Pagina wordt geladen ...

Hekwerk met automatische poort in Veendam

Ben jij op zoek naar een hekwerk met automatische poort in Veendam? Lees dan snel verder, want in dit artikel zetten we alle mogelijkheden voor je op een rijtje.

Wat is een hekwerk met automatische poort?

Wil je niet elke keer uit de auto hoeven stappen wanneer je jouw terrein wilt betreden? Dan is een hekwerk met automatische poort een ideale oplossing. De poort van dit hekwerk gaat elektromechanisch open en dicht en is verkrijgbaar in verschillende varianten. Zo zijn er bijvoorbeeld hekwerken die je kunt bedienen met een afstandsbediening of smartphone, maar er zijn ook hekwerken die automatisch open en dicht gaan.

Als je op zoek bent naar een mooie en veilige manier om je erf in Veendam af te scheiden, dan is een hekwerk met automatische poort een prima keuze. Een hekwerk met automatische poort heeft namelijk vele voordelen. Het gemak is natuurlijk het grootste voordeel, je hoeft niet meer in en uit ej auto te stappen om het hek te openen. Daarnaast schrikt een hekwerk met automatische poort ook inbrekers af. De toegangspoort is moeilijk om open te breken, waardoor ze over het hek zouden moeten klimmen. De kans is heel erg klein dat ze hier moeite voor gaan doen. Een ander voordeel van een hekwerk met automatische poort is dat het ervoor zorgt dat je tuin en woning er een stuk luxer uitzien.

Hekwerk laten plaatsen in Veendam?

Wat zijn de mogelijkheden voor een automatische poort in Veendam?

Als je op zoek bent naar een hekwerk met automatische poort in Veendam, dan heb je de keuze uit verschillende soorten, maten, kleuren en toepassingen. Als je bijvoorbeeld kijkt naar het opengaan van de poort, dan heb je de mogelijkheid om te kiezen voor een poort die open gaat als een deur, maar er zijn ook hekwerken die horizontaal wegrollen. De laatste optie neemt minder ruimte in beslag, waardoor je meer mogelijkheden hebt.

Heb je een groot huis met een grote tuin, dan is een hermetisch afgesloten hekwerk een goede keuze. Dit soort hekwerk is volledig afgesloten en zeer hoog; mensen kunnen je woning en tuin amper zien van buitenaf.

Aanschaffen hekwerk met automatische poort in Veendam

Zoek je een betrouwbare hekwerk leverancier in Veendam? Dan ben je bij Moman Hekwerk aan het juiste adres. We leveren verschillende soorten hekwerken, zoals:

 • Sierhekwerk
 • Spijlenhekwerk
 • Industriehekken
 • Enkelstaafmat
 • Dubbelstaafmat
 • Gaashekwerk
 • Lamellenhekwerk

Dit doen wij in combinatie met de volgende soorten poorten:

 • Sierpoort
 • Draaipoort
 • Looppoort
 • Schuifpoort
 • Draaipoort

Wij kunnen veel verschillende soorten hekwerken leveren, van moderne hekwerken tot klassieke. De keus die je maakt kun je het best laten afhangen van jouw smaak, de stijl van jouw woning en de functie die het hek heeft. Als het hekwerk bijvoorbeeld bedoeld is om de hond in de tuin te houden, dan hangt het van de grootte en het springvermogen van de hond af hoe laag of hoog het hek moet zijn. Dat geldt natuurlijk ook voor kinderen.

Vergeet niet dat er bij een laag sierhekwerk ook een poort of tuinhek hoort. Ook deze kun je bij Moman Hekwerk vinden in veel verschillende stijlen en soorten. Hetzelfde geldt voor wanneer je op zoek bent naar een hekwerk om je bedrijventerrein af te sluiten.

 

Neem direct contact met ons op

Heb je interesse in onze hekwerken? Vraag dan een offerte aan via onze website! Wil je zien wat de mogelijkheden zijn voor jou? Kom dan naar onze grote showtuin in Geesbrug – Drenthe. H

eb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op! 

Contact opnemen

Andere artikelen lezen?

Wij hebben nog veel meer artikelen geschreven:

Contact

Moman Hekwerk
Nijverheidsstraat 13
7917 PZ Geesbrug (Drenthe)

T: 0524 - 29 09 65
F: 0524 - 29 05 76
E: info@momanhekwerk.nl

Openingstijden

Wij zijn geopend op:

Maandag t/m vrijdag 09:00 tot 12:00 en 13:00 tot 17:00 uur

Zaterdag: 08:30-12:00 uur