Pagina wordt geladen ...

Hekwerk voor op camping of vakantiepark

Heb je een leuk plekje kunnen bemachtigen op een camping? Of een fraai chalet gekocht op een vakantiepark? Dan wil je de tuin daar net zo netjes aanleggen als thuis, zodat je ook op de camping kunt genieten. Wellicht hoort daar ook een hekwerk bij om te voorkomen dat de huisdieren of de kinderen weglopen naar het zwembad.

hekwerk camping zwembad

Welk hekwerk wil je op de camping?

In principe kun je elk soort hekwerk om het perceel of tuin zetten, maar informeer eerst naar de regels. Elke camping of vakantiepark met staanplaatsen en vaste bewoners heeft een regelement waarin ook regels zijn opgenomen over een tuin of het perceel. Het kan heel goed zijn dat is opgenomen dat je geen schuttingen mag plaatsen om het open karakter van de camping te waarborgen. Heb je de regels doorgenomen, dan weet je wat je mag plaatsen, bijvoorbeeld:

  • Sierhekwerk: modern of klassiek
  • Spijlenhekwerk
  • Enkelstaafmat
  • Dubbelstaafmat

sierhekwerk camping vakantiepark

Sierhekwerk om campingtuin

Sierhekwerk is er in vele soorten en maten, wat zowel geldt voor de klassieke als de moderne sierhekwerken. Kies je een klassiek hekwerk met zijn krullen en opvallen ornamenten of toch een meer strak eigentijds model? Het is een kwestie van persoonlijke smaak en alle smaken verschillen. Elk sierhekwerk kan op precies op maat worden gemaakt en met bijna elke gewenste kleur.

Ga naar sierhekwerken of rechtstreeks naar klassieke of moderne sierhekwerken.

Spijlenhekwerk bij chalet

Je zult het misschien niet denken, maar je kunt heel goed een spijlenhekwerk rond om het tuintje bij het chalet plaatsen. Al zie je spijlenhekwerken vaak bij een bedrijf of bedrijventerrein, kies je het juiste model en kleur, dan past het overal. We maken het spijlenhekwerk geheel naar jouw wensen: hoogte, afwerking bovenkant, kleur enzovoort. Ga naar spijlenhekwerken voor meer informatie.

Enkelstaafmat-hekwerk bij stacaravan

Enkelstaafmat hekwerk is zeer geschikt om een tuin of perceel af te schermen op het vakantiepark of de camping. Het heeft een strakke uitstraling en is in elke hoogte te leveren. Het is stevig genoeg om tegen een stootje te kunnen en daarbij is het ook betaalbaar. Het is leverbaar in een aantal standaard kleuren en goed bestand tegen alle weersomstandigheden. De matten plaatst men tussen de staanders waaraan ze met speciale klemmen worden vastgezet. De staanders staan meestal in een stevige betonnen fundering of, wanneer een fundering niet mogelijk is, diep genoeg in de grond.

hekwerk camping vakantiepark dsm

Dubbelstaafmat hekwerk om tuin bij vakantiehuisje

Wat voor enkelstaafmat geldt, geldt ook voor dubbelstaafmat, met een verschil: het is steviger door de dubbele horizontale staven. Het is vooral door deze stevigheid dat dubbelstaafmatten zo populair zijn. Het hekwerk kan letterlijk tegen een stootje en zal niet snel verbuigen.

Tuinhekje of poort

In een mooi en fraai hekwerk hoort natuurlijk een toegangspoort, tuinhekje of tuinpoortje. Deze maken wij geheel op maat, perfect passend bij de rest van het hekwerk.

Groot perceel?

Heb je echt een groot perceel en wil je meer dan alleen een hekje om de voortuin zetten? Dan kun je voor de grote tuin een combinatie maken tussen een (sier)hekwerk wat in het zicht blijft en iets anders voor de rest. Op onzichtbare plaatsen zie je vaak een gaashekwerk staan, terwijl aan de voorkant iets anders staat. Dat scheelt aardig in de kosten ten opzicht van wanneer je het hele perceel met een duurder klassiek hekwerk omheint.

Projecten bekijken

Moman Hekwerk heeft al heel veel hekwerken geplaatst door heel Nederland. Van een aantal daarvan hebben we de foto’s en beschrijving opgenomen in het fotoalbum. Dan zie je wat de mogelijkheden zijn. Neem anders direct contact op en vraag naar de mogelijkheden of vraag een offerte aan.

Keuze genoeg bij Moman Hekwerk

Moman Hekwerk in Geesbrug, direct aan de A37, is al jarenlang de specialist in sierhekwerken en poorten in zowel klassieke als moderne vormen en in allerlei formaten en uitvoeringen. Onze producten vormen de ideale afrastering voor balkon, dakterras, bedrijfsterreinen; en tuinen. We heten je van harte welkom in onze showtuin, waarin vele van onze modellen staan opgesteld

Heb je deze artikelen al gelezen?

 

Contact

Moman Hekwerk
Nijverheidsstraat 13
7917 PZ Geesbrug (Drenthe)

T: 0524 - 29 09 65
F: 0524 - 29 05 76
E: info@momanhekwerk.nl

Openingstijden

Wij zijn geopend op:

Maandag t/m vrijdag 09:00 tot 12:00 en 13:00 tot 17:00 uur

Zaterdag: 10:00-12:00 uur