Pagina wordt geladen ...

Balustrade op maat

Wil je een nieuwe balustrade voor het balkon, de veranda of langs de inrit naar de ondergrondse garage? Dan kan Moman Hekwerk je verder helpen want wij maken en plaatsen alle soorten balustrades precies voor jou op maat en in de gewenste kleur.

balustrade op maat

Specialist in hekwerken en balustrades op maat

Wij zijn de specialist in hekwerken in het Noorden van Nederland, maar leveren en plaatsen hekwerken, poorten en balustrades door heel het land. Voor ons is afstand geen reden om niet bij jou langs te komen om een en ander te bespreken als je dat wenst, want het is een onderdeel van de service die wij leveren.

Balustrade op maat gemaakt

Een balustrade op een balkon moet aan bepaalde regels voldoen, zodat je zeker weet dat bijvoorbeeld kleine kinderen er niet overheen klimmen of met hun voetje vast komen te zitten. Daarnaast is het zeer belangrijk dat een balustrade tegen valgevaar goed verankerd is en blijft. Daarom is het belangrijk dat wij dit soort balustrades precies op maat maken, en dan maakt het niet uit welk soort hekwerk je wilt.

Ga naar balustrades voor meer informatie.

Soorten hekwerk voor balustrade op maat

Wij leveren vele soorten hekwerken waarvan de meeste ook geschikt zijn voor balustrades en het is geheel aan jou om een keuze te maken. Wij kunnen jou daarbij wel adviseren, zodat een gekozen type hekwerk voldoet aan de regels.

Sierhekwerk voor balustrade op maat

Heb je al een sierhekwerk staan rond de tuin en/of de op de oprit, is een bijpassende balustrade op het balkon natuurlijk de beste keuze. Wat niet wil zeggen dat je dit moet doen, want je bent helemaal vrij in de keuze die je maakt, of het nu gaat om een klassiek hekwerk of een tijdloos modern sierhekwerk.

Balustrade op maat voor inrit garage

Spijlenhekwerk

Dit soort hekwerk van strakke rechte spijlen gebruikt men vaak voor balustrades omdat het vrij eenvoudig en snel op maat te maken is. Je ziet deze hekwerken dan ook veelvuldig, maar eenvoudig wil niet zeggen dat het saai is want een goed gekozen kleur doet heel veel.

Op maat gemaakt balustrade van Lamellen

Lamellenhekwerken zijn populair tegenwoordig en worden ook veel gebruikt voor balustrades. Lamellenhekwerken kunnen horizontale, verticale of zelfs diagonaal geplaatste lamellen hebben, maar voor een balustrade is in principe alleen verticaal aan te raden met een maximale tussenruimte van tien centimeter.

Dubbelstaafmatten balustrade

Dubbelstaafmatten bestaan uit verticale dunne stevige stalen staven die op regelmatig afstand tussen twee horizontale staven zijn gelast. Hierdoor ontstaat een zeer stevig hekwerk wat geschikt is voor een balustrade op maat. De matten monteren we tussen robuuste staanders van hetzelfde materiaal, die we stevig verankeren aan de vloer en de muur.

Kleurenkeuze

Elke balustrade op maat kan (bijna) in elke gewenste kleur worden geleverd en is dusdanig behandeld dat het jaren bestand is tegen alle weersinvloeden. Het enige wat je jaarlijks moet doen is de balustrade controleren op beschadigingen en andere onregelmatigheden.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden van een balustrade op maat?

Ben je nieuwsgierig geworden naar de geschetste mogelijkheden, neem dan contact op met ons, of kom langs bij ons in Geesbrug, direct aan de A37. We hebben in onze showtuin genoeg voorbeelden waar altijd wel iets tussen zit wat jou aanstaat.

Keuze genoeg bij Moman Hekwerk

Moman Hekwerk in Geesbrug, direct aan de A37, is al jarenlang de specialist in sierhekwerken en poorten in zowel klassieke als moderne vormen en in allerlei formaten en uitvoeringen. Onze producten vormen de ideale afrastering voor balkon, dakterras, bedrijfsterreinen; en tuinen. We heten je van harte welkom in onze showtuin, waarin vele van onze modellen staan opgesteld

Heb je deze artikelen al gelezen?

Contact

Moman Hekwerk
Nijverheidsstraat 13
7917 PZ Geesbrug (Drenthe)

T: 0524 - 29 09 65
F: 0524 - 29 05 76
E: info@momanhekwerk.nl

Openingstijden

Wij zijn geopend op:

Maandag t/m vrijdag 09:00 tot 12:00 en 13:00 tot 17:00 uur

Zaterdag: 10:00-12:00 uur