Pagina wordt geladen ...

Hekwerk kinderdagverblijf Dedemsvaart

Kinderen hebben ruimte nodig om buiten te kunnen spelen maar voor een kinderdagverblijf moet dat wel een beschermde omgeving zijn. Daarom zijn de buitenspeelplaatsen van kinderdagverblijven altijd omheind om te voorkomen dat kinderen afdwalen maar ook om enig risico van buiten te verkleinen.

Daarom heeft dit kinderdagverblijf in Dedemsvaart Moman Hekwerk om advies gevraagd en het geadviseerde hekwerk te plaatsen. Er is gekozen voor een voor een hekwerk van dubbelstaafmat daar dit soort hekwerk stevig genoeg is en tegen een stootje kan. Met een fietsje er tegenaan rijden of een bal zal geen vervorming of beschadiging geven aan dit hekwerk.

Ook zal het hekwerk door zijn stevige verankering in de bodem niet zomaar omver te duwen of trekken zijn. Een spijlenhekwerk was ook mogelijk geweest maar die heeft een bepaalde ruimte tussen de spijlen waarbij het risico op klem komen te zitten te groot is.

Het hekwerk heeft een lengte van enkele tientallen meters en is een meter hoog dus hoog genoeg om te voorkomen dat de kleine kinderen er over kunnen klimmen. Daarnaast is het hekwerk verzinkte en gecoat met een weersbestendige en sterke laag zwarte speciale coating (RAL 9005) waardoor het niet snel zal beschadigen.

Speciaal op maat gemaakt

De twee toegangshekken zijn natuurlijk speciaal op maat gemaakte hekjes met stevig hang- en sluitwerk. De toegangshekken zijn daardoor goed af te stellen en het slot is weersbestendig. Onderhoud is bij dit hekwerk minimaal; een jaarlijkse controle op beschadigingen en werking van het slot is voldoende.

Diensten Moman Hekwerk

Moman Hekwerk verzorgt de levering en plaatsing van:

  • hekwerk-kinderdagverblijf-poortje 1
  • hekwerk-kinderdagverblijf-poortje 2
  • hekwerk-kinderdagverblijf-1
  • hekwerk-kinderdagverblijf-2
  • hekwerk-kinderdagverblijf-3

terug naar album overzicht

Contact

Moman Hekwerk
Nijverheidsstraat 13
7917 PZ Geesbrug (Drenthe)

T: 0524 - 29 09 65
F: 0524 - 29 05 76
E: info@momanhekwerk.nl

Openingstijden

Wij zijn geopend op:

Maandag t/m vrijdag 09:00 tot 12:00 en 13:00 tot 17:00 uur

Zaterdag: 10:00-12:00 uur