Pagina wordt geladen ...

Hekwerkleverancier voor Steenwijk

Woon je in Steenwijk of omgeving en ben je op zoek naar een hekwerkleverancier? Voor Moman Hekwerk is afstand geen probleem want wij leveren en plaatsen alle soorten hekwerken in heel Nederland. Ook in Overijssel, met name in Steenwijk en omgeving en dat al meer dan 10 jaar.

Ruime keuze hekwerken en poorten

Er is een ruime keuze mogelijk uit de vele soorten en maten hekwerken, van klassieke hekwerken tot industriële. Combineren van soorten hekwerken is ook heel goed mogelijk zoals je vaak ziet bij bedrijven of rondom een tuin. Zo zie je soms bij een tuin een mooi sierhekwerk in het zicht en aan de achterkant een dubbelstaafmat hekwerk. Deze is net zo goed en stevig maar wel goedkoper.

hekwerk Steenwijk

Natuurlijk heeft een hekwerk ter bescherming van een terrein alleen zin wanneer de toegang goed geregeld is. Daarom is een poort in het hekwerk noodzakelijk. We leveren alle soorten poorten en indien gewenst volledig geautomatiseerd zodat je bijvoorbeeld de auto niet uit hoeft om de poort te openen. Er zijn vele soorten en mogelijkheden, van kleine looppoorten, enkele of dubbele draaipoorten tot grote schuifpoorten waar zelfs vrachtwagens langs kunnen.

Ga voor kwaliteit van een Moman Hekwerk

Wij hebben een naam hoog te houden en willen dat onze klanten 100% tevreden zijn. Dat geldt ook voor jou als klant in Steenwijk of omgeving. Moman Hekwerk levert hekwerken gemaakt in onze eigen werkplaats van materialen van de hoogste kwaliteit. Hierdoor kunnen de hekwerken niet alleen tegen een stootje maar hebben ook een goede bescherming tegen corrosie.

voorbeeld poort hekwerk Steenwijk

Om deze kwaliteit en service te kunnen leveren, komen we zelf inmeten en met jou overleggen over de mogelijkheden. Wij maken alle hekwerken op maat, plaatsen deze binnen de kortst mogelijke tijd en nemen je al het werk uit handen. Natuurlijk mag je het hekwerk ook zelf plaatsen. Dan leveren we alle benodigde materialen op de afgesproken datum en tijd.

Een hekwerk biedt bescherming en beveiliging

Een goed hekwerk, met de juiste eigenschappen en correct geplaatst, beschermt een bedrijfsterrein, erf of tuin. Het biedt de veiligheid die je nodig hebt om eigendommen te beschermen, maar helpt ook de kinderen of huisdieren veilig in de tuin te houden.

Heb je een dakterras, dan laat je daar het fraai spijlenhekwerk of sierhekwerk plaatsen die voldoet aan de veiligheidsregels. En wil je vanuit de auto de poort openen, dan kan dat ook. Want we leveren automatische draaipoorten en schuifpoorten tot wel 10 meter breed of meer. Daarnaast natuurlijk alle soorten poorten, op maat gemaakt en passend bij het hekwerk.

Meer informatie nodig?

Wil je meer weten over ons assortiment en de mogelijkheden voor het plaatsen van een hekwerk in Steenwijk en omstreken? Neem dan gewoon even contact op en stel jouw vragen. Bekijk anders de voorbeelden van uitgevoerde projecten en vraag een vrijblijvende offerte aan voor jouw hekwerk op maat.

Contact

Moman Hekwerk
Nijverheidsstraat 13
7917 PZ Geesbrug (Drenthe)

T: 0524 - 29 09 65
F: 0524 - 29 05 76
E: info@momanhekwerk.nl

Openingstijden

Wij zijn geopend op:

Maandag t/m vrijdag 09:00 tot 12:00 en 13:00 tot 17:00 uur

Zaterdag: 10:00-12:00 uur