Pagina wordt geladen ...

Groen hekwerk

Ben je op zoek naar een groen hekwerk? Dan ben je bij Moman Hekwerk in Geesbrug aan het juiste adres. Wij hebben alle soorten hekwerken in alle kleuren en dus ook in het groen.

groen hekwerk

Ral-kleuren

Wij leveren onze hekwerken met standaard ral-kleuren, de internationale kleurcodering en voor groen gebruiken we code ral-6005, ‘mosgroen’. Wil je een andere kleur groen, bijvoorbeeld ‘grachtengroen’ dan is dat geen probleem. Wel leveren ook onze hekwerken ook met niet standaardkleuren.

Waarom een groen hekwerk?

De kleur groen wordt wel een positieve kleur genoemd omdat het staat voor veel positieve dingen als ‘nieuw leven’, ‘voorjaar’ en dergelijke. Verder wordt met de kleur groen ook vaak harmonie, evenwicht en vertrouwen weergegeven. Vandaar dat veel mensen ook een positieve associatie hebben bij de kleur groen en groen ook vaak wordt gebruikt in de tuin. Zo ook voor een hekwerk want een groen hekwerk past natuurlijk perfect bij het groen van de tuin.

Welk groen hekwerk?

Kan elk hekwerk groen worden gemaakt? Ja hoor, geen probleem want onze hekwerken zijn van metaal en worden met een speciale poedercoating gekleurd. De poedercoating zorgt voor een goede bescherming van het metaal tegen alle weersinvloeden. Wel wordt aangeraden elk jaar het hekwerk te controleren op beschadigingen want al is de coating hard, alles kan worden beschadigd wanneer je er maar hardhandig genoeg mee omgaat. Een poortje wat telkens tegen de muur slaat bij het opendoen raakt natuurlijk beschadigd vandaar dat je dit soort situaties ook moet proberen te voorkomen.

Sierhekwerken

Stijlvolle hekwerken van al dan niet gegalvaniseerd staal met een groene poedercoating. Modern of klassiek maakt niet uit want elke sierhekwerk krijgt een mooie uitstraling met de juiste kleur groen.

groen hekwerk poort klassiek

Enkelstaafmat en dubbelstaafmat

Goedkoper dan een fraai sierhekwerk maar niet goedkoop ogend want een enkel- of dubbelstaafmat hekwerk is strak, stevig en kan tegen een stootje. Ook dit soort hekwerk leveren wij met een groene coating wat niet snel beschadigd.

groen hekwerk dubbelstaafmat

Industriehekwerk

Industriehekwerken doen veel denken aan een spijlenhekwerk maar hebben toch andere vormen en zijn vaak alleen gegalvaniseerd maar kan ook geleverd worden met een groene coating.

Spijlenhekwerk

Een spijlenhekwerk, al dan niet met punten afgewerkt, en een mooie groene kleur zorgt voor de juiste beveiliging van het terrein of tuin. Het is robuust en stevig maar heeft toch ook een elegante strakke uitstraling.

groen hekwerk spijlenhekwerk

Gaashekwerk

Gaashekwerken hebben vaak een groene kunststoffen laagje en de staanders krijgen een dezelfde groene coating. Gaashekwerk is het goedkoopste alternatief voor een metalen hekwerk maar niet minder fraai, mits vakkundig geplaatst.

Keuze genoeg bij Moman Hekwerk

Moman Hekwerk in Geesbrug, direct aan de A37, is al jarenlang de specialist in sierhekwerken en poorten in zowel klassieke als moderne vormen en in allerlei formaten, uitvoeringen en kleuren. Onze producten vormen de ideale afrastering voor zowel bedrijfsterreinen als tuinen met bijpassende groene poorten. We heten je van harte welkom in onze showtuin, waarin vele van onze modellen staan opgesteld. Liever bestellen vanuit de luie stoel? Bekijk dan snel ons uitgebreide assortiment op de website!

Heb je deze artikelen al gelezen?

Contact

Moman Hekwerk
Nijverheidsstraat 13
7917 PZ Geesbrug (Drenthe)

T: 0524 - 29 09 65
F: 0524 - 29 05 76
E: info@momanhekwerk.nl

Openingstijden

Wij zijn geopend op:

Maandag t/m vrijdag 09:00 tot 12:00 en 13:00 tot 17:00 uur

Zaterdag: 08:30-12:00 uur