Pagina wordt geladen ...

Toegangspoort

Wat is een toegangspoort?

Een toegangspoort is het beweegbare gedeelte van je omheining. Het wordt geplaatst tussen het standaard hekwerk en zorgt ervoor dat je het terrein of de tuin eenvoudig kunt binnengaan en verlaten. Dankzij de uiterst handige en praktische toegangspoort kun je je tuin openstellen voor wie je maar wilt, maar ook kun je ervoor kiezen om hem goed af te sluiten als beveiliging tegen inbrekers.

toegangspoort sierhekwerk

Je kunt kiezen uit toegangspoorten in allerlei varianten, waarmee je de plank dus nooit misslaat. Ook kun je ervoor kiezen om je poort te automatiseren, zodat het verlaten en binnengaan van je tuin of bedrijfsterrein nog eenvoudiger wordt. Waar je ook voor kiest, met een toegangspoort van Moman Hekwerk zit je altijd goed!

Verschillende soorten toegangspoorten

Je hebt het vast al gezien op de website: bij Moman Hekwerk heb je de keuze uit prachtige toegangspoorten in tal van varianten, van klein tot groot en van sierlijk tot modern. Op deze manier kun je altijd precies die poort bestellen die helemaal bij jouw bedrijfsterrein of tuin past en die volledig voldoet aan je wensen en eisen.

Op het gebied van uitstraling kun je onder meer kiezen uit ultramodern, industrieel en klassiek. Ook als het gaat om materialen heb je een ruime keuze. Zo beschikken we over metalen toegangspoorten, poorten met gaashekwerk, poorten met dubbelstaafmathekwerk, aluminium poorten en metalen hekwerken en poorten met een houtvulling. Je kunt kiezen voor een laag model of juist een hoog hek met bijpassende poort.

Toegang automatiseren

Bij Moman Hekwerk begrijpen we heel goed dat je je tuin of bedrijfsterrein optimaal wilt beveiligen tegen inbrekers en andere ongewenste personen. Daarom kun je ervoor kiezen om je toegangspoort te laten automatiseren. Kies bijvoorbeeld voor een poort met een video- en intercominstallatie, zodat je altijd kunt zien wie er voor de poort staat. Een dergelijke installatie kun je tegenwoordig zelfs koppelen aan je smartphone of tablet.

toegangspoort automatisch

Verder kunnen we ook verlichting plaatsen of een slot met vingerafdrukscanner of cijfercode voor je installeren. Door te kiezen voor een geautomatiseerde toegangspoort heb je alles zelf in handen en kun je bovendien zelf gemakkelijker naar binnen. Klik op de afstandsbediening om de poort te openen of kies voor een chipsysteem dat de poort geheel automatisch laat opengaan.

Het belang van een goede toegangspoort

Met een goede toegangspoort van Moman Hekwerk voorkom je dat je kleine kinderen plotseling je tuin verlaten en ineens de weg opspringen. Ook je hond kan minder snel weglopen dankzij de goed beveiligde toegangspoorten uit onze collectie. Verder zorgt een poort in de uitvoering die jij wenst voor een stijlvolle afrastering van je buitenterrein.

Je kunt kiezen voor poorten in verschillende maten, zoals de voetgangerspoort (looppoort) of inrijpoort. Natuurlijk kun je de beide varianten ook uitstekend combineren, samen met een kwaliteitshekwerk uit ons assortiment.

Moman Hekwerk: jouw adres voor klassieke en moderne hekwerken

Ben je op zoek naar een modern of juist klassiek hekwerk met bijpassende toegangspoorten voor om jouw tuin? Neem dan snel een kijkje in het zeer uitgebreide aanbod van Moman Hekwerk. Dit kan zowel online als in onze showtuin te Geesbrug (Drenthe).

Heb je de ideale poorten en het perfecte hekwerk gevonden voor jouw bedrijfsterrein of tuin? Vraag dan snel een offerte op maat aan of geef ons direct je bestelling door! Uiteraard zorgen onze ervaren medewerkers voor de vakkundige plaatsing van je nieuwe afrastering. Wil je eerst meer weten over de vele opties bij onze hekwerken en poorten? Ook dan staan we natuurlijk altijd voor je klaar!

Heeft u deze artikelen al gelezen?

Contact

Moman Hekwerk
Nijverheidsstraat 13
7917 PZ Geesbrug (Drenthe)

T: 0524 - 29 09 65
F: 0524 - 29 05 76
E: info@momanhekwerk.nl

Openingstijden

Wij zijn geopend op:

Maandag t/m vrijdag 09:00 tot 12:00 en 13:00 tot 17:00 uur

Zaterdag: 10:00-12:00 uur