Pagina wordt geladen ...

Hekwerk kopen in Hengelo? - Hier moet je op letten..

Wanneer je de keuze maakt om een hekwerk aan te schaffen, dan is dit een flinke investering. Je wilt dan wel zeker weten dat je een duurzame keuze maakt en dat het hekwerk jarenlang meegaat. Niet alle materialen zijn even duurzaam, dus voor welk materiaal kies je als het gaat om een hekwerk? Daarnaast is ook het gebruiksdoeleinde belangrijk.

Ben je een ondernemer in Hengelo en wil je een hekwerk, omdat je een bedrijventerrein veilig wilt omheinen? Of ben je een huiseigenaar in Hengelo en wil je dat jouw terrein duidelijk af te scheiden is van de buren? Misschien wil je een veilige omheining zodat je kinderen of huisdieren de tuin niet gemakkelijk kunnen verlaten? Wat de reden ook is, met een hekwerk heb je de juiste oplossing in handen.

Hekwerk kopen in Hengelo

Ben je erover uit en wil je een hekwerk kopen? Dan is de volgende vraag; waar en hoe ga je dit doen? Ga je een specialistisch bedrijf benaderen, zoals Moman Hekwerk, die het hekwerk levert en plaatst? Of koop je het hekwerk en voer je de installatie zelf uit? Of koop je het hekwerk bij bedrijf A en laat je het installeren door bedrijf B?

Voordat je een keuze maakt is het verstandig om meerdere offertes aan te vragen bij verschillende bedrijven. Vakspecialisten rekenen niet altijd dezelfde tarieven voor hun diensten, dus het kan zomaar zijn dat je bij het ene bedrijf veel goedkoper uit bent dan bij de andere. Daarnaast is de kwaliteit natuurlijk ook belangrijk. Een bedrijf met meer dan 10 jaar ervaring zal in veel gevallen een betere kwaliteit leveren dan iemand die net begint.

Hekwerk kopen in Hengelo

Wat voor soort hekwerk kies je?

Als je op zoek gaat naar een hekwerk, dan zul je zien dat je allerlei verschillende soorten hekwerken tegenkomt. Al deze hekwerken hebben hun voor,- en nadelen, afhankelijk van wat het doel is van het hekwerk. We zetten de belangrijkste hekwerken en hun eigenschappen even voor je op een rijtje:

Metalen hekwerk

Je hebt twee keuzes bij een metalen hekwerk, namelijk een spijlenhekwerk of een sierhekwerk. Een metalen hekwerk heeft de volgende voordelen:

  • Je hebt bijna geen onderhoud als het hekwerk gecoat is;
  • Je kunt het hekwerk in vrijwel alle kleuren krijgen;
  • Een metalen hekwerk is op maat te bestellen;
  • Een metalen hekwerk is duurzaam.

Een sierhekwerk is wat klassieker dan een hekwerk van spijlen. Je ziet een sierhekwerk dan ook met name terugkomen bij huizen. Je kunt een sierhekwerk volledig op maat laten maken inclusief de bijzondere details, zoals ornamenten. Zo heb je een sierhekwerk die niemand anders in Hengelo heeft, dat is toch wel heel bijzonder. Een sierhekwerk is daarnaast ook nog eens zeer duurzaam.

Een spijlenhekwerk wordt veel gebruikt om industrieën of bedrijventerreinen af te sluiten. Bij een spijlenhekwerk heb je een grote diversiteit aan mogelijkheden. Ga je voor een moderne look of een robuuste uitstraling?

Moman Hekwerk; hekwerk specialist Hengelo

Woon je in Hengelo of omgeving en ben je op zoek naar een hekwerk leverancier? Moman Hekwerk is gevestigd in Drenthe, maar levert en plaatst hekwerken in geheel Nederland, dus ook in Hengelo. Dit doen we al meer dan 10 jaar.

Moman hekwerk heeft een ruime keuze in hekwerken en poorten. Je kunt kiezen uit verschillende soorten, maten en stijlen. We leveren en plaatsen klassieke hekwerken voor woningeigenaren en industriële hekwerken voor bedrijventerreinen. Wat je wensen en eisen ook zijn, we bieden altijd een passende oplossing.

Ook leveren we allerlei soorten poorten. Een hekwerk kan alleen een terrein beschermen wanneer deze is afgesloten met een goede poort. Onze poorten worden desgewenst volledig geautomatiseerd geleverd, zodat je niet de auto uit hoeft om je poort te kunnen openen en het terrein te verlaten. Er zijn vele soorten en mogelijkheden, van kleine looppoorten, enkele of dubbele draaipoorten tot grote schuifpoorten waar zelfs vrachtwagens langs kunnen.

 

Neem direct contact met ons op

Woon je in Hengelo en wil je meer informatie over onze hekwerken? Neem dan gerust contact met ons op. Iedereen heeft een andere reden voor het plaatsen van een hekwerk, daarom blijft het maatwerk. Wij gaan met je in gesprek en voegen jouw wensen samen met onze expertise. Naar aanleiding van dit gesprek krijg je een offerte op maat.

Contact opnemen

Andere artikelen lezen?

Wij hebben nog veel meer artikelen geschreven:

Contact

Moman Hekwerk
Nijverheidsstraat 13
7917 PZ Geesbrug (Drenthe)

T: 0524 - 29 09 65
F: 0524 - 29 05 76
E: info@momanhekwerk.nl

Openingstijden

Wij zijn geopend op:

Maandag t/m vrijdag 09:00 tot 12:00 en 13:00 tot 17:00 uur

Zaterdag: 10:00-12:00 uur