Pagina wordt geladen ...

Hekwerk om of bij boerderij

Ben je op zoek naar een hekwerk voor om of bij de boerderij? Kijk dan eens wat Moman Hekwerk voor je kan betekenen. Wij leveren én plaatsen alles soorten hekwerken waarmee we stevige, robuuste en duurzame omheiningen maken, maar ook stijlvolle (sier)hekwerken voor de tuin, oprit of erf.

Soorten hekwerken en omheiningen

Op en om een boerderij kun je verschillende soorten omheiningen en afrasteringen tegenkomen. Dat kan variëren van eenvoudige afrasteringen of gaashekwerk tot houten omheiningen voor de paardenbak en stevige spijlenhekwerken. Voor elk doel is wel een speciaal ontwikkelde omheining te krijgen, zodat deze voldoet aan de gestelde eisen.

hekwerk boerderij weiland

Tuin

Hetzelfde geldt voor een tuin bij een boerderij: een fraaie aangelegde tuin bij een boerderij vraagt om een passend hekwerk. Je kunt kiezen uit klassieke sierhekwerken of eigentijdse moderne, maar een spijlenhekwerk kan ook heel goed passen. Daarnaast kun je de vaak grote tuin deels omheinen met een enkelstaafmat (of dubbelstaafmat) hekwerk en de rest met goedkoper gaashekwerk. Er zijn vele mogelijkheden voor een hekwerk bij een boerderij en het is de kunst de juiste keuze te maken. Moman Hekwerk helpt je daarbij, want we gaan altijd met elkaar in gesprek over de wensen die je hebt en bespreken de mogelijkheden. We geven je een eerlijk advies.

hekwerk boerderij erfafsluiting

Erfafsluiting

Het erf bij een boerderij neemt vaak een centrale en belangrijke plaats in bij de boerderij. Het kan er druk zijn, maar ook heel rustig wanneer iedereen elders aan het werk is. Dan zou het handig zijn het erf te laten bewaken door de hond achter een poort. Dit kan een eenvoudige dubbele draaipoort zijn of een zelfs een elektrische of automatische poort die je op afstand kunt bedienen. Ook hier heb je weer keuze uit verschillende mogelijkheden:

  • Draaipoort
  • Dubbele draaipoort met aparte looppoort
  • Schuifpoort
  • Electrische (schuif)poort
  • Automatische (schuif)poort

hekwerk boerderij oprit

Wil je meer weten over een hekwerk bij de boerderij?

We begrijpen heel goed dat de keuze voor een bepaald hekwerk moeilijk kan zijn wanneer het aankomt op het doel en gestelde eisen van het hekwerk. Een hekwerk om een tuin moet passend zijn, maar mag ook functioneel zijn. Hetzelfde geldt voor een omheining van een erf of stuk grasland, waar de functionaliteit een grotere rol speelt. Maak gewoon direct een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek waarin je al jouw wensen kunt bespreken. Zeker weten dat we samen voor elk doel een geschikt hekwerk vinden!

Keuze genoeg bij Moman Hekwerk

Moman Hekwerk in Geesbrug, direct aan de A37, is al jarenlang de specialist in sierhekwerken en poorten in zowel klassieke als moderne vormen en in allerlei formaten en uitvoeringen. Onze producten vormen de ideale afrastering voor balkon, dakterras, bedrijfsterreinen; en tuinen. We heten je van harte welkom in onze showtuin, waarin vele van onze modellen staan opgesteld

Heb je deze artikelen al gelezen?

Contact

Moman Hekwerk
Nijverheidsstraat 13
7917 PZ Geesbrug (Drenthe)

T: 0524 - 29 09 65
F: 0524 - 29 05 76
E: info@momanhekwerk.nl

Openingstijden

Wij zijn geopend op:

Maandag t/m vrijdag 09:00 tot 12:00 en 13:00 tot 17:00 uur

Zaterdag: 10:00-12:00 uur