Pagina wordt geladen ...

Hekwerk in Joure en omgeving

Wil je een hekwerk rondom jouw fraaie tuin of het erf bij de boerderij in Joure of omgeving? Moman Hekwerk levert op maat gemaakte hekwerken in heel Friesland, dus ook in Joure. Van sierhekwerken tot industriële hekwerken rondom bedrijventerreinen, we leveren én plaatsen het allemaal binnen de kortst mogelijke tijd.

Moman Hekwerk staat voor kwaliteit

Het belangrijkste voor ons is de tevredenheid van jou als klant en dat kan alleen maar wanneer wij kwaliteit leveren. En dan hebben we het niet alleen over de kwaliteit van onze hekwerken, maar ook over onze service, onze medewerkers en onze garantievoorwaarden.

Dat alles bij elkaar maakt dat onze klanten zeer tevreden zijn. Moman Hekwerk maakt al zijn hekwerken zelf in de eigen werkplaats en gebruikt alleen de beste materialen. Zodoende kunnen we hekwerken maken die stevig, robuust zijn en tegen een stootje kunnen.

hekwerk Joure valbeveiliging

Welk soort hekwerk zoek je in Joure?

Er zijn veel soorten hekwerken en daarom is ook veel keuze. Wanneer je een hekwerk rondom de tuin wil, kies je waarschijnlijk een sierhekwerk (klassiek of modern). Maar een dubbelstaafmat kan ook heel goed staan omdat het een stevig maar strak hekwerk is. Een spijlenhekwerk is iets voor een bedrijventerrein maar door een juiste kleurkeuze en afwerking, kan deze ook heel goed ergens anders geplaatst worden. Een gaashekwerk zie je vaak rondom een sportterrein maar kun je ook gebruiken om een hondenren van te maken.

Hekwerk tuin Joure

Je ziet het, er zijn zoveel mogelijkheden met evenveel toepassingen dat soms een adviesgesprek kan helpen bij de keuze.

Doelen hekwerk

Hekwerken rond woningen, bedrijven, speelplaatsen of tuinen dienen onder andere de volgende doelen:

  • Het voorkomen van inbraak en criminaliteit: Met name industriehekken en spijlhekwerken met punten worden veel toegepast rond bedrijventerreinen, panden, gebouwen en loodsen in Joure en omgeving waar veel waardevolle goederen opgeslagen kunnen liggen. Hekwerken voorkomen dat dieven dure spullen kunnen meenemen en zijn dus van groot belang.
  • Het vergroten van de veiligheid: Dit is het geval bij honden-uitlaatplekken: honden kunnen dan niet zomaar de weg op rennen, en bij kinderspeelplekken en grote tuinen om te voorkomen dat de kleintjes weglopen of een ongeluk krijgen.
  • Verfraaiing: Een hek ziet er niet alleen betrouwbaar en veilig uit, maar ook stijlvol en luxueus. Dat geldt zeker voor sierhekwerken, die vaak fraai afgewerkt zijn.
  • Extra voordeel tuinafrastering: Wil je jouw tuin vrij van zwerfdieren houden, dan is een goed sluitend hek een aanrader.

Gaashekwerk in Joure

Een offerte is snel geregeld

Neem nu contact met ons op voor een offerte voor jouw bedrijf of woning in en rond Joure. Of je nu in Joure, Sint Nicolaasga, Oudehaske, Sneek of Heerenveen woont: wij staan voor je klaar! Geef jouw voorkeuren en wensen aan, dan heb je snel een prijsopgaaf op maat voor jouw hekwerken of sierhekwerken in Joure. Je kunt ook direct een offerte aanvragen. Bekijk een greep uit onze projecten.

Contact

Moman Hekwerk
Nijverheidsstraat 13
7917 PZ Geesbrug (Drenthe)

T: 0524 - 29 09 65
F: 0524 - 29 05 76
E: info@momanhekwerk.nl

Openingstijden

Wij zijn geopend op:

Maandag t/m vrijdag 09:00 tot 12:00 en 13:00 tot 17:00 uur

Zaterdag: 10:00-12:00 uur