tussen zijn gelast. Door deze dubbele horizontale staven ontstaat een zeer stevig hekwerk. Voor het maken van een staafmatten hekwerk monteren we deze matten met de juiste maat tussen evenzo robuuste staanders. Om een dubbelstaafmat poort te maken gebruiken we speciaal daarvoor bedoelde metalen kokers in dezelfde kleur, waar we een frame van lassen. De staafmatten monteren we daarna in het frame. Ga naar dubbelstaafmatten voor meer informatie.

Stevige dubbelstaafmat poort

Een poort van dubbelstaafmat vormt een stevige afsluiting van de oprit, toegang naar de tuin of waar jij ook maar een stevige poort nodig hebt. Omdat de poort een behoorlijk gewicht kan hebben is het van belang dat het hang- en sluitwerk van goede kwaliteit is. Daarnaast is het belangrijk dat de staander stevig genoeg is en goed verankerd in de grond. Daarom adviseren wij voor een oprit een dubbele draaipoort te laten plaatsen, zodat het gewicht binnen de perken blijft. Dit geldt trouwens voor bijna alle poorten. Verder kun je een dubbelstaafmat poort in elke gewenste breedte en hoogt krijgen. De dubbelstaafmat poort kan echt tegen een stootje, ook al ziet de poort door zijn relatief grote mazen er niet zo uit. Ga naar poorten voor meer informatie over alle soorten poorten.

Dubbelstaafmat poort, tuinpoorta

Strak maar niet saai

Een hekwerk van dubbelstaafmat oogt niet alleen strak, maar is hierdoor overal toe te passen en wanneer je:

  • Geen ongewenste gasten in de tuin wilt.
  • Wilt voorkomen dat de hond ontsnapt en geen vreemde honden in de tuin komen.
  • Een veilige plek wilt voor de spelende kinderen.
  • Kiest voor een duidelijke erfafscheiding.
  • Niet te veel geld wilt uitgeven.
  • Kwalitatief hoogwaardige afscheiding belangrijk vindt.

Daarnaast kun je de staafmat poort in bijna elke RAL-kleur krijgen, naast de standaard kleuren zwart (9005), mosgroen (6005), antraciet (7016) en grachtengroen. Hierdoor is er altijd een kleur die jou aanstaat en past bij de omgeving, tuin of woning.

Wil je meer weten over een dubbelstaafmat poort?

Ben je nieuwsgierig gewordennaar de mogelijkheden? Maak gewoon direct een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek waarin je al jouw wensen kunt bespreken. Zeker weten dat we samen voor elk doel een geschikt hekwerk vinden!

Keuze genoeg bij Moman Hekwerk

Moman Hekwerk in Geesbrug, direct aan de A37, is al jarenlang de specialist in sierhekwerken en poorten in zowel klassieke als moderne vormen en in allerlei formaten en uitvoeringen. Onze producten vormen de ideale afrastering voor balkon, dakterras, bedrijfsterreinen; en tuinen. We heten je van harte welkom in onze showtuin, waarin vele van onze modellen staan opgesteld

Heb je deze artikelen al gelezen?

Contact

Moman Hekwerk
Nijverheidsstraat 13
7917 PZ Geesbrug (Drenthe)

T: 0524 - 29 09 65
F: 0524 - 29 05 76
E: info@momanhekwerk.nl

Openingstijden

Wij zijn geopend op:

Maandag t/m vrijdag 09:00 tot 12:00 en 13:00 tot 17:00 uur

Zaterdag: 10:00-12:00 uur