Pagina wordt geladen ...

Op zoek naar hekwerk in Leeuwarden

Ben je op zoek naar een hekwerkleverancier in Leeuwarden? Dan kun je bij Moman Hekwerk terecht want wij leveren en plaatsen hekwerken door heel Nederland; ook in Leeuwarden en omgeving. Afstand is voor geen bezwaar want het gaat ons om de tevredenheid van de klant.

Hekwerken en sierhekwerken van hoge kwaliteit

De hekwerken van Moman Hekwerk zijn van hoge kwaliteit en vergen een minimum aan onderhoud. Alles op maat gemaakt voor jouw tuin, bedrijfsterrein of erf met de volgende voordelen:

  • Wij leveren alle soorten hekwerken. Of je nu een spijlenhek, gaashekwerk of industrieel hekwerk zoekt, bij ons slaag je altijd!
  • Onze hekken zijn gemaakt van roestvaste, ijzersterke en duurzame materialen. Een hek van Moman Hekwerk is altijd een uiterst sterk en robuust hekwerk dat lang meegaat en kan tegen een stootje.
  • Onze hekwerken zijn niet alleen veilig, maar zien er ook sierlijk en netjes uit.
  • Op alle onze hekwerken zit een lange fabrieksgarantie. Mocht er ondanks onze goede zorgen, iets niet in orde zijn, dan kun je altijd op onze garantievoorwaarden terugvallen

.industrieel hekwerk Leeuwarden

Welke hekwerken levert Moman Hekwerk in Leeuwarden?

Er zijn veel soorten hekwerk en wij leveren ze allemaal, van eenvoudig maar toch sterk gaashekwerk, staafmatten hekwerk (enkel en dubbel) en industriële hekwerken tot sierhekwerken. Voor al deze soorten maken wij ook de bijbehorende poorten. Of het nu een tuinpoortje is of een grote schuifpoort van 10 meter breed, we leveren en plaatsen het allemaal. En alles op maat gemaakt zodat het perfect past.

Poort Hekwerk Leeuwarden

Kies uit de vele mogelijkheden

Voor elk doel is een hekwerk beschikbaar. Een fraai sierhekwerken voor om de tuin, spijlenhekwerken, hoog of laag, voor grotere en kleinere terreinen, enzovoort. De afwerking van de verschillende soorten hekwerken kan ook verschillen. Van fraaie ornamenten op een sierhekwerk tot stalen punten op een spijlenhekwerk.

In alle hekwerken kun je een poort plaatsen zodat je het terrein ook echt kunt afsluiten. Je hebt kleine looppoorten en grotere enkele of dubbele draaipoorten maar ook grote schuifpoorten. Al deze poorten zijn of voorzien van een degelijk slot of worden elektronisch afgesloten. Een elektrisch bediende poort is niet te openen zonder activering met bijvoorbeeld een handzender.

hekwerk Leeuwarden elektrische poort

We nemen je al het werk uit handen

We komen altijd bij je langs in Leeuwarden en omgeving wanneer je een hekwerk bij ons wilt aanschaffen en doen dan ook zelf de inmeting. We geven je advies over het te kiezen hekwerk en plaatsen het hekwerk binnen de kortst mogelijke tijd.

Meer weten?

Wil je meer weten over ons assortiment en de mogelijkheden voor het plaatsen van een hekwerk in Leeuwarden en omstreken? Bekijk de voorbeelden van uitgevoerde projecten en vraag een vrijblijvende offerte aan voor jouw hekwerk op maat.

Contact

Moman Hekwerk
Nijverheidsstraat 13
7917 PZ Geesbrug (Drenthe)

T: 0524 - 29 09 65
F: 0524 - 29 05 76
E: info@momanhekwerk.nl

Openingstijden

Wij zijn geopend op:

Maandag t/m vrijdag 09:00 tot 12:00 en 13:00 tot 17:00 uur

Zaterdag: 10:00-12:00 uur