Pagina wordt geladen ...

Verschillende soorten erfafscheidingen in Haaksbergen

Woon je in Haaksbergen en wil je graag je erf afscheiden? Dan zijn er verschillende mogelijkheden waar je uit kunt kiezen. We zetten de meest voorkomende erfafscheidingen voor je op een rijtje.

Groene erfafscheiding

Wil je op een natuurlijke manier je tuin afschermen van de straat of van de buren? Dan is een groene haag een perfecte oplossing. Een groot voordeel van een groene haag is dat het een frisse kleur met zich meebrengt en het voelt minder als een erfafscheiding. Dit is bijvoorbeeld anders wanneer je kiest voor een schutting of een metalen hekwerk. Een groene erfafscheiding zorgt er ook voor dat er natuurlijke schaduw ontstaat; dit is doorgaans kouder dan een schaduw die gecreëerd is. Ideaal dus tijdens warme dagen in de zomer!

Als je de keuze maakt voor een groene erfafscheiding, dan zijn er twee mogelijkheden. Wil je direct privacy in je tuin? Dan kun je het beste kiezen voor kant-en-klare hagen. Vind je privacy niet zo belangrijk? Dan kun je ook kiezen voor kleine planten die nog moeten groeien. Deze zijn over het algemeen goedkoper dan de kant-en-klare hagen.

Houten erfafscheiding

Wil je een natuurlijke look in je tuin, maar vind je planten te veel gedoe? Dan kun je ook kiezen voor een houten erfafscheiding. Het grote voordeel van een houten erfafscheiding is dat deze direct staat na de aanleg. Je hebt direct een afscheiding tussen jouw terrein in Haaksbergen en dat van de buren. Een houten schutting is ook makkelijk groen te maken, door er bijvoorbeeld plantenbakjes aan te hangen, of door er een klimop tegenaan te laten groeien.

Een houten erfafscheiding is er in veel verschillende soorten en maten, zoals verschillende houtsoorten, kleuren en vormen.

Metalen erfafscheiding in Haaksbergen

Net als een houten erfafscheiding heeft een metalen erfafscheiding ontzettend veel mogelijkheden. Een metalen hekwerk is praktisch onderhoudsvrij. Dit betekent overigens niet dat je er helemaal niets aan hoeft te doen; als je het metalen hekwerk niet goed behandelt, loop je de kans dat het hekwerk op den duur gaat roesten.

Hekwerk laten plaatsen in Haaksbergen?

Wat voor soorten metalen hekwerken levert Moman?

Woon en/of werk je in Haaksbergen en ben je op zoek naar een hekwerk leverancier? Heb je dan al gedacht aan wat voor soort hekwerk je zou willen hebben? Er bestaan namelijk verschillende soorten. Bij Moman heb je keus uit de volgende hekwerken:

Sierhekwerken

Een mooi klassiek hekwerk dat het meest geschikt is als erfafscheiding voor een tuin.

Spijlenhekwerk

Wil je een pand of bedrijf optimaal beveiligen? Kies dan voor een spijlenhekwerk! Dit is een hoog hekwerk met dikke spijlen. Aan de bovenkant kunnen de hekwerken voorzien worden van punten of doorlopende spijlen om indringers nog beter tegen te houden.

Industriehekken

Industriehekken zijn hoge hekwerken die speciaal gemaakt zijn voor industrieterreinen.

Enkelstaafmat hekwerk

Een enkelstaafmat hekwerk is een stevig hek met verticale metalen spijlen. Dit levert een hoogwaardig hek op tegen een scherpe prijs.

Dubbelstaafmat hekwerk

Een dubbelstaafmat hekwerk is bijna hetzelfde als een enkelstaafmat, maar het heeft nog een horizontale spijl. Dit komt de stevigheid van het hek ten goede.

Gaashekwerk

Ben je op zoek naar de goedkoopste oplossing voor een omheining? Kies dan voor een gaashekwerk. Het feit dat dit hekwerk zeer voordelig is betekent echter niet dat het niet duurzaam of stevig is.

Lamellenhekwerk

Een lamellenhekwerk is een hoog hekwerk dat vooral bedoeld is voor het beveiligen van jouw woning of pand. Een sierhekwerk werkt ook als afscheiding, maar echte criminelen laten zich er niet door tegenhouden. Een lamellenhekwerk doet dat beter.

 

Neem direct contact met ons op

Wil je meer informatie over onze hekwerken? Neem dan gerust contact met ons op. Iedereen heeft een andere reden voor het plaatsen van een hekwerk, daarom blijft het maatwerk. Wij gaan met je in gesprek en voegen jouw wensen samen met onze expertise. Naar aanleiding van dit gesprek krijg je een offerte op maat.

Contact opnemen

Andere artikelen lezen?

Wij hebben nog veel meer artikelen geschreven:

Contact

Moman Hekwerk
Nijverheidsstraat 13
7917 PZ Geesbrug (Drenthe)

T: 0524 - 29 09 65
F: 0524 - 29 05 76
E: info@momanhekwerk.nl

Openingstijden

Wij zijn geopend op:

Maandag t/m vrijdag 09:00 tot 12:00 en 13:00 tot 17:00 uur

Zaterdag: 10:00-12:00 uur