Pagina wordt geladen ...

Dichte metalen poort

Wil je de oprit of toegang tot jouw erf afsluiten, dan kan dat met een traditionele houten poort, maar ook heel goed met een dichte metalen poort. Deze geeft een betere bescherming tegen ongewenste inkijk of indringers. Een dichte metalen poort van Moman Hekwerk geeft je dat beschermde gevoel en de veiligheid voor jouw kinderen en huisdieren. Wij leveren en plaatsen hekwerken, bijpassende poorten en speciale poorten door heel Nederland.

dichte metalen poort klassiek

Verschillende soorten poorten

Er zijn poorten in vele soorten en maten, die passen bij de woning, tuin of de rest van een hekwerk rond een erf of tuin. Wij leveren ook dichte metalen poorten voor extra privacy en een fraai uiterlijk. Wil je meer genieten van de tuin, zonder inkijk vanaf de weg of het voetpad voor de woning, dan ga je voor een dichte metalen poort.

Dichte metalen poort

Een dichte metalen poort moet van goed materiaal zijn gemaakt en goed bestand zijn tegen alle weersinvloeden. Daarom zijn onze poorten goed behandeld en hebben ze een slijtvaste coating, zodat het metaal niet gaat oxideren. Je kunt kiezen uit vele standaardkleuren, maar in principe is elke kleur mogelijk. Een dichte metalen poort met het juiste design en kleur geeft de woning net dat beetje meer uitstraling.

dichte metalen draaipoort

Constructie metalen poort

Een metalen poort bestaat geheel uit metaal en is daarom zwaarder dan een gewoon hekwerk. Dat betekent dat de hele constructie, inclusief het hang- en sluitwerk, stevig genoeg moet zijn. Door het gewicht komen er grote krachten vrij op de scharnierpunten en de bevestiging van deze scharnieren op de staanders naast de poort. De staanders moeten daarbij diep en goed verankerd zijn in de grond. Voor grote zware hekwerken maakt men ook vaak gebruik van gemetselde kolommen.

Draaipoort of toch schuifpoort?

De meeste poorten op een oprit zijn enkele of dubbele draaipoorten. Deze geven een oprit een fraaie uitstraling. Maar in plaats van een draaipoort kun je ook kiezen voor een schuifpoort, waardoor je minder afhankelijk bent van zware kolommen. Natuurlijk heef een groot schuifhek ook een goede fundering en voldoende ondersteuning nodig.

Dichte metalen poort laten plaatsen

Het plaatsen van een poort moet goed gebeuren, vandaar dat onze vakmensen deze vaak zware poorten altijd zelf plaatsen. Er komt nogal wat bij kijken om deze dichte poorten goed te installeren, zodat ze ook jaren blijven staan. Voordat wij een hekwerk en/of poort gaan plaatsen hebben we contact met jou. Voordat we een offerte kunnen opstellen willen we zoveel mogelijk informatie over de te plaatsen poort, ondergrond, grootte, kleur, omgeving enzovoort. Te veel om allemaal op te noemen en daarom komen we ook altijd langs om een en ander met jou door te nemen.

Kom eens langs

Neem contact op met ons of kom gewoon langs, zodat je ook alle voorbeelden kunt zien op ons showterrein. Je kunt ook nu al een offerte aanvragen.

Heb je deze artikelen al gelezen?

Contact

Moman Hekwerk
Nijverheidsstraat 13
7917 PZ Geesbrug (Drenthe)

T: 0524 - 29 09 65
F: 0524 - 29 05 76
E: info@momanhekwerk.nl

Openingstijden

Wij zijn geopend op:

Maandag t/m vrijdag 09:00 tot 12:00 en 13:00 tot 17:00 uur

Zaterdag: 10:00-12:00 uur