Pagina wordt geladen ...

Hondenren Assen

Deze inwoners van Assen zochten een oplossing voor een nieuwe hondenren voor hun middelgrote hond. De hondenren moest stevig genoeg, goed toegankelijk en (bijna) geen onderhoud nodig hebben. Daarom is gekozen voor een hondenren van dubbelstaafmat met een op maat gemaakt toegangshek.

Dubbelstaafmatten hekwerk is robuust en stevig genoeg voor veel doeleinden en zal niet eenvoudig vervormen. Door de stevige verankering in de grond zal dit hekwerk jarenlang meegaan. Het hekwerk is verzinkt en gecoat met een zwarte coating (RAL 9005) die het metaal jarenlang tegen alle weeromstandigheden beschermt. De keuze voor dubbelstaafmat in plaats van enkelstaafmat of een gaashekwerk is niet zo raar omdat de dubbelstaafmat nu eenmaal steviger is. Een andere keuze was misschien een spijlenhekwerk geweest met minder ruimte tussen de spijlen.

Toegang

Het toegangshek is een op maat gemaakt hekwerk van hetzelfde materiaal en door de speciale ophanging, perfect af te stellen. Het slot is eveneens weersbestendig en hoeft alleen eens per jaar te worden gecontroleerd op de werking net als de rest van het hekwerk.

Diensten Moman Hekwerk

Moman Hekwerk verzorgt de levering en plaatsing van:

  • Hondenren Assen - overzicht
  • Hondenren Assen -overzicht
  • Hondenren Assen - toegangshek

terug naar album overzicht

Contact

Moman Hekwerk
Nijverheidsstraat 13
7917 PZ Geesbrug (Drenthe)

T: 0524 - 29 09 65
F: 0524 - 29 05 76
E: info@momanhekwerk.nl

Openingstijden

Wij zijn geopend op:

Maandag t/m vrijdag 09:00 tot 12:00 en 13:00 tot 17:00 uur

Zaterdag: 10:00-12:00 uur