Pagina wordt geladen ...

Hekwerk leverancier Stadskanaal

Ben jij op zoek naar een hekwerk leverancier in Stadskanaal? Wil jij jouw tuin omheinen met een mooi hek of zoek je een hekwerk dat jouw bedrijf optimaal beveiligd? Moman Hekwerk is één van de grootste specialisten in Nederland op gebied van hekwerken. Wij leveren allerlei soorten hekwerken, maar natuurlijk ook poorten aan bedrijven en particulieren.

Er bestaan vele soorten hekwerken en poorten. Wij kunnen daarom aan elk doel en ieders smaak voldoen. Heb je speciale wensen? Dan gaan onze ontwerpers aan de slag om een passend hekwerk voor jou te maken. Onze hekwerken zijn dan ook geheel op maat gemaakt. In dit artikel kun je lezen wat voor soort hekwerken je allemaal bij ons zou kunnen bestellen. Daarna gaan we dieper in op één van die hekwerk soorten; de enkelstaafmat hekwerk.

Wat voor soorten hekwerken levert Moman?

Woon en/of werk je in Stadskanaal en ben je op zoek naar een hekwerkleverancier? Heb je dan al gedacht aan wat voor soort hekwerk je zou willen hebben? Er bestaan namelijk verschillende soorten. Bij Moman heb je keus uit de volgende hekwerken:

Sierhekwerken

Een mooi klassiek hekwerk dat het meest geschikt is als erfscheiding voor een tuin.

Spijlenhekwerk

Wil je een pand of bedrijf optimaal beveiligen? Kies dan voor een spijlenhekwerk! Dit is een hoog hekwerk met dikke spijlen. Aan de bovenkant kunnen de hekwerken voorzien worden van punten of doorlopende spijlen om indringers nog beter tegen te houden.

Hekwerk laten plaatsen in Stadskanaal

Industriehekken

Industriehekken zijn hoge hekwerken die speciaal gemaakt zijn voor industrieterreinen.

Enkelstaafmat hekwerk

Een enkelstaafmat hekwerk is een stevig hek met verticale metalen spijlen. Dit levert een hoogwaardig hek op tegen een scherpe prijs.

Dubbelstaafmat hekwerk

Een dubbelstaafmat hekwerk is bijna hetzelfde als een enkelstaafmat, maar het heeft nog een horizontale spijl. Dit komt de stevigheid van het hek ten goede.

Gaashekwerk

Ben je op zoek naar de goedkoopste oplossing voor een omheining? Kies dan voor een gaashekwerk. Het feit dat dit hekwerk zeer voordelig is betekent echter niet dat het niet duurzaam of stevig is.

Lamellenhekwerk

Een lamellenhekwerk is een hoog hekwerk dat vooral bedoeld is voor het beveiligen van jouw woning of pand. Een sierhekwerk werkt ook als afscheiding, maar echte criminelen laten zich er niet door tegenhouden. Een lamellenhekwerk doet dat beter.

Enkelstaafmat hekwerk

Als je een hekwerk leverancier in Stadskanaal zoekt, dan heb je dus een keus uit een hoop verschillende hekwerken. Eén daarvan is een enkelstaafmat hekwerk, maar wanneer kun je hiervoor het best kiezen?

Een zogenaamd enkelstaafmat hek bestaat uit verschillende spijlen die samen voor een stevig geheel zorgen. De spijlen zijn vrij smal waardoor er relatief grote openingen in het hekwerk zitten. Dit soort hekwerken zijn een stuk sterker dan een gaashekwerk omdat de spijlen geheel van staal zijn en in vergelijking vrij dik (5,5mm). Een dubbelstaafmat hek is voorzien van nog een extra horizontale spijl, dit maakt het hekwerk nog sterker.

Als je een mooie tuin hebt aangelegd, dan wil je deze beschermen tegen indringers, maar het kan ook dat je veiligheid wilt bieden aan jouw kinderen of huisdieren. Je zou dan kunnen kiezen voor een schutting, een stenen of houten hek, maar deze halen erg veel licht uit jouw tuin. Donkere hoeken in de tuin wil je natuurlijk vermijden. Een enkelstaafmat hekwerk laat veel licht door en je kunt er vrij makkelijk doorheen kijken. Dat gaat het opgesloten gevoel van een schutting ook tegen. Bovendien ziet een enkelstaafmat hek er heel modern en strak uit.

Kies voor een enkelstaafmat hekwerk als je:

  • Jouw erf wilt beschermen tegen ongewenste gasten;
  • Je kinderen en huisdieren wilt beschermen;
  • Een hoogwaardig, duurzaam, stevig en modern ogend hekwerk wilt hebben;
  • Niet te veel geld wilt uitgeven aan een hekwerk.

Als je een hoogwaardige afscheiding van de tuin wilt maar op zoek bent naar een voordelig hekwerk, dan is een enkelstaafmat hekwerk zeer geschikt voor jou!

 

Neem direct contact met ons op

In dit artikel heb je kunnen lezen wat voor soort hekwerken Moman Hekwerk ontwerpt, levert en installeert. Daarbij zijn we dieper ingegaan op een enkelstaafmat hekwerk. Ben je op zoek naar een hekwerk leverancier in Stadskanaal? Kies dan voor Moman Hekwerk! Wij kunnen alle soorten hekwerken bij jou plaatsen. Ook helpen wij je graag om te bepalen welk hekwerk het meest geschikt is voor jouw tuin of erf. Op onze website kun je een aardig beeld krijgen van onze diensten en producten.

Wij kunnen ons echter goed voorstellen dat je de hekwerken in het echt wilt komen bekijken. Kom dan naar onze showtuin in Geesbrug – Drenthe. In een grote tuin van 750 vierkante meter laten wij onze hekwerken en poorten zien. Zo kun jij een nog beter beeld krijgen. Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op!

Contact opnemen

Andere artikelen lezen?

Wij hebben nog veel meer artikelen geschreven:

Contact

Moman Hekwerk
Nijverheidsstraat 13
7917 PZ Geesbrug (Drenthe)

T: 0524 - 29 09 65
F: 0524 - 29 05 76
E: info@momanhekwerk.nl

Openingstijden

Wij zijn geopend op:

Maandag t/m vrijdag 09:00 tot 12:00 en 13:00 tot 17:00 uur

Zaterdag: 10:00-12:00 uur