Pagina wordt geladen ...

Hekwerk-leverancier in Sneek

Voor een hoogwaardig hekwerk van elke soort kun terecht bij Moman Hekwerk. Wij leveren en plaatsen hekwerken in heel Friesland, dus ook in Sneek en omgeving. Lees rustig verder en kijk wat wij te bieden hebben en voor je kunnen doen.

Een hekwerk in Sneek voor elk doel

Een hekwerk plaats je niet voor niets want je wil iets beschermen, buitensluiten, binnenhouden of alleen maar verfraaien. Voor het verfraaien van de aanblik van de woning en tuin, kun je een mooi elegant klassiek sierhekwerk laten plaatsen. Of gaan voor een mooi strak modern sierhekwerk, het is maar net waar je van houdt. Beschermen en beveiligen doe je met een stevig en robuust hekwerk. Hiervoor kun je kiezen uit industriehekwerken of dubbelstaafmatten (of enkelstaafmat), maar sierhekwerk kan ook.

hekwerrk Sneek zwembadtoegang

Voordelen van een hekwerk

Hekwerken en sierhekwerken hebben onder andere de volgende voordelen:

  • Hekwerken werken preventief en voorkomen diefstal. Ze zijn ideaal om jouw bedrijfsterrein te beschermen. Met hoge spijlenhekken of sterke industriehekken met puntige uiteinden - uiteraard voorzien van goede camera's - voorkom je dat inbrekers bij en in jouw loods of fabriekshal kunnen komen om waardevolle spullen te stelen.
  • Bescherm jouw (klein)kinderen door te voorkomen dat ze zomaar de straat op kunnen rennen of in de vijver kunnen vallen.
  • Verfraai de aanblik van de woning door een mooi sierhekwerk, al dan niet afgewerkt met een punt, dennenappel of Franse lelie.
  • Een goed hekwerk beschermt ook de tuin tegen ongewenste gasten zoals loslopende huisdieren maar houden ook jouw huisdieren op het terrein.

gaashekwerk ballenvanger Sneek

Moman Hekwerk levert alle soorten hekwerken

Of je nu op zoek bent naar een sierhekwerk in Sneek, een staafmathekwerk (enkel of dubbel) of een spijlenhekwerk. Het maakt niet uit, want wij hebben het allemaal en maken het perfect op maat voor het doel wat jij voor ogen hebt.

Poorten horen erbij

Een hekwerk is niet af zonder een toegangspoort. Helemaal niet wanneer het hekwerk een onderdeel vormt van de beveiliging. Maar een fraai hekwerk rondom een mooi aangelegde tuin, vraagt om een mooie bijpassende tuinpoort. Daarom leveren wij alle soorten poorten die precies passen bij het hekwerk van jouw keuze, van tuinhekje tot schuifpoort bij het bedrijf. Indien gewenst, geheel geautomatiseerd.

intercom hekwerk Sneek

Ga voor kwaliteit van Moman Hekwerk

Wij maken al onze hekwerken zelf in onze werkplaats en weten zodoende ook de kwaliteit hoog te houden. Daarom kunnen we ook goede garantievoorwaarden hanteren en is de service hoog. De investering in een hekwerk van Moman Hekwerk kan altijd uit omdat onze hekwerken jarenlang meegaan. De gebruikte materialen zijn goed bestand tegen alle weersomstandigheden en zullen niet snel gaan roesten. Uitzonderingen daargelaten natuurlijk, bij een grote beschadiging bijvoorbeeld. Daarom is een jaarlijkse controle op beschadigingen altijd noodzakelijk.

Meer informatie nodig?

Wil je meer weten over ons assortiment en de mogelijkheden voor het plaatsen van een hek in Emmen en omstreken? Bekijk de voorbeelden van uitgevoerde projecten en vraag een vrijblijvende offerte aan voor jouw hekwerk op maat.

Contact

Moman Hekwerk
Nijverheidsstraat 13
7917 PZ Geesbrug (Drenthe)

T: 0524 - 29 09 65
F: 0524 - 29 05 76
E: info@momanhekwerk.nl

Openingstijden

Wij zijn geopend op:

Maandag t/m vrijdag 09:00 tot 12:00 en 13:00 tot 17:00 uur

Zaterdag: 10:00-12:00 uur