Pagina wordt geladen ...

Hekwerk met vlechtband: creëer meer privacy in jouw tuin

Ben je de tuin aan het herinrichten en wil je een afscheiding maken op het erf? Of is het jouw wens om te genieten van meer privacy en nieuwsgierige mensen op afstand te houden? Er zijn allerlei redenen mogelijk waarom je kiest voor een hekwerk. Voor een compleet nieuw hekwerk - op maat voor je gemaakt - bent u bij Moman Hekwerk aan het goede adres. Wij hebben ook voor jouw tuin een passende oplossing. Een hekwerk met vlechtband levert interessante voordelen op en is daarom een interessante keuze voor jouw tuin. Wat maakt dit hekwerk zo bijzonder en waarom kies je ervoor dit bij ons te bestellen?

Waarom je kiest voor een hekwerk

Een hekwerk gebruik je om een afscheiding te maken op uw erf of in de tuin. Het biedt een stukje veiligheid en privacy. En dat is precies waar jij naar op zoek bent. Je wilt genieten in jouw tuin zónder dat je last heeft van nieuwsgierige buren of voorbijgangers. Daarnaast is het ook fijn als een hekwerk wind- en geluidsdicht is. Op die manier geniet je ieder seizoen in jouw tuin. Al deze zaken komen samen in een vlechtband hekwerk. Bij Moman Hekwerk weten we alles over dit specifieke hekwerk en kunnen we je helpen bij het ontwerp, de productie en het plaatsen.

Wat is een vlechtband hekwerk?

Een vlechtband hekwerk is meestal een dubbelstaafmat hekwerk. Er wordt een vlechtband doorheen gevlochten om op die manier meer privacy te creëren. Op die manier houd je nieuwsgierige buren op afstand. Vlechtbanden van kunststof worden vaak bevestigd in gaashekwerken, dubbele draadpoorten en enkele poorten. Het is goed om te weten dat vlechtbanden ook geschikt zijn voor enkelstaafmatten hekwerken. Ze zijn er ook voor het hekwerk in jouw tuin en natuurlijk doe jij een beroep op de service van Moman Hekwerk voor de productie en plaatsing.

Wat zijn de voordelen van een vlechtband hekwerk?

Een hekwerk met vlechtband levert jou allerlei interessante voordelen op. Moman Hekwerk zet ze graag voor je op een rij: - Je geniet van optimale privacy. - Dit type hekwerk maakt jouw tuin wind- en geluidsdichter. - De vlechtband is een kunststof product en daarom onderhoudsvrij. - Een vlechtband van Moman Hekwerk is geschikt voor dubbelstaafmatten en enkelstaafmatten hekwerken. - Bij ons verzeker je jezelf van productadvies op maat.

Hekwerk laten plaatsen door Moman Hekwerk: dat kan!

Ben je op zoek naar een vlechtband hekwerk en laat je dit hekwerk graag plaatsen door een specialist? Moman Hekwerk biedt gegarandeerde kwaliteit. Wij ontwerpen, produceren en plaatsen allerlei soorten hekwerken. Je kiest altijd voor een betaalbaar vlechtband hekwerk dat speciaal voor jouw op maat is gemaakt. Uiteraard komen we ook graag bij jou langs voor een productadvies op maat. Dit is altijd mogelijk, want wij verzorgen vakkundige plaatsing in heel Nederland.

Keuze genoeg bij Moman Hekwerk

Moman Hekwerk in Geesbrug, direct aan de A37, is al jarenlang de specialist in sierhekwerken en poorten in zowel klassieke als moderne vormen en in allerlei formaten en uitvoeringen. Onze producten vormen de ideale afrastering voor zowel bedrijfsterreinen als tuinen. We heten je van harte welkom in onze showtuin, waarin vele van onze modellen staan opgesteld. 

Heb je deze artikelen al gelezen?

Contact

Moman Hekwerk
Nijverheidsstraat 13
7917 PZ Geesbrug (Drenthe)

T: 0524 - 29 09 65
F: 0524 - 29 05 76
E: info@momanhekwerk.nl

Openingstijden

Wij zijn geopend op:

Maandag t/m vrijdag 09:00 tot 12:00 en 13:00 tot 17:00 uur

Zaterdag: 10:00-12:00 uur