Pagina wordt geladen ...

Hekwerk Overijssel

Hekwerk in Overijssel

Woon je in de provincie Overijssel en ben je op zoek naar een sierhekwerk, spijlenhekwerk of industrieel hekwerk? Moman Hekwerken plaatst hekwerken in heel Nederland.

Wij leveren én plaatsen overal

Het maakt niet uit waar je woont, Zwolle, Enschede of Kampen. Van Steenwijk tot Haaksbergen en van Hardenberg tot Deventer. Wij plaatsen overal in Overijssel hekwerken. We nemen je al het werk uit handen en laten alles weer netjes achter.

Hekwerk vereist vakwerk

Moman Hekwerken levert vakwerk en heeft daarom ook vele tevreden klanten. Of het nu gaat om een fraai sierhekwerk of de afscherming van een bedrijfsterrein. Je wilt een hekwerk dat jarenlang blijft staan en wat weinig onderhoud nodig is. Wij kunnen alle soorten hekwerken voor alle doeleinden leveren en plaatsen.

Ruime keuze

Sierhekwerken zijn er in vele soorten en maten, zowel klassiek als modern. Een combinatie van beide is ook mogelijk daar wij alle hekwerken zelf produceren. Bij een spijlenhekwerk kun je kiezen uit meerdere maten en afwerkingen. Bij een enkelstaafmat of dubbelstaafmat heb je iets minder keuze maar je krijgt wel een net en strak hekwerk én voor een lagere prijs. Natuurlijk heeft een hekwerk ter bescherming van een terrein alleen zin wanneer de toegang goed geregeld is. Daarom is een poort in het hekwerk noodzakelijk. We leveren alle soorten poorten en indien gewenst volledig geautomatiseerd zodat je bijvoorbeeld de auto niet uit hoeft om de poort te openen. Er zijn vele soorten en mogelijkheden, van kleine draaiende looppoorten, enkele of dubbele draaipoorten tot grote schuifpoorten waar zelfs vrachtwagens langs kunnen.

Bescherm je eigendommen

Wil je de tuin, erf of het terrein om het bedrijf ontoegankelijk maken, dan plaats je een hekwerk waar je niet zo makkelijk overheen klimt of doorheen komt. Een sierhekwerk om de tuin beschermt niet alleen jouw tuin en weert ongewenst bezoek maar voorkomt ook dat de buiten spelende kinderen of huisdieren zomaar de weg op kunnen rennen. Wanneer je wil voorkomen dat ongewenste gasten het bedrijventerrein opkomen, laat je stevige punten op het spijlenhekwerk plaatsen. De toegang via een looppoort, draaipoort of schuifpoort kun je regelen met elektronische sloten die bijvoorbeeld alleen met een code of handzender van slot gaat.

Wij nemen al het werk uit je handen

Wanneer je besluit om een hekwerk aan te schaffen en te laten plaatsen, laat ons dan het werk doen. Daarmee wordt bedoeld dat je eigenlijk alleen maar je wensen hoeft aan te geven. Wij komen desgewenst bij je langs om zelf alles in te meten en je goed te informeren. Dat kost je niets extra; service noemen we dat bij Moman Hekwerken.

Bezoeken of eerst even contact?

Je bent altijd welkom op ons showterrein in Geesbrug maar je mag ook altijd eerst contact opnemen met de vragen die je hebt. Wij zijn altijd bereid je te woord te staan. Heb je door alle informatie op deze site al een besluit genomen, dan kun je ook direct een offerte aanvragen.

Lees de informatie over de verschillende hekwerken

Contact

Moman Hekwerk
Nijverheidsstraat 13
7917 PZ Geesbrug (Drenthe)

T: 0524 - 29 09 65
F: 0524 - 29 05 76
E: info@momanhekwerk.nl

Openingstijden

Wij zijn geopend op:

Maandag t/m vrijdag 09:00 tot 12:00 en 13:00 tot 17:00 uur

Zaterdag: 10:00-12:00 uur