Pagina wordt geladen ...

Laag sierhekwerk laten plaatsen

Ben je op zoek naar een laag hekwerk rond de voortuin of ergens anders? Laat je eens voorlichten door Moman Hekwerk in Geesbrug. Zeker weten dat wij je verder kunnen helpen want wij leveren én plaatsen alles soorten hekwerken op maat gemaakt, dus ook lage hekwerken.

Wat is een laag sierhekwerk?

Met een laag sierhekwerk wordt een hekwerk tot ongeveer 120 cm bedoeld dus een hekwerk waarmee een (voor)tuin redelijk beschermd is.

laag sierhekwerk modern

Hierboven zie een strak modern design wat past bij de woning en de tuin die ook modern is (wordt) ingericht. Maar een mooi fraai klassiek ontwerp past natuurlijk ook altijd ergens, zoals hieronder weergegeven.

laag sierhekwerk klassiek

Welk soort hekwerk?

Welk soort hekwerk je kiest is onder andere afhankelijk van de hoogte en de stijl die bij de woning of omgeving past. Kies je een klassiek sierhekwerk of een modern sierhekwerk? De keus is geheel aan jou maar vraag of het hekwerk in de gewenste hoogte leverbaar of te produceren is. Het kan bijna niet of we kunnen het maken maar vraag na wat de minimale hoogte is voor een bepaald hekwerk. Wat de hoogte betreft moet je je afvragen of de gewenste hoogte ook echt de benodigde hoogte is? Een laag hekwerk kan misschien mooi lijken maar wanneer het ook de hond ‘binnen’ moet houden, kan het wel eens te laag zijn. Hetzelfde geldt natuurlijk voor kleine kinderen; die worden nu eenmaal groter en ondernemender.

Poorten en tuinhekjes

Een mooi laag hekwerkje rond een voortuin vraagt ook om een fraaie tuinpoort of tuinhekje. Deze moet natuurlijk in dezelfde stijl als de rest van het hekwerk worden gemaakt. Wij maken bijna elke poort op maat want geen enkele tuin is hetzelfde en heeft een andere toegang.

laag sierhekwerk tuinpoortje

Wat is er nu mooier dan een mooi tuinhekje die precies past en op maat is gemaakt?

Andere soorten hekwerken

Kun je ook andere soorten hekwerken als laag hekwerk laten plaatsen? Zeker, dat is geen probleem want bijna elk soort hekwerk wat wij leveren kan in elke hoogte worden gemaakt. Zo zijn enkel- en dubbelstaafmat hekwerk zeer geschikt voor laag hekwerk.

laag sierhekwerk dubbelstaafmat

De dubbelstaafmat is dan steviger en robuuster dan de enkelstaafmat maar deze laatste kan zeker tegen een stootje en helemaal wanneer het goed is geplaatst. Zelfs het industrieel aandoend spijlenhekwerk is geschikt voor om de tuin een afscheiding te maken.

laag sierhekwerk spijlenhekwerk

Keuze genoeg bij Moman Hekwerk

Moman Hekwerk in Geesbrug, direct aan de A37, is al jarenlang de specialist in sierhekwerken en poorten in zowel klassieke als moderne vormen en in allerlei formaten en uitvoeringen. Onze producten vormen de ideale afrastering voor zowel bedrijfsterreinen als tuinen. We heten je van harte welkom in onze showtuin, waarin vele van onze modellen staan opgesteld. Liever bestellen vanuit de luie stoel? Bekijk dan snel ons uitgebreide assortiment op de website!

Heb je deze artikelen al gelezen?

Contact

Moman Hekwerk
Nijverheidsstraat 13
7917 PZ Geesbrug (Drenthe)

T: 0524 - 29 09 65
F: 0524 - 29 05 76
E: info@momanhekwerk.nl

Openingstijden

Wij zijn geopend op:

Maandag t/m vrijdag 09:00 tot 12:00 en 13:00 tot 17:00 uur

Zaterdag: 10:00-12:00 uur