Pagina wordt geladen ...

Hoe kies je een goede tuinpoort?

Heb jij een eigen bedrijf of ben je verantwoordelijk voor de veiligheid van het bedrijf? Helaas heeft iedereen in Nederland wel eens te maken met criminaliteit. Bedrijven staan vaak op een industrie of bedrijfsterrein. In de nachtelijke uren zijn deze bedrijven meestal verlaten, hierdoor zijn ze aanlokkelijk voor criminelen. Een goede omheining rond het bedrijf kan deze risico’s voor een groot deel wegnemen.

Maar welke omheining of hekwerk je je voor jouw bedrijf? En hoe kies je een goede tuinpoort? In dit blog kun je er meer over lezen.

Waarom een goede omheining voor een bedrijfsterrein?

Een omheining vormt een barrière tussen een persoon en jou en/of jouw bezit. Hoe hoger en lastiger deze barrière te nemen is, des te minder aanlokkelijk het wordt om het überhaupt te proberen. Dit is het principe dat inbrekers en ongewenste personen weghoudt bij een bedrijf. Een bedrijfsterrein is een aanlokkelijke prooi voor criminelen en vandalen. Het terrein is namelijk na werkuren voor een groot deel verlaten.

Daar komt nog eens bij dat er vaak veel waardevolle zaken worden opgeslagen op bedrijfsterreinen. Je kunt daarbij denken aan autobedrijven, magazijnen van groothandelaren en natuurlijk de waardevolle inboedel van bedrijven (computers, printers, voertuigen, gereedschappen, materialen, enz.)

Hoe kies je een goede tuinpoort?

Welke opties zijn er?

Ben je op zoek naar een goede omheining voor jouw bedrijfsterrein? Het best kun je dan kiezen voor een stevig hekwerk. Moman Hekwerk is een specialist in hekwerken, wij hebben inmiddels vele bedrijven voorzien van een goede en veilige omheining. Bij ons heb je een ruime keus uit verschillende hekwerken. De volgende zijn geschikt voor bedrijfsterreinen:

Spijlenhekwerk

Een spijlenhekwerk is uitermate geschikt voor een bedrijfsterrein. Dit hekwerk bestaat namelijk uit zeer stevige en moeilijk te verbuigen verticale spijlen. Hiermee wordt een nette en gedegen afscheiding gecreëerd. De verticale spijlen zijn moeilijk te beklimmen, bovendien kunnen ze aan de bovenzijde voorzien worden van scherpe punten.

Lamellen hekwerk

Een lamellen hekwerk lijkt op een spijlenhekwerk, maar dit hekwerk is in plaats van ronde spijlen voorzien van platte lamellen. Je hebt keus voor de dikte, breedte en plaatsing van de lamellen, hierdoor kan de mate van privacy voorziening bepaald worden.

Sierhekwerk

Een sierhekwerk wordt meestal rond een erf of tuin geplaatst. Dit hekwerk met moderne of klassieke versieringen past natuurlijk ook bij een bedrijf! Vind je de uitstraling van het hekwerk belangrijk? Dan is dit een goede optie.

Enkelstaafmat

Enkelstaafmat is een term voor een bepaalde opbouw van een hekwerk. Door middel van horizontale en verticale spijlen wordt een stevige mat gevormd. Hierdoor is dit systeem een stuk steviger dan bijvoorbeeld gaas.

Dubbelstaafmat

Dubbelstaafmat houdt in dat de horizontale spijlen bestaan uit twee staven. Dankzij de dubbele uitvoering wordt het hekwerk nog sterker dan een enkelstaafmat.

Gaashekwerk

Een gaashekwerk is samengesteld uit staanders van 60 mm doorsnede en horizontale buizen van 42 mm doorsnee. Om de omheining sluitend te maken wordt er langs de staanders harmonicagaas aangebracht. Een gaashekwerk is een vrij voordelige optie, maar minder sterk dan de voorgaande hekwerken.

Hoe kies je een goede tuinpoort?

Een goede tuinpoort maakt de omheining af

Een hekwerk is natuurlijk niet compleet zonder een goede tuinpoort. Wij kunnen de volgende opties aanbieden:

Schuifpoort

De schuifpoort wordt steeds populairder. Dat komt door zijn moderne karakter, zijn functionaliteit en de ruimtebesparing die het biedt. Je kunt de schuifpoort in vele variaties bestellen.

Draaipoort

Een draaipoort opent door naar binnen of buiten open te draaien. Ook deze is verkrijgbaar in verschillende stijlen en kleuren.

Looppoort

Een looppoort is een toegangspoort voor voetgangers. Als het belangrijk is om het terrein optimaal af te sluiten, dan is het wel handig om een ingang te hebben voor jouw medewerkers.

Automatische poort

Een automatische poort kan erg handig zijn om een bedrijfsterrein te betreden met de auto. Je hoeft dan niet de auto uit om de tuinpoort te openen.

Hekwerk en poort voor jouw bedrijfsterrein bestellen bij Moman Hekwerk

Ben je op zoek naar een omheining en poort voor je bedrijfsterrein? Dan ben je bij Moman Hekwerk aan het juiste adres! Wij zijn specialist in het leveren en plaatsen van hekwerken en tuinpoorten, wij doen dit namelijk al meer dan 10 jaar. Een omheining bij ons bestellen levert je de volgende voordelen op:

  • Lagere kosten door het ontbreken van overheadkosten;
  • Je hebt altijd direct contact met de eigenaar;
  • We leveren altijd snelle service;
  • Wij geven 5 jaar garantie op coating en fabricagefouten.

Het plaatsen van een hekwerk en poort kun je het best overlaten aan vakmensen. Wij voeren het dan ook graag voor jou uit. Op onze site krijg je een mooi beeld van onze producten en alle mogelijkheden. Weet je precies wat je wilt? Vraag dan een offerte aan! Heb je vragen of wil je meer informatie over de mogelijkheden? Kom dan eens bij ons langs, we nemen graag alle opties met je door zodat je een weloverwogen keus kunt maken. Natuurlijk kun je ook contact met ons opnemen.

 

Contact opnemen

Contact

Moman Hekwerk
Nijverheidsstraat 13
7917 PZ Geesbrug (Drenthe)

T: 0524 - 29 09 65
F: 0524 - 29 05 76
E: info@momanhekwerk.nl

Openingstijden

Wij zijn geopend op:

Maandag t/m vrijdag 09:00 tot 12:00 en 13:00 tot 17:00 uur

Zaterdag: 10:00-12:00 uur