Pagina wordt geladen ...

Groningen Hekwerk

Hekwerk in Groningen

Woon je in de provincie Groningen en ben je op zoek naar een sierhekwerk, spijlenhekwerk of industrieel hekwerk? Moman Hekwerken plaatst hekwerken in heel Nederland.

Waar je ook woont

Het maakt niet uit waar je woont, in de stad Groningen, Veendam, Winschoten of zelfs tegen de Waddenzee aan. Wij plaatsen overal in Noord-Nederland hekwerken. We nemen je al het werk uit handen en laten alles weer netjes achter.

Een hekwerk maakt het af

Of het nu gaat om jouw mooie tuin af te maken met een fraai sierhekwerk, het zwembad af te schermen met een spijlenhekwerk of een grote hondenren van een gaashekwerk. Maar het plaatsen van grote industriële hekwerken is voor ons ook dagelijks werk. Moman Hekwerken heeft het allemaal.

Kies uit de vele mogelijkheden

Er zijn veel soorten sierhekwerken, zowel met een klassieke uitstraling als met moderne of wanneer je wil, een combinatie van beide. Ook bij een spijlenhekwerk kun je kiezen uit meerdere maten en afwerkingen. Een enkelstaafmat of dubbelstaafmat heeft wat minder mogelijkheden maar is wel een mooie strakke en stevige afscheiding. Wil je een poort in het hekwerk om het terrein of tuin af te kunnen sluiten? Ook geen probleem. We leveren alle soorten poorten en indien gewenst volledig geautomatiseerd zodat je bijvoorbeeld de auto niet uit hoeft om de poort te openen. Er zijn vele soorten en mogelijkheden, van kleine draaiende looppoorten, enkele of dubbele draaipoorten tot grote schuifpoorten waar zelfs vrachtwagens langs kunnen.

Bescherm je eigendommen

Bescherm de tuin, erf of het terrein om jouw bedrijf met een hekwerk waar je niet zo makkelijk overklimt of doorheen komt. Een sierhekwerk om de tuin beschermt niet alleen jouw tuin en weert ongewenst bezoek maar voorkomt ook dat de buiten spelende kinderen of huisdieren zomaar de weg op kunnen rennen. Wanneer je wil voorkomen dat ongewenste gasten het bedrijventerrein opkomen, laat je stevige punten op het spijlenhekwerk plaatsen. De toegang via een looppoort, draaipoort of schuifpoort kun je regelen met elektronische sloten die bijvoorbeeld alleen met een code of handzender van slot gaat.

Laat ons het werk doen

Wanneer je besluit om een hekwerk aan te schaffen en te laten plaatsen, laat ons dan het werk doen. Daarmee wordt bedoeld dat je eigenlijk alleen maar je wensen hoeft aan te geven. Wij komen desgewenst bij je langs om zelf alles in te meten en je goed te informeren. Dat kost je niets extra; service noemen we dat bij Moman Hekwerken.

Bezoeken of eerst even contact?

Je bent altijd welkom op ons showterrein in Geesbrug maar je mag ook altijd eerst contact opnemen met de vragen die je hebt. Wij zijn altijd bereid je te woord te staan. Heb je door alle informatie op deze site al een besluit genomen, dan kun je ook direct een offerte aanvragen.

Lees de informatie over de verschillende hekwerken

Contact

Moman Hekwerk
Nijverheidsstraat 13
7917 PZ Geesbrug (Drenthe)

T: 0524 - 29 09 65
F: 0524 - 29 05 76
E: info@momanhekwerk.nl

Openingstijden

Wij zijn geopend op:

Maandag t/m vrijdag 09:00 tot 12:00 en 13:00 tot 17:00 uur

Zaterdag: 10:00-12:00 uur