Pagina wordt geladen ...

Slootwaaier hekwerk: een fraaie afwerking, soms noodzakelijk

Een sierhekwerk rondom een tuin geeft de tuin en de woning een bepaalde uitstraling. Wat je echter vaak ziet is dat een sierhekwerk abrupt stopt bij een talud of slootkant, terwijl daar oplossingen voor zijn. Bij Moman Hekwerk kun je terecht voor alle soorten en maten hekwerken en bijbehorende slootwaaiers om dat probleem op te lossen. Wij leveren en plaatsen hekwerken door heel Nederland.

Wat is een waaier?

Het einde van een sierhekwerk kun je fraai afwerken met een zogenoemde waaier van hetzelfde soort hekwerk. Hierdoor verleng je het hekwerk en is de overgang naar ‘niets’ geleidelijk.

slootwaaier - hekwerk zonder waaierslootwaaier - hekwerk met waaier

Wat is een slootwaaier?

Een slootwaaier wordt meestal toegepast als een hekwerk bij een waterpartij eindigt. Als (inbraak)veiligheid plaats je een slootwaaier over het water heen. De slootwaaier kan recht zijn wanneer er geen schuine kant naar het water aanwezig is. De waaier hangt dan boven het water. Is er wel een talud aanwezig, dan plaats je een schuine slootwaaier die met het talud meeloopt. Door het plaatsen van een slootwaaier voorkom je dat ongewenste gasten makkelijk langs het hekwerk kunnen komen en dat kinderen en huisdieren de tuin of het erf kunnen verlaten.

slootwaaier spijlenhekwerk

Soorten slootwaaiers

Een slootwaaier kan gemaakt worden voor elk soort hekwerk, dus het maakt niet uit of het nu een modern of klassiek sierhekwerk betreft, een staafmathekwerk of het goedkopere gaashekwerk. Wij kunnen voor elk hekwerk een bijpassende slootwaaier maken en plaatsen, zodat jouw eigendommen beter beschermd zijn.

slootwaaier gepunt spijlenhekwerk

Wil je meer weten over slootwaaiers en de mogelijkheden?

Maak gewoon direct een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek waarin je al jouw wensen kunt bespreken. Zeker weten dat we samen voor elk doel een geschikt hekwerk vinden!

Keuze genoeg bij Moman Hekwerk

Moman Hekwerk in Geesbrug, direct aan de A37, is al jarenlang de specialist in sierhekwerken en poorten in zowel klassieke als moderne vormen en in allerlei formaten en uitvoeringen. Onze producten vormen de ideale afrastering voor balkon, dakterras, bedrijfsterreinen; en tuinen. We heten je van harte welkom in onze showtuin, waarin vele van onze modellen staan opgesteld

Heb je deze artikelen al gelezen?

Contact

Moman Hekwerk
Nijverheidsstraat 13
7917 PZ Geesbrug (Drenthe)

T: 0524 - 29 09 65
F: 0524 - 29 05 76
E: info@momanhekwerk.nl

Openingstijden

Wij zijn geopend op:

Maandag t/m vrijdag 09:00 tot 12:00 en 13:00 tot 17:00 uur

Zaterdag: 10:00-12:00 uur