Pagina wordt geladen ...

Stalen poort voor oprit, tuin en bedrijfsterreinen

Een stalen poort sluit jouw oprit, tuin, erf of bedrijfsterrein af, voorkomt ongewenst bezoek of voorkomt dat de kinderen de tuin uit kunnen lopen. Bij Moman Hekwerk heb je keuze uit vele soorten en maten poorten. Wij leveren en plaatsen deze door heel Nederland.

Passende stalen poort

Er is altijd wel een poort te vinden die perfect past bij jouw woning en tuin of die voldoet aan jouw wensen voor een toegangspoort. Natuurlijk moet de poort passen bij een eventueel al aanwezig hekwerk, maar dat is meestal geen probleem en zelfs verschillende soorten hekwerk naast elkaar kan er heel goed uitzien.

Soorten stalen poorten

Wij leveren meerdere soorten poorten in elke gewenste maat, mits verantwoord met betrekking tot de constructie:

Draaipoort

De draaipoort is een van de meest gebruikte soorten poorten voor een oprit of als toegangspoort tot een terrein. Je ziet vaak dubbele draaipoorten voor brede opritten, zodat er minder ruimte nodig is voor het openen van een poort. Daarnaast hoeft de constructie van een dubbele draaipoort niet zo zwaar te worden uitgevoerd. Bij een erg brede draaipoort komt er nu eenmaal veel spanning te staan op de scharnieren en de staanders naast de poort. Een draaipoort kunnen we uitvoeren als elk soort hekwerk, zodat het altijd past bij een sierhekwerk, spijlenhekwerk, dubbelstaafmat of gaashekwerk.

stalen poort looppoort

Stalen looppoort

Bij bedrijven zie je naast een grote poort voor het gemotoriseerde verkeer vaak een aparte poort voor de voetgangers, vandaar de naam looppoort. Deze poorten hebben soms een beveiliging in de vorm van een elektronisch slot of deze is bijvoorbeeld voorzien van een intercom om de poort op afstand te kunnen openen.

stalen poort schuifpoort

Schuifpoort

Erg brede toegangen kun je het beste afsluiten met een schuifpoort, omdat deze de minste ruimte innemen en gemakkelijk te openen zijn. Je ziet ze dan ook vaak op bedrijventerreinen, maar net zo goed bij woningen met een brede oprit. Een schuifpoort is de oplossing als je niet veel ruimte hebt op de oprit en toch de auto daar wilt parkeren. Schuifpoorten zijn in veel soorten en maten te leveren en worden meestal op maat gemaakt.

Tuinpoort

Een tuinpoort is een looppoort in de omheining of het hekwerk rondom een tuin. Wij maken de tuinpoorten meestal helemaal op maat, in elke soort en met elke gewenste kleur.

Automatische stalen poort

Wil je niet de auto uit om de poort te openen, dan kies je een elektrische poort die je op afstand kunt openen en sluiten. Geen zin om telkens de handzender te zoeken, dan laat je de poort geheel automatiseren. Dat betekent dat de poort zich automatisch opent wanneer je komt aanrijden en zich ook weer sluit wanneer je ‘binnen’ bent. Natuurlijk kun je dit allemaal precies instellen en hebben de elektrische en automatische poorten uitgebreide veiligheidsvoorzieningen.

Wil je meer weten over stalen poorten?

Kom eens kijken bij ons in de showtuin om te zien wat de mogelijkheden zijn van stalen poorten. Moman Hekwerk in Geesbrug, direct aan de A37, is al jarenlang de specialist in sierhekwerken en poorten in zowel klassieke als moderne vormen en in allerlei formaten en uitvoeringen. Onze producten vormen de ideale afrastering voor balkon, dakterras, bedrijfsterreinen; en tuinen. We heten je van harte welkom in onze showtuin, waarin vele van onze modellen staan opgesteld

Heb je deze artikelen al gelezen?

Contact

Moman Hekwerk
Nijverheidsstraat 13
7917 PZ Geesbrug (Drenthe)

T: 0524 - 29 09 65
F: 0524 - 29 05 76
E: info@momanhekwerk.nl

Openingstijden

Wij zijn geopend op:

Maandag t/m vrijdag 09:00 tot 12:00 en 13:00 tot 17:00 uur

Zaterdag: 10:00-12:00 uur