Pagina wordt geladen ...

Hekwerk in Emmen

Moman Hekwerk levert en plaatst ook hekwerken in Emmen en omstreken. Of je nu op zoek bent naar een sierhekwerk of een eenvoudig maar praktisch gaashekwerk, wij leveren alles wat je nodig hebt en plaatsen het hekwerk binnen de kortst mogelijke tijd. Een functioneel hekwerk rondom een tuin of bedrijfsterrein houden de kinderen van de straat en ongewenste gasten buiten. Maar ook speeltuinen, hondenrennen, vijverafrastering en noem maar op.

voorbeeld sierhekwerk tuin

Er zijn zoveel toepassingen mogelijk met evenveel geschikte hekwerken. Het is dan ook niet zo vreemd dat steeds meer particulieren en ondernemingen kiezen voor een goed hekwerk, eventueel sierhekwerk, langs de grenzen van hun perceel of grondgebied.

De voordelen van kwalitatief goede hekwerken en sierhekwerken

Moman Hekwerk levert alle soorten en stijlen hekwerken in Emmen en omstreken. Alles natuurlijk op maat gemaakt voor jouw tuin, bedrijfsterrein of ander project. De grootste voordelen van onze hekwerken zijn:

  • Moman Hekwerk levert alle soorten hekwerken. Of je nu een spijlenhek, gaashekwerk of industrieel hekwerk zoekt, bij ons slaag je altijd!
  • Onze hekken zijn gemaakt van roestvaste, ijzersterke en duurzame materialen. Een hek van Moman Hekwerk is altijd een uiterst sterk en robuust hek dat lang meegaat en tegen een stootje kan.
  • Onze hekwerken zijn niet alleen veilig, maar zien er ook sierlijk en netjes uit.
  • Op alle onze hekwerken zit een lange fabrieksgarantie. Mocht er onverhoopt iets niet in orde zijn, dan kun je altijd op onze garantievoorwaarden terugvallen.

hekwerk Emmen bedrijfsterrein

Voor welke hekwerken, poorten en/of sierhekwerken kun je bij Moman Hekwerk terecht?

Je kunt het zo gek niet bedenken, of jouw droomhek kan door Moman Hekwerk worden gemaakt en geleverd. Uiteraard precies in de juiste maten, in de goede kleur en van het gewenste materiaal. Particulieren kunnen bij ons terecht voor fraaie enkelstaafmat en dubbelstaafmat hekken, gaashekken en tal van prachtige klassieke en eigentijdse sierhekwerken.

hekwerk Emmen hondenren

De afwerking bepaal je helemaal zelf. Wil je ongewenste personen op afstand houden? Dan is een spijlhekwerk met scherpe punten de ideale oplossing voor jou. Wie kinderen heeft en alleen een mooi hek voor rond de tuin zoekt, kan beter kiezen voor een lager hek met spijlen die een bolvormige of vierkante afwerking hebben.

Moman Hekwerken staat garant voor betaalbare kwaliteit

Moman Hekwerk onderscheidt zich niet alleen van andere hekwerkbedrijven door het ruime aanbod aan heksoorten en stijlen. Ook de kwaliteit, service en nazorg die wij leveren, staat in de markt hoog aangeschreven. Daarnaast leveren wij onze hekken - doordat we groot kunnen inkopen - tegen de scherpst mogelijke prijzen. Prima hekwerken van betaalbare kwaliteit, dat is waar Moman Hekwerk voor staat.

Wil je meer weten over ons assortiment en de mogelijkheden voor het plaatsen van een hek in Emmen en omstreken? Kom dan eens kijken op ons showterrein. Of vraag een vrijblijvende offerte aan voor jouw hekwerk op maat.

Diensten Moman Hekwerk

Moman Hekwerk verzorgt de levering en plaatsing van:

Contact

Moman Hekwerk
Nijverheidsstraat 13
7917 PZ Geesbrug (Drenthe)

T: 0524 - 29 09 65
F: 0524 - 29 05 76
E: info@momanhekwerk.nl

Openingstijden

Wij zijn geopend op:

Maandag t/m vrijdag 09:00 tot 12:00 en 13:00 tot 17:00 uur

Zaterdag: 08:30-12:00 uur