Pagina wordt geladen ...

Sierhekwerk met poort

Op zoek naar sierhekwerk met poort?

Sierhekwerk is hekwerk met een dubbele functie: enerzijds is het natuurlijk belangrijk dat het hekwerk je eigendom op een veilige manier gaat afschermen, zodat ongewenste bezoekers op een afstand blijven. Aan de andere kant fungeert sierhekwerk ook als versiering van je eigendom, of het nu gaat om een bedrijfsterrein of een particuliere woning. Kies je voor sierhekwerk met en poort, dan maak je je eigendom daarbij beter beveiligd én toegankelijker voor jezelf! Als je op zoek bent naar sierhekwerk met een poort, dan is het belangrijk dat je vertrouw op het aanbod van een speciaalzaak. Moman Hekwerk is precies de specialist die je daarvoor nodig hebt. Waarom zou je nu op Moman Hekwerk moeten vertrouwen? Een vraag waar je in onderstaand overzicht het antwoord op krijgt!

Waarom een sierhekwerk met poort laten plaatsen?

Sierhekwerken komen in uiteenlopende vormen en formaten, maar als je kiest voor een model met poort dan ben je zeker van een waardevolle uitbreiding van je eigendom. Er zijn meer dan genoeg redenen om voor sierhekwerk met poort te kiezen:

  • Een stijlvolle afscherming Sierhekwerk is precies wat de naam zelf zegt: hekwerk waarbij uitstraling en stijl centraal staan. Het gebruik van sierlijke designs, geometrische patronen en vormen zorgt voor hekwerk dat er mooi en gezellig uitziet. Perfect voor de particuliere woning!
  • Beveiligd en toch toegankelijk Een ander groot voordeel van sierhekwerk met een poort is dat de poort je eigendom nog beter gaat afschermen tegen ongewenste bezoekers. Daartegenover maakt zo'n hekwerk het wel gemakkelijker voor jezelf om je eigendom te betreden. Zowel mechanische als geautomatiseerde poorten zijn mogelijk bij Moman Hekwerk!
  • Voor elke situatie de beste oplossing Ten slotte kan je bij Moman Hekwerk kiezen uit een breed gamma aan verschillende soorten sierhekwerk met poorten. Of je nu je kleine voortuin wil afschermen of extra beveiliging zoekt voor je bedrijfsterrein, alles kan!

sierpoort

Moderne en klassiek hekwerken met poort

Bij de zoektocht naar sierhekwerk is het belangrijk om een onderscheid te maken tussen moderne en klassieke opties. Modern sierhekwerk past perfect bij de particuliere woning die een stijlvolle doch strakke afscherming wil hebben. Het gebruik van strakke lijnen en sobere designs draagt daar alleen maar aan bij. Klassiek sierhekwerk met een poort is dan weer ideaal voor een gelijkaardige woonstijl. Dergelijke hekwerken ogen iets natuurlijker en rustgevender, maar zorgen niettemin ook voor een goede beveiliging van je eigendom. Beide types kunnen uitgerust worden met een passende poort!

De verschillende soorten sierhekwerk met poort

Moman Hekwerk pakt uit met een uitgebreid aanbod aan hekwerken. Sierhekwerken houden perfect het midden tussen stijlvol en duurzaam, elegant en stevig. Het spreekt dan ook voor zich dat je binnen het aanbod opties vindt voor zowel zakelijke als particuliere omgevingen. Sierhekwerk beveiligt je eigendom niet enkel tegen ongewenste bezoekers en inbrekers, ook kan de uitstraling van je tuin of woning er perfect mee afgewerkt worden. In tegenstelling tot een schutting geeft dergelijk hekwerk je echter nog altijd een vrij gevoel. Spijlenhekwerken, industriehekken, dubbelstaafmatten en gaashekwerken, het zijn slechts enkele van de vele opties die je kunt vinden bij Moman Hekwerk!

Voor elk sierhekwerk de perfecte poort!

Je kan natuurlijk ook kiezen tussen verscheidene soorten poorten als uitbreiding voor je hekwerk:

  • Sierpoorten. Dergelijke poorten zijn opgebouwd uit twee symmetrische delen met klassieke versiering, krullen en designs. De perfecte stijlpoort!
  • Draaipoorten Draaipoorten gaan, zoals de naam al doet vermoeden, draaiend open - ofwel naar binnen ofwel naar buiten. Een dergelijk poort kan perfect gecombineerd worden met sierhekwerk.
  • Looppoorten Deze poorten zijn dan weer iets kleiner en geschikt om gewoon door te lopen, zonder voertuig dus. Combineer deze poort met hekwerk, bijvoorbeeld achterin de tuin.
  • Schuifpoorten Schuifpoorten zijn niet enkel betrouwbaar, ze zijn ook perfect voor de kleinere tuin of terrein doordat de poorten geen extra plaats nodig hebben om open te gaan!
  • Automatische poorten Ten slotte zijn geautomatiseerde poorten perfect als moderne uitbreiding van je woning of bedrijf. Zo kan je zelfs als het regent je poort openen zonder nat te worden! Ben je overtuigd van het aanbod van Moman Hekwerk? Bestel dan je sierhekwerk met poort voor je woning of bedrijfsterrein!

Meer informatie:

Wil je direct een offerte aanvragen?

Offerte aanvragen

Contact

Moman Hekwerk
Nijverheidsstraat 13
7917 PZ Geesbrug (Drenthe)

T: 0524 - 29 09 65
F: 0524 - 29 05 76
E: info@momanhekwerk.nl

Openingstijden

Wij zijn geopend op:

Maandag t/m vrijdag 09:00 tot 12:00 en 13:00 tot 17:00 uur

Zaterdag: 10:00-12:00 uur