Pagina wordt geladen ...

Waarom kiezen voor een dubbele tuinpoort van dubbelstaafmat?

Is het belangrijk dat jouw tuin of terrein zo goed mogelijk afgeschermd wordt voor onbevoegden? Ben je op zoek naar een geschikte dubbele tuinpoort en is veiligheid de meest voorname eis? Dan is een dubbele tuinpoort van dubbelstaafmat de meest geschikte keus. Dubbelstaafmat is een wijze waarop een hekwerk of tuinpoort is samengesteld en ontworpen. In dit blog kun je lezen wat een dubbele tuinpoort van dubbelstaafmat precies inhoudt en waarom je hiervoor zou kunnen kiezen.

Wat is een dubbele tuinpoort van dubbelstaafmat?

Een dubbele tuinpoort van dubbelstaafmat is een poort die bestaat uit twee afzonderlijke delen. Hierdoor is de dubbele tuinpoort zeer geschikt voor het afsluiten van een brede doorgang. Bovendien zijn de poorten op een bepaalde manier gemaakt met stevige stalen staven. Deze staven hebben een doorsnede van maar liefst 5,5 mm. Het woord dubbel staat voor de horizontale spijlen, deze zijn samengesteld uit twee staven. Tussen deze staven worden de verticale spijlen geplaatst.

Hierdoor ontstaan rechthoekige mazen van 50 mm bij 200 mm. De stalen staven zijn bovendien verzinkt en door middel van twee lagen coating gekleurd. Dankzij deze eigenschappen ontstaat een dubbele tuinpoort die zeer stevig is. Het dubbelstaafmat systeem wordt ook voor hekwerken gebruikt, dit is zelfs de meest populaire soort. Dat komt omdat het systeem erg sterk en duurzaam is, daarnaast geeft het een mooier beeld dan een gaashekwerk.

Waarom een dubbele tuinpoort dubbelstaafmat?

Een dubbele tuinpoort dubbelstaafmat biedt meerdere voordelen. De eerste voordelen komen af van de functionaliteit van een dubbele tuinpoort. Een dubbele tuinpoort zorgt namelijk voor een brede doorgang. Dit geeft de mogelijkheid om een tuin of terrein te betreden met een voertuig, zoals een auto, bestelbus of motorfiets. De andere voordelen zijn afkomstig van de eigenschappen van het dubbelstaafmat systeem.

De manier waarop de dubbele tuinpoort met dubbelstaafmaat is samengesteld zorgt voor een zeer stevige poort. De poort is daardoor goed bestand tegen slijtage door regelmatig gebruik, maar bovenal tegen criminaliteit.

Waarom kiezen voor een dubbele tuinpoort van dubbelstaafmat?

De voordelen van een dubbele tuinpoort dubbelstaafmat

Dit zijn enkele voordelen van een dubbele tuinpoort van dubbelstaafmat:

  • Zorgt voor veiligheid en privacy van brede doorgangen;
  • Geeft de mogelijkheid om een erf te betreden met een voertuig;
  • Dubbelstaafmat is een zeer duurzaam en sterk systeem;
  • Vergroot de veiligheid en helpt tegen criminaliteit.

Wat voor keuzes zijn er?

Ben je op zoek naar een geschikte poort voor jouw bedrijventerrein? Zoek je een dubbele poort om jouw tuin veilig mee af te sluiten? Dan is een dubbele tuinpoort dubbelstaafmat een zeer goede keus. Deze poorten zijn in verschillende uitvoeringen en stijlen verkrijgbaar bij Moman Hekwerk. Wij leveren de poorten in de volgende uitvoeringen:

Draaipoort

Een dubbele draaipoort is een poort die dicht en open draait. De twee poortdelen draaien dan naar elkaar toe om te sluiten of van elkaar af om te openen. De draaipoort is de meest klassieke poort, daardoor wel bekend bij de meeste mensen.

Looppoort

Een looppoort is een poort die gebruikt wordt door personen die te voet zijn. Daarnaast vormt de looppoort vaak de toegang tot een bedrijventerrein. Een poort naar een tuin wordt daarentegen eerder een tuinpoort genoemd. Je kunt een looppoort in verschillende maten bestellen, daarnaast worden ze ook in dubbelstaafmat uitgevoerd.

Schuifpoort

Een schuifpoort is een mooie oplossing als er weinig ruimte aanwezig is achter of voor de poort. De poort opent zich in dit geval naar één van de zijkanten. De schuifpoort is daardoor een prachtig ruimtebesparend systeem. Wij leveren ook een dubbele tuinpoort in dubbelstaafmat uitvoering. Ook wat betreft de kleur van de poort heb je meerdere keuzes. Wij leveren een dubbele tuinpoort dubbelstaafmat in de volgende kleuren: • Zwart (RAL 9005) • Dennengroen (RAL 6009) • Antraciet Grijs (RAL 7016)

Dubbele tuinpoort dubbelstaafmat bestellen bij Moman Hekwerk

Ben je op zoek naar een dubbele tuinpoort van dubbelstaafmat? Dan ben je bij Moman Hekwerk aan het juiste adres! Wij zijn specialist in het leveren en plaatsen van hekwerken en tuinpoorten, wij doen dit namelijk al meer dan 10 jaar. Een tuinpoort bij ons bestellen levert je de volgende voordelen op:

  • Lagere kosten door ontbreken van overheadkosten;
  • Je hebt altijd direct contact met de eigenaar;
  • We leveren altijd snelle service;
  • Wij geven 5 jaar garantie op coating en fabricagefouten.

Het plaatsen van een hekwerk en tuinpoort kun je het best overlaten aan vakmensen. Wij voeren het dan ook graag voor jou uit. Op onze site krijg je een mooi beeld van onze producten en alle mogelijkheden. Weet je precies wat je wilt? Vraag dan een offerte aan! Heb je vragen of wil je meer informatie over de mogelijkheden? Kom dan eens bij ons langs, we nemen graag alle opties met je door zodat je een weloverwogen keus kunt maken. Natuurlijk kun je ook contact met ons opnemen.

 

Contact opnemen

Contact

Moman Hekwerk
Nijverheidsstraat 13
7917 PZ Geesbrug (Drenthe)

T: 0524 - 29 09 65
F: 0524 - 29 05 76
E: info@momanhekwerk.nl

Openingstijden

Wij zijn geopend op:

Maandag t/m vrijdag 09:00 tot 12:00 en 13:00 tot 17:00 uur

Zaterdag: 10:00-12:00 uur