Pagina wordt geladen ...

Looppoort laten plaatsen in Hoogezand

Woon je in Hoogezand en wil je een looppoort laten plaatsen? Als je een huis hebt met een grote tuin, en je hebt kleine kinderen of een hond, dan is een hekwerk geen overbodige luxe. Natuurlijk wil je dat jouw kinderen en hond veilig kunnen spelen in de tuin en dat ze niet gemakkelijk de tuin kunnen verlaten. Je kunt er dan voor kiezen om een hekwerk te laten plaatsen met een looppoort. De looppoort is de afsluiting van het hekwerk; het zorgt voor een veilige manier voor het dichten van je hekwerk.

Hekwerk laten plaatsen in Hoogezand?

Waar moet je op letten als je een looppoort wilt aanschaffen?

Het is verstandig om bij de palen van de looppoort beton toe te voegen. Dit zorgt ervoor dat de looppoort extra stevig staat, dat deze niet zo snel verzakt en goed overeind blijft staan. Je kunt ervoor kiezen om de looppoort zelf te installeren, maar je kunt het ook uitbesteden aan een hekwerkspecialist zoals Moman Hekwerk. Moman Hekwerk is gevestigd in Geesburg (Drenthe), maar we werken en leveren door het hele land, dus ook in Hoogezand.

Moman Hekwerk levert een uitgebreid assortiment aan hekwerk en poorten, zoals:

 • Sierhekwerken
 • Spijlenhekwerken
 • Industriehekken
 • Enkelstaafmat hekwerken
 • Dubbelstaafmat hekwerken
 • Gaashekwerken
 • Lamellenhekwerken
 • Sierpoorten
 • Draaipoorten
 • Looppoorten
 • Schuifpoorten
 • Draaipoorten

Looppoort veilig afsluiten

Niet alle poorten hebben een slot, dus als je op zoek bent naar een looppoort die je veilig af kunt sluiten, dan is dit iets om extra aandacht aan te besteden. Wanneer je jouw looppoort op slot kunt doen, dan ben je er zeker van dat je kinderen niet zomaar de tuin kunnen verlaten. Daarnaast hou je ongewenste gasten ook op afstand.

Een ander belangrijk punt om rekening mee te houden is de uitstraling van de looppoort. Natuurlijk wil je dat zowel het hekwerk als de looppoort aansluiten op de stijl van je tuin. Een lelijk hekwerk doet je tuin geen goed, het kan het aangezicht van je tuin behoorlijk verpesten.

Woon je in Hoogezand en heb je een grote tuin waar je ook je auto kunt parkeren? Dan zou je er ook voor kunnen kiezen om een looppoort te laten installeren die automatisch open en dicht gaat; een elektrische looppoort. Zo hoef je niet elke keer je auto uit en in te stappen wanneer je je terrein wilt verlaten.

Er zijn verschillende mogelijkheden als het gaat om het installeren van een looppoort. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een looppoort met afrastering, met horizontale of verticale ringen, of met halve ringen. Doe van tevoren dus goed onderzoek. Bepaal het doel van het hekwerk en de looppoort, kijk naar wat je mooi vindt en laat je goed informeren.

 

Neem direct contact met ons op

Zoals je hebt kunnen lezen moet je met aardig wat dingen rekening houden bij de aanschaf van een hekwerk met looppoort. Hopelijk kun jij door dit artikel de juiste keus maken als op zoek bent naar een geschikte poort. Moman Hekwerk ontwerpt, levert en plaatst alle soorten poorten bij jou thuis zoals sierpoorten, schuifpoorten en natuurlijk draaipoorten. Wij leveren maatwerk en kwaliteit tegen een zeer scherpe prijs. Onze producten zijn natuurlijk bestand tegen alle Nederlandse weersinvloeden.

Op onze website kun je een goed beeld krijgen van onze diensten en producten. Zou je onze hekwerken en poorten liever in het echt willen bekijken? Kom dan naar onze ruime showtuin in Geesbrug – Drenthe. Wil je een bestelling doen? Vraag dan een offerte aan via onze website! Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons.

Contact opnemen

Andere artikelen lezen?

Wij hebben nog veel meer artikelen geschreven:

Contact

Moman Hekwerk
Nijverheidsstraat 13
7917 PZ Geesbrug (Drenthe)

T: 0524 - 29 09 65
F: 0524 - 29 05 76
E: info@momanhekwerk.nl

Openingstijden

Wij zijn geopend op:

Maandag t/m vrijdag 09:00 tot 12:00 en 13:00 tot 17:00 uur

Zaterdag: 10:00-12:00 uur