Pagina wordt geladen ...

Hekwerk laten plaatsen in Enschede? | Kies voor Moman Hekwerk

Ben je op zoek naar een afscheiding voor je tuin of erf? Als je jouw tuin op een nette manier wilt aankleden, dan hoort hier natuurlijk een verzorgde erfafscheiding bij. Je kunt dit op verschillende manieren doen, maar voor wat voor afscheiding kies jij? Ga je voor een schutting of heb je toch liever een hekwerk? Wat zijn de mogelijkheden? Woon je in of rondom Enschede en ben je op zoek naar een hekwerk? Lees dan snel verder!

Mogelijkheden om je tuin af te scheiden

Er zijn verschillende mogelijkheden om je tuin of erf in Enschede op een nette manier af te scheiden. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een houten schutting, een haag van planten, een schutting van kunststof of een hekwerk. Kies je voor een houten afscheiding, dan kom je er al snel achter dat het grootste gedeelte van de tuinschermen geïmpregneerd zijn. Dit zorgt ervoor dat je een stuk minder onderhoud hebt aan je schutting.

Er zijn verschillende mogelijkheden als je kiest voor een houten schutting. Zo kun je kiezen voor een rechte of een glooiende schutting, voor betonnen pilaren of houten tussenpalen. Daarnaast heb je ook nog de verschillende patronen van het houtwerk.

Wil je graag wat meer openheid in je tuin? Kies dan voor een trellis. Dit is een houten afscheiding met mazen. Deze kunnen ruitvormig zijn of vierkant. Je zou zelfs kunnen kiezen voor een combinatie van een trellis met een houten tuinscherm. Zo heb je privacy én een openheid in je tuin.

Metalen hekwerken

Vind je veiligheid erg belangrijk? Dan kun je er ook voor kiezen om een hekwerk als schutting te plaatsen. Over het algemeen zijn hekwerken transparant, maar ze zijn een stuk moeilijker te beklimmen dan een houten schutting. Daarnaast zijn ze ook een stuk steviger. Als je een metalen hekwerk laat begroeien met planten of een klimop, dan heb je alsnog veel privacy in je tuin. Wil je een hekwerk laten plaatsen in Enschede? Dan heb je de keuze uit de volgende mogelijkheden.

Hekwerk laten plaatsen in Enschede?

Hekwerken van gaas

Het meest voordelige hekwerk is een gaashekwerk. Een gaashekwerk bestaat uit gelaste of gevlochten metaaldraden. Je kunt dit type hekwerk gebruiken voor het omheinen van je tuin in Enschede, maar het wordt voornamelijk gebruikt voor openbare ruimtes, dierenverblijven, opslagplaatsen en terreinen.

Afhankelijk van de functie van het hekwerk wordt er gebruik gemaakt van de volgende soorten gaas:

  • Tuingaas: stevig en hoog gaas, in standaardkleuren groen en zwart;
  • Harmonicagaas: vergelijkbaar met tuingaas, maar steviger;
  • Kleinveegaas: voor het veilig omheinen van diverse soorten dierenverblijven;
  • Ongediertegaas: voor het tegenhouden van ongedierte.

Woon je in Enschede, wil je een mooi hekwerk van gaas, maar ben je op zoek naar iets meer privacy? Laat het hekwerk dan dicht vlechten of begroeien. Zo creëer je op een mooie en natuurlijke manier de privacy die je wenst.

Een spijlenhekwerk

Een spijlenhekwerk wordt voornamelijk gebruikt op bedrijventerreinen, maar het kan ook heel geschikt zijn om je tuin of erf af te scheiden. De moderne variant van een spijlenhekwerk heeft een strakke en industriële uitstraling, is degelijk en oersterk. Het is voor ongewenste gasten bijna niet meer mogelijk om je terrein te betreden. De klassieke variant is net zo sterk, maar heeft een elegante en vriendelijke uitstraling en is dus meer geschikt voor huiseigenaren. Een klassiek spijlenhekwerk wordt ook wel een sierhekwerk genoemd.

Staafmat hekwerken

Een staafmat hekwerk is een combinatie van een spijlenhekwerk en een gaashekwerk. Het is een veilig hekwerk, met een smaakvolle en elegante uitstraling. Ben je op zoek naar een goedkope oplossing om je tuin af te scheiden, dan is een staafmathekwerk, samen met het gaashekwerk, de beste oplossing. Een staafmat hekwerk wordt vaak gebruikt bij het afrasteren van bedrijventerreinen, schoolpleinen of weilanden. Je kunt bij een staafmathekwerk kiezen voor een enkele of een dubbele variant. Een dubbelmaatstaf hekwerk is extra stevig en heeft smallere mazen.

 

Neem direct contact met ons op

In dit blog heb je alles kunnen lezen over verschillende soorten afscheidingen. Hopelijk kun jij hierdoor de juiste keus maken als op zoek bent naar een geschikt hekwerk. Moman Hekwerk ontwerpt, levert en plaatst alle soorten hekwerken in Enschede en omgeving. Wij leveren maatwerk en kwaliteit tegen een zeer scherpe prijs. Onze producten zijn natuurlijk bestand tegen alle Nederlandse weersinvloeden.

Op onze website kun je een goed beeld krijgen van onze diensten en producten. Zou je onze hekwerken en poorten liever in het echt willen bekijken? Kom dan naar onze ruime showtuin in Geesbrug – Drenthe. Wil je een bestelling doen? Vraag dan een offerte aan via onze website! Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons.

Contact opnemen

Andere artikelen lezen?

Wij hebben nog veel meer artikelen geschreven:

Contact

Moman Hekwerk
Nijverheidsstraat 13
7917 PZ Geesbrug (Drenthe)

T: 0524 - 29 09 65
F: 0524 - 29 05 76
E: info@momanhekwerk.nl

Openingstijden

Wij zijn geopend op:

Maandag t/m vrijdag 09:00 tot 12:00 en 13:00 tot 17:00 uur

Zaterdag: 10:00-12:00 uur